ЮЛЧЕ грамчета наддава, рита, шава и на мама радост дава! ТЕМА 3

• 54 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Аничка днес от 17 ч.е. Ох ще се побъркам от притеснение, защото аз първата не я правих, бях в болница. Много ме е страх

# 166
  • София
Явно всички само се притесняваме за тези прегледи. Аз съм сигурна, че всичко ще е наред. Малкото боболече само ме подритва или сръчква, ако не нещо друго ще е активен бебок. Аз си чакам с нетърпение ФМ за да съм напълно обедена за пола и за съм спокойна. Стискайте палци и приятен ден!!! Много успех и късмет и само хубави новини за всички!!!

# 167
Здравейте,вчера решихме да отидем на разходка до Сърбия и да се разходим...честно да ви кажа съжалих че съм отишла ..Цял ден обикаляне от сутринта до вечерта ,естествено с почивки и т.н. но просто накрая и краката ми взеха да отказват,да не говорим за кръста който адски ме заболя ,както и корема,мнохо се притесних за бебето,незнам можеби са били контракции,досега не бях озпитвала такова неещо..изобщо несъобразих че вече не дъм за такива пътувания и дълги разходки,сега след като вече отпочинах съм добре,но повече експерименти няма да правя...
Мислихме май месец да ходим до Гърция за кратка почивка ,но вече ме е стах честно казано..

# 168
  • морето и сините вълни :)
И на мен ви липсват почивките и курортите много.Но съм категорична не мърдам никъде.Аз вкъщи днес бях с контракции пък камо ли да се тръскам на кола.Такива екстремни ще си ги спестя.

# 169
Микробиология ми пуснаха с първите изследвания,доктора каза че като правим 4Д в 23 г.с отново всички изследвания+ секрет,явно ни се полагат

# 170
Миналия път ми правиха микробиология в началото със записването и към края, май като влезнах в 9ия месец.

И аз още се чудя за третата ФМ, аз искам, понеже този път съм по-притеснена, миналия път не ходих трета. Сега на втората Марков каза, че всичко е наред, според него не е нужна трета и сега ММ се дърпа.

# 171
Момичета всичко е наред, камък ми падна от сърцето. Няма такава радост. Сега ще си поръчам количка

# 172
Много се радвам за теб bubaleche. Hug Относно разходките и при мен при по-продължително ходене започват болки в кръста и краката. Затова съм си наложила лимит с пътувания-не пътувам и разходки най-много до 5 км. И винаги преди по-продължителна разходка както днес - в планината - си разтварям едно прахче магнезий и пия. Нося си с мен и но шпа, досега не ми се е налагало да използвам. Струва ми се, че в бъдеще ще трябва да намалявам разходките, особено планинските. Кофти.

# 173
Аз магнезии пия всеки ден по 2 хапчета..тъй като явно ми се беше поизчерпал,поне така ми каза докк ,утре ми свършват...инъче и аз спирам пътувания

# 174
Магнезий пиех през 2 та ми бременност при крампфи.Доки ми беше изписала дъвчащи ,доста бързо действие имаха.

# 175
  • морето и сините вълни :)
Аз днес пак съм с контракции и съм в леглото.Купих си магнерот-слетобед ще звъня на доктора

# 176
Да уточня, че моят Б12 е малко над 210 при граници 140-490 някъде.
Лекарят каза, че е добре горе-долу засега, но ми изписа инжекции, като каза: "Ти да знаеш към 30-та седмица какво става... тогава много пада всичко и твоят Б12 може дори под долна граница да иде!"

Мишолинка,
Скрит текст:
ти къде си биеш инжекциите Б12, от София ли си? Аз още се чудя къде, тоест нямам идея къде. Понякога се пада да трябва да ги бия в съботен и неделен ден... От София съм.
Аз началото на другата седмица ще пускам контрола и тогава евентуано ще минавам на инжекции. Засега съм на бирена мая и Витангол (6 капки дневно). Моите първи резултати от 18 г.с. са по-ниски от вашите, но сигурно заради по-малката седмица Сигридов каза първо да пробваме с маята и Витангола. Мисля, че той всички индивидуализира, защото на ФМ (21г.с.) каза, че за момента бебчо е в средните стойности и няма изоставане. Обърна обаче внимание, че отдавна не бил виждал неизостанало бебче в 30 седмица.
Та с 2 думи  Joy- още не съм мислила къде ще ги бия. Иначе съм от София, да.

