Намаления - пролет/лято 2016

• 201 666
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Някой дали е ходил днес до Beauty Zone?Има ли намаления?Имам ваучер,който трябва да оползотворя в най-скоро време.

# 106
Здравейте и честит празник дами  bouquet

интересуваме има ли някъде отстъпка на Eucerin?

# 107
  • Бургас
В Бургас вече на две вериги аптеки видях плакат за намаление на  Eucerin до края на месеца. Предполагам, че кампанията обхваща доста места, където се предлага марката. Аз лично успях / не ми беше трудно /да убедя сама себе си, че много ми трябва лосион за тяло!

Само да добавя, че на едното място беше - 20%, а на другото - 25%, но то зависи и колко е била първоначалната цена.

# 108
В Бургас вече на две вериги аптеки видях плакат за намаление на  Eucerin до края на месеца. Предполагам, че кампанията обхваща доста места, където се предлага марката. Аз лично успях / не ми беше трудно /да убедя сама себе си, че много ми трябва лосион за тяло!

Само да добавя, че на едното място беше - 20%, а на другото - 25%, но то зависи и колко е била първоначалната цена.

Благодаря много Simple Smile ще се озъртам и тук.

# 109
Дали в магазините на  icorner в мол България тези аксесоари също са с 30% намалени http://promocase.bg/105-r-just-for-samsung-galaxy-s5  newsm78

# 110
  • София
icorner не предлагат ли само продукти на Apple?

# 111
icorner не предлагат ли само продукти на Apple?
да аз търся подобен устойчив модел за Iphone 6+ и само в icorner съм виждала да се предлагат рджъсти, но не искам да поръчвам онлайн, а предпочитам да го видя първо  Simple Smile

# 112
Да ни е честит онлайн магазина на Зара Heart Eyes

# 113
Да ни е честит онлайн магазина на Зара Heart Eyes

Да с 10 лв. цена за доставка....пфууу
иначе има готини неща но май ХМ е по изгодно с промоциите и безплатните доставки

# 114
Преди месец може би вървеше по радиото реклама на Forever 21,  казваха някакъв сайт в който да се регистрираш и там първо ще качат информация кога точно ще е откриването на магазина, нещо такова. Не запомних сайта, а в нета не намирам нищо такова, някой знае ли нещо по въпроса?

# 115
  • София
В Парадайз видях, че един магазин е облепен с реклами на Forever 21, т.е. може би скоро ще го открият. Намира се на втория етаж близо до Резерве  Peace

# 116
  • при моите любими
На билборд пише 02. 04 откриване.  Peace

# 117
А, супер, благодаря!

# 118
Здравейте,
Има ли някакви намаления в Bershka в момента? А къде може да се следи за такива, след като нямат бг секция в сайта си и изобщо никакво промо никъде?  Close

# 119
Нямат, намаленията приключиха.

Общи условия

Активация на акаунт