София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 125 495
  • 831
  •   1
Отговори
# 255
  • ту тук, ту там
Ние след като цяло лято отсъствахме от София, вече два дни сме си тук и точно това ни направи впечатление - не само трафикът по улиците е засилен, а и колко много паркирали коли има дори по малките улици! Някакъв ужас е!  Confused

# 256
  • София, България
Абе не е само дъжда, мисля си аз дали не е заради новите светофари проблема  newsm78 И мъжа ми днеска е висял на Гоце Делчев 1 час в участъка от Дойран до България.

# 257
  • София
Привет, прави ли ви впечатление, че от 2 дни квартала е страаашно задръстен. Кръстовището на Каблешков и Борис е пълен блокаж, същото важи и за България в нашия участък. Някой знае ли причината  newsm78 Градът по принцип си е блокиран, но от 2 дни наистина е страшно. В центъра не е така, само в нашия район  newsm78

Светофарът на Цар Борис и Каблешков по посока център днес сържеше около 15 секунди.Е как няма да има задръствания?!?Отделно,че при дъждовно време има по-голямо струпване на коли.
Но по-интересното е,че на Красно Село,нямаше задръстване.

# 258
На светофарите не се чака повече от обикновено, по мои наблюдения. Но пък аз съм пешеходец и може да не съм права. И мъжът ми е висял много време на Околовръсното между ОМВ над Павлово и Борис.

# 259
  • София
Онзи ден маршрута стадион Славия-пазар Борово ми отне 1 час. Иначе е не повече от 15 минути. Вчера направих обходен маршрут и въпреки заобикалянето беше 20 минути.

# 260
  • София
Koй кабелен оператор използвате (Бъкстон) и доволни ли сте? Мисля да сменявам Скайнет с Виваком, но с тези 2годишни договори не се кефя. Другата опция е Мтел - пакет. И телефона се колебая дали да не прехвърля (от мтел) Thinking

# 261
Виваком от Нова година. Много сме доволни. 2 години е договора да.
преди това бяхме на Близу, там пък беше 18 месеца, не е особено голяма разликата.
Мтел купиха  Близу, дано са се подобрили.

# 262
  • София, България
Аз пък да ви споделя, дано не се сметне за реклама, че в едно от млекарските магазинчета на Красно село, продават страхотни пресни точени кори за баница. Така както се продават в Турция - разточени, в голям пакет и ти дават колкото бройки искаш. Цената е на килограм. Много са меки и много добре се работи с тях. Баницата става уникална  Peace

# 263
радос, за кой млекарски магазин става въпрос?

# 264
  • София
Център, където правят физиотерапия по ЗК в Бъкстон/Борово/Ман.ливади?
Без Овча купелската.

# 265
  • ту тук, ту там
В ХХ поликлиника правят.

# 266
  • София
В ХХ поликлиника правят.
И как е?

# 267
  • София, България

Млекаря-75. В долния край на пазара е, до ... една сладкарничка мисля, че направиха скоро до него. За по-малката ми тавичка 5 броя ми стигат, а за по-голямата - 6 броя /кажи после как е станала баницата  Wink / Млечните им продукти не съм ги опитвала, не знам как са. Тях си ги пазарувам от Млекомата в дългия блок.

# 268
  • ту тук, ту там
На мъжа ми правиха някакви токове и магнити, но не се повлия, защото се оказа друг проблемът. Не знам какво трябва да се гледа, честно казано, за да кажа как е, на мен никога не са ми правили.

# 269

Млекаря-75. В долния край на пазара е, до ... една сладкарничка мисля, че направиха скоро до него. За по-малката ми тавичка 5 броя ми стигат, а за по-голямата - 6 броя /кажи после как е станала баницата  Wink / Млечните им продукти не съм ги опитвала, не знам как са. Тях си ги пазарувам от Млекомата в дългия блок.
Мерси! Ще ги пробвам, иначе и аз като минавам от там от Млекомата купувам млечни.

Общи условия

Активация на акаунт