Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 743
  • 995
  •   1
Отговори
# 255
Freya, мерси !  bouquet

# 256
  • София
Да, аз си взех перманентна боя с оксидант, защото и аз имам и корени и бели коси.

# 257
  • София
Дамата днес ми донесе боята лично. Да кажа, че количеството на боята е 100 мл. (за къси коси става за два пъти) и оксиданта е 250 мл. (който се е голямо количество) така че цената си заслужава. Дано и цветът ми стане хубав Simple Smile

# 258
И моите бои днес пристигат  Grinning

# 259
Aria_82 , чакам с нетърпение отзиви! Цената на боята ми се струва нормална, в предвид голямото количество. А каталог с цветовете къде гледате? Интересува ме каталога на семи боите и на перманентните.

# 260
  • София
Aria_82 , чакам с нетърпение отзиви! Цената на боята ми се струва нормална, в предвид голямото количество. А каталог с цветовете къде гледате? Интересува ме каталога на семи боите и на перманентните.
Пиши на страницата във Фейсбук, която е дала Freya. Там дамата ще ти отговори на въпросите. Аз си харесах цвета по една от снимките, които са качили.

# 261
Каква е разликата между семи и перманентните бои?  Blush

# 262
Семи е полутрайна боя, с трайност 6-8 измиванив. А перманентната боя е трайна боя.

# 263
Благодаря bouquet

# 264
  • Popovo
Дами, помощ !
От както се помня се боядисвам червена, като обожавам червено тип-тъмна череша,без лилави оттенъци.
/дано да го обясних добре/
Преди две години си изправих трайно косата, резултатът беше перфектен.
Повторих преди около 4 месеца и косата ми стана ужасна просто.За капак, сега с каквато и червена боя да се боядисам /не професионални/има разлика в цвета в корените и по дължината на косата. Cry
Предложете ми моля от професионалните бои някоя марка, в която да има хубав червен цвят-/нещо като тъмна череша например/за да мога да уеднаквя цвета.
Приемам всякакви препоръки и мнения и ви благодаря предварително. Hug Hug

# 265
  • София
Използвах боята на Афинаж. Хубав червено-виолетов цвят. След първо измиване е ок цветът, но отново там ,където е прана косата стои по-светло, отколкото е в основата, където е моята коса. Явно докато не го окълцам изрусяваното винаги ще се отмива бързо боята по дължината.

# 266
  • Варна
aria_82 с кой цвят се прави цък,че и аз мисля да поръчвам.
Също не зная 1 или 2 бои..моята коса е дълга,но не гъста.Ти с колко боя се прави и как ти стигна?
Извинявай  за многото въпроси Blush

# 267
  • София
aria_82 с кой цвят се прави цък,че и аз мисля да поръчвам.
Също не зная 1 или 2 бои..моята коса е дълга,но не гъста.Ти с колко боя се прави и как ти стигна?
Извинявай  за многото въпроси Blush
Боядисах се с Афинаж Б-ред перманентна червено-виолетова. Количеството на боята е 100 мл. на оксиданта 250 мл. Аз използвах 70 мл. от боята и около 110 мл. от оксиданта. Съотношението е 1:1,5, но другия път мисля да е 1:1, за да не ми изсветлява толкова косата. Стоях един час. Там, където е вече моя цвят стана наситено и хубаво, по дължината където е изрусена се измива цветът. Сега подстригах косата с почти педя, за да махам изрусеното.  Като се мие косата пада доста червена боя. Мисля пак да си поръчам от нея и се надявам в съотношение 1:1 да ми се получи по-наситен цвят. По-късно ще кача и снимки.

# 268

reni1111  Препоръчвам ти да вземеш по-тъмна боя за корените и по-светла за дължините. Така ще тушираш разликата в цветовете. Явно изправянеето е изсветлило косъма в корените. Трябва да вземеш амонячна боя, защото те са по-трайни.  Даже и тези от дрогериите ще станат.

# 269
  • Варна
aria_82 Много благодаря  Hug
Последно-какъв % оксидант използва?
Ще чакам снимките  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт