София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 125 722
  • 831
  •   1
Отговори
# 660
Elleni, ако искаш погледни Ил Форно, на Стефан Тошев 1А, италиански ресторант е.

# 661
  • София
Мога да препоръчам Фиоре, но той е на бул. Гоце Делчев. Не зная дали не е далече за вас. Обслужването е на ниво, не е претенциозен. Често има семейни тържества.

# 662
Момичета, а билкова аптека да знаете къде има?

# 663
Момичета, а билкова аптека да знаете къде има?
BiIki.bg - на пазар Красно село

# 664
  • София
Къде правят по рецепта илачи в района и за колко време става? Без рецепта (за гърло, гранофурин)

# 665
Над пазара Красно село, на улица „Княгиня Климентина” има една голяма аптека (името ми убягва). От там съм купувала Гранофурин.

# 666
  • София
Над пазара Красно село, на улица „Княгиня Климентина” има една голяма аптека (името ми убягва). От там съм купувала Гранофурин.
Аз знам откъде да си купя, но трябва да се приготви. Тази до канала (зад баничарницата - действа ли още, май там правеха.

# 667
Къде правят по рецепта илачи в района и за колко време става? Без рецепта (за гърло, гранофурин)
На мен ми правиха преди време в аптеката зад автобусната спирка на 20 ДКЦ. На Стефан Тошев, но от страната на Фантастико, не на поликлиниката.

# 668
Аз знам откъде да си купя, но трябва да се приготви. Тази до канала (зад баничарницата - действа ли още, май там правеха.

Е там го приготвят точно, не съм го купувала на прах, ако това имаш предвид.

# 669
  • София
Отделно трябва да дам да ми ушият един калъф за матрак (с по-здрава машина) => имам материалите. Бях говорил с една жена срещу ЦКБ, малко след спирката на 63  посока 6то , по бул. Бъкстон. Само за 20лв  Shocked
Но беше лятото, ако нещо има много поръчки, ще търся друг вариант - идеи?

# 670
Мога да ти препоръчам тапицер в района. Прави такива неща. Ако искаш, пиши ми на лични.

# 671
  • София
Мога да ти препоръчам тапицер в района. Прави такива неща. Ако искаш, пиши ми на лични.
Май с тебе бяхме говорили - на ул. Пирин не беше ли?

# 672
Не помня да сме говорили. Не е на Пирин.

# 673
  • София
Търсенето продължава, срещу О,Шипка временно не работи ателието (а там имаше възможност за по-здрава машина), а тапицера е зает за 2 седмици напред. Shocked
Може и да не е в Бъкстон, но да е в района.  Hug

# 674
Момичета, някой знае ли шивач в района, който шие пико? Трябва ми за един шал. Двете ателиета на Пушкин нямат, ходих до тази на Вихрен, в безистенчето до цветарския магазин, но си беше тръгнала. Знаете ли дали там има?

Общи условия

Активация на акаунт