# 177
  • София - Варна
Мишолинка, аз се сетих, че ти беше само на бирена мая, ама вече бях написала постинга и нямаше как да го изтрия. Mr. Green
Аз съм в същата седмица като теб и почнах инжекциите.
Sunny_83, при моята минала бременност бебето изостана и се роди по-малко, като никой не откри причината за това, но и никой не ми беше изследвал нищичко/ само желязо, то си беше ОК/.
Само ми следяха кръвотока и гледаха за тромбофилия, но нито имах проблем с кръвотока, нито имам тромбофилия.
И затова сега бия инжекции Б12, макар да нямам все още дефицит, защото предния път ме побъркаха, че бебето било малко, можело да има проблеми и други подобни, и не искам пак такива драми. Дори искаха да го вадят в 8-ми месец, да не умряло в мене. Направиха ме на луда...
Аз имам дефицит на витамин Д обаче и също съм на капки вигантол.
На витамин Б12 нямам, но бия инжекции.
Както казах, не искам изненади и лоши емоции отново, а и хемоглобинът ми си пада постепенно и вече е към 125, което може да е добра стойност по принцип, но на мен лично никога не ми е бил толкова нисък през живота /дори и с първата бременност/, което говори, че така или иначе отивам към изчерпване на Б12 явно, защото желязото ми е добре.
Да, Сигридов е лекарят, хаха. То другите изобщо не изследват нищо, като гледам. Не се ли сещат или не им се занимава, и аз не знам.

# 178
Мишолинка, аз се сетих, че ти беше само на бирена мая, ама вече бях написала постинга и нямаше как да го изтрия. Mr. Green
Аз съм в същата седмица като теб и почнах инжекциите.
Sunny_83, при моята минала бременност бебето изостана и се роди по-малко, като никой не откри причината за това, но и никой не ми беше изследвал нищичко/ само желязо, то си беше ОК/.
Само ми следяха кръвотока и гледаха за тромбофилия, но нито имах проблем с кръвотока, нито имам тромбофилия.
И затова сега бия инжекции Б12, макар да нямам все още дефицит, защото предния път ме побъркаха, че бебето било малко, можело да има проблеми и други подобни, и не искам пак такива драми. Дори искаха да го вадят в 8-ми месец, да не умряло в мене. Направиха ме на луда...
Аз имам дефицит на витамин Д обаче и също съм на капки вигантол.
На витамин Б12 нямам, но бия инжекции.
Както казах, не искам изненади и лоши емоции отново, а и хемоглобинът ми си пада постепенно и вече е към 125, което може да е добра стойност по принцип, но на мен лично никога не ми е бил толкова нисък през живота /дори и с първата бременност/, което говори, че така или иначе отивам към изчерпване на Б12 явно, защото желязото ми е добре.
Да, Сигридов е лекарят, хаха. То другите изобщо не изследват нищо, като гледам. Не се ли сещат или не им се занимава, и аз не знам.
Очаквам и аз инжекции Whistling Ти къде ги биеш? Аз съм в източната част на София. По колко капки Вигантол си дневно?

# 179
  • София - Варна
По 8 капки Вигантол, но моят Д е само 21.
Според мен Сигридов ми изписва още отрано тежката артилерия с инжекции, защото миналото ми бебче изостана. Може би го взима предвид тоя факт.
Бия ги в 13-та поликлиника при ЛЛ, ама за съботен и неделен ден не ми е ясно къде ще ходя. Мисля да опитам в Надежда или Шейново, на спешните кабинети. Знам ли и аз...

Общи условия

Активация на акаунт