София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 125 521
  • 831
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Само да се поправя,че намерих това за обущарите няколко страници по напред:)

Радос мерси,че сподели отзиви за клубчето:)

# 361
  • София
Знаете ли какво стана със сергиите за цветя, които бяха на пазара Красно село? Дали ги преместиха някъде или изцяло са премахнати и няма да ги връщат?

# 362
  • София
Идеи за читава фирма за поддръжка на асансьор?  Praynig

# 363
Момичета, дойде време да мислим за частна ясла. Много ми е трудно, ама няма как. Дали може да дадете отзиви за частните ясли в района? Видях една Цветенце, която ни е наблизо, и ще ходя да я видя. Някой с впечатления от там. Много благодаря. И дано на пролет имаме късмет с класирането Cry

# 364
Момичета, дойде време да мислим за частна ясла. Много ми е трудно, ама няма как. Дали може да дадете отзиви за частните ясли в района? Видях една Цветенце, която ни е наблизо, и ще ходя да я видя. Някой с впечатления от там. Много благодаря. И дано на пролет имаме късмет с класирането Cry

И аз се интересувам. Таксата каква е? Предполагам, че не е малко.

# 365
# 366
  • София
Ние бяхме доволни от градина Дима на Българска легия (поправям се, бях писала Родопски извор), нещо не мога да им намеря сайта. Нямахме големи очаквания и претенции обаче, интересуваше ме като е хубаво времето да ги изкарват на двора да играят и да се отнасят добре с децата, което мисля, че беше така (впечатленията са ми от миналата година). Нямах очаквания за допълнителни занимания за дете на година и половина, цената беше съвсем нормална - 350 лева на месец; не знам сега какви са условията, защото мисля, че точно като ние си тръгнахме преместиха големите на ново място.

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 14:50 от jenn_kata

# 367
Тази Дима не я знам, ще поровя в интернет за нея. Цената е много прилична, даже ниска. В Цветенце разбах, че е 26 лв на ден, което е доста повече като цена.

# 368
Ние бяхме в градина Дима, но преди три години. Тогава бяха на друг адрес- Българска легия. Много ни харесваше там и малката я посещаваше с удоволствие. Таксата тогава беше 450лв. За съжаление нямам по-нова информация.

# 369
  • София
Редактирах се горе, защото наистина улицата е Българска легия.

# 370
  • Северозапада
Малката беше в Мила - на Майор Повел ли беше улицата, една от последните пресечки на Бъкстон в посока Околовръстното. Не е лоша градината, доста неща научи, нищо че беше малка. Само директорката е по-особена!

# 371
  • София
Малката беше в Мила - на Майор Повел ли беше улицата, една от последните пресечки на Бъкстон в посока Околовръстното. Не е лоша градината, доста неща научи, нищо че беше малка. Само директорката е по-особена!

Аз проверявах в Мила и всичко иглеждаше много добре, организират им плуване, ски, излети в планината и други, но цената беше двойна + допълнителните неща и реших, че за дете на година и половина не е нужно чак толкова неща. Още повече, че като дойде сезона на сополите и я ходи детето на ясла, я не... Наши познати скоро записаха сина си в една частна, в която таксата е 700 лева, ми детето повече от една седмица в месеца не ходеше, а те си плащаха таксата..

# 372
  • Северозапада
310 беше таксата в Мила без да ходи на допълнителни дейности. Почти 2 години изкара малката там - на 1г. и 2м. я записах. Само дето и да ходи и да не ходи се плаща пълна такса. Ако не ходи 2 пълни месеца, тогава за тях таксата е на половина.

# 373
  • София
310 е таксата в Мила без да ходи на допълнителни дейности.

Това много ме учудва, миналото лято ми казаха съвсем различна сума..  newsm78

# 374
  • Северозапада
Освен да са я вдигнали  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт