София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 125 508
  • 831
  •   1
Отговори
# 285
  • ту тук, ту там
Да, и аз съм чувала така за цените по моловете! Мерси отново, Алинка, пак ми помагаш бързо с точен съвет! Ще проверя на Красно село.  Hug
А онези в гаража (май бяха майка и син) наистина правеха страхотни неща!

# 286
Да, но жената от магазин Джиев ми каза, че са се преместили някъде на ул.Иван Асен.

# 287
  • София
А сега какво има във въпросния гараж?Не е ли пак бижутерен магазин или бъркам?

# 288
Нищо няма. За малко беше нещо с някакви закуски, но вече няма нищо. Там в блока от гаражите, работи само детския магазин за дрехи, нищо друго.

# 289
  • ту тук, ту там
Пак съм аз! Знаете ли добър обущар на Красно село - трябва да ми отреже едни ботуши ("чорапа" им). Може и другаде в района Павлово - Бъкстон - Кр.село, просто защото ще ходя до златаря, та да съчетая, ако мога. Този на Вихрен преди години ме разочарова, не ми се иска при него.

# 290
Знаете ли добър обущар на Красно село ..

В подлеза на бул. България има ателие, там съм носила обувки няколко пъти. Също на пресечката на ул. Природа и ул. Ястребец (близо до Топлофикация) имаше едно ателие, аз ходих за смяна на капачета, но гледах, че има някакви сериозни машини, сигурно работи и върху големи ремонти на обувки.

# 291
  • София
На Тодор Каблешков,там където бяха магазини /сега се строи/ имаше обущар.Работеше жена,беше скъпо,но ми се струва,че добре работеше.Някой има ли идея къде се е преместила обущарнуцата?
Някои от магазините,които бяха наоколо сега отново са наоколо,но за този нямам инфо.
Обущарско ателие има на Красно село,на предишната улица успоредна на улицата на ДСК.Те са няколко павилиона точно срещу края на един дълъг сив блок с ралични магазини отдолу.Не знам обаче доколко читаво се работи.

# 292
Аз мога да кажа само къде съм виждала обущарски ателиета в Павлово, но за качеството на услугата нямам представа. Има едно мъничко и доста вехто на Вихрен, пада се на кръстовището, където е Риск Инженеринг (голямата синя сграда), от другата страна по диагонал. Второто е на Пушкин, в посока Бояна се пада на около 300 метра след Фантастико, от лявата страна. Ново е и е направено хубаво - спретнато, хубава табела. Нямам идея как работят.

# 293
  • ту тук, ту там
Благодаря ви за отговорите! Така или иначе днес не успях да свърша работата с обущаря. Този на Вихрен не го искам (въпреки всички опити на свекърва ми да ми го рекламира  Laughing), но ще проверя новия на Пушкин, даже след малко ще отида, че ми в доста удобно. Благодаря!
А иначе аз днес ходих до Красно село и видях обущар в едно като безистенче дето е, някой писа май за него преди малко, някакъв арабин работи там.

# 294
Търся някоя мама, която взема от кухнята на Белмекен, която би се съгласила да взема и кухнята на сина ми, а ние да си я вземаме от удобно за нея място вечер. Поне веднъж седмично ми се налага да не съм в квартала по времето, по което се раздава кухнята.

# 295
Търся някоя мама, която взема от кухнята на Белмекен, която би се съгласила да взема и кухнята на сина ми, а ние да си я вземаме от удобно за нея място вечер. Поне веднъж седмично ми се налага да не съм в квартала по времето, по което се раздава кухнята.
Здравей, пиши ми на лс да се разберем.

# 296
  • София
В блока срещу 67ЦДГ, на Бъкстон има гараж - фризьорски ателие. Някой да даде отзиви. Отдавна се каня да го посетя и все не събирам кураж.  Mr. Green

# 297
  • ту тук, ту там
Момичета, занесох си ботушите в ателието на Пушкин, под Хил клиник. Много съм доволна! От самото начало ми изглеждаше обещаващо, но вчера си ги и взех - много прилично са отрязани и мога да ги нося спокойно. Всъщност от велурени ботуши ми направи боти жената.
Благодаря много за информацията.  Hug

# 298
Elleni, и аз благодаря за споделения опит. Сега вече ще знаем, че не само изглежда читаво, ами си е! Simple Smile Аз пък днес се опитах да си занеса кожени ботуши за почистване и възстановяване в LeatherClinic, но не работеше. Като имам резултат ще споделя.

# 299
  • София
Моля някой да ми препоръча читав детски стоматолог в района на Борово ( без д-р Моллови).
Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт