Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 163 379
  • 995
  •   1
Отговори
# 885
Това е резултата при мен с Велатон на светла основа, тук е след 3 измивания, мисля. Червеното се е поотмило до медно и в дължините прозира русото. При Nasito явно основата е доста по-тъмна, цветът изглежда съвсем различен.

А това е веднага след боядисването с Велатон 8.45

# 886
Боядисвам се редовно само с Wellaton 77/44 вече от доста време, боята е наситено червена, отива към оранжевия спектър когато се измие. Но цвета си е интензивно червено, мисля че се води "вулканично".
Боядисах се преди около седмица отново с 2 бои, както виждате боята е много червена Simple Smile
Скрит текст:

# 887
  • София
Велатон и Колестон са две различни бои все пак.

# 888
Няма кво да спорим! Рижаво е, щом си рекла! Grinning

# 889
  • Бургас
Здравейте.Ето и моят цвят
[/quo

Страхотен цвят.Преди време и аз имах нещо подобно но фризьора ми се махна и не мога да си го постигна отново.Това с коя боя е?
Много смел цвят,браво.Blue Heart

# 890
  • Ст Загора
Да основата ми е тъмнокестенява. Предния път бях с  Велатон 77/44 показах пи —назад в темата

# 891
Здравейте, отскоро съм отново с червена коса. Това е моят цвят

Дали оцветяващия шампоан на Лакме за коси в лилави тонове ще е подходящ за поддръжка в моя случай?
До сега слагах от време на време оцветяващ шампоан на Марион, на суха коса,  смесен с маска за коса като преуош, но е слаба работа, пада ми на следващото измиване.

# 892
  • София
Arrow, страхотен цвят!
Вече не съм червенокоса, но ме накара да се размечтая! Flowers Hibiscus

# 893
Arrow, издай повече... Как, с какво е постигнат?

# 894
  • Бургас
Много хубав цвят и аз питам с какво  е постигнат. bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 19:59 от Bright Crystal

# 895
Благодаря, много сте мили!
За съжаление не мога да помогна много, фризьорката ме боядисва, работи с Кюн и Лисап. Даже не съм обръщала внимание дали го прави с една боя или смесва. Следващия път ще гледам по-внимателно.

# 896
  • София
С лилаво и аз мога да се включа.
Моето е Лакме и лилави пигменти - смесени.

Ето една кучешкава снимка Simple Smile)

# 897
  • София
Страхотен цвят, много ми харесва.

# 898
Здравейте, от доста време искам ярко червен цвят.
Ходих при 4ри различни фризьорки, но нито една не направи цвета който искам.
Попитах едно момиче което е постигнало този цвят и ми каза да ползвам обезцветител Decolor
След това Oxycream Seri Premium vol 40 със боя Seri Fire Red 1066
Изразете мнение

# 899
  • София
Ами нормално. Без обезцветяване на косата няма как да се получи ярко червено. При мен фризьорката свали два тона от цвета на косата ми, за да се получи ярко червено.
Първоначално ползвах една страхотна италианска боя - Про колор, която за съжаление изчезна от пазара. След това я смених за няколко месеца с друга италианска, а предишният месец фризьорката ми ме боядиса с гръцката Фарком, като сложи и бустър. В момента червеното ми е наистина това, което искам.
Снимката е правена на изкуствено осветление и то с телефон. На дневна светлина е още по-ярко.

Общи условия

Активация на акаунт