Намаления - пролет/лято 2016

• 200 638
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
В аутлета на Бати Балено има много сериозно намаление - поли и панатолни по 5 - 10 лева, рокли по 10 - 20 лева, блузки, сака. Вчера имаше промоция - ако не пробваш по 5 лева всичко.
Аутлетът е на Солунска, на 30 метра от Витошка по посока Христо Ботев.

Минах днес от там, но под 50 лв. не видях нищо.  Thinking
Може да е свършило. Аз в понеделник си взех пола за 20. Имаше и доста неща по 10.

# 676
В Пловдив в магазин Кики-рики в момента има намаления.

# 677
  • Пловдив
В Пловдив в магазин Кики-рики в момента има намаления.
Къде се намира магазина?

# 678
До парка Белите брези на ул. Пере Тошев - като се тръгне от ул.Скопие към Събота пазара покрай парка е в дясно под една кооперация след училището.

# 679
  • Варна
От 28.07 до 31.07 ще има в Техномаркет 20% отстъпка на категории Климатици,едра и дрена бяла техника

# 680
  • 1st floor
От Спорт Депо са ми пратили мейл с финална разпродажба до -70%. Такива проценти чак не видях, но са понамалили тук-там по нещо.

# 681
В Esprit има ли намаление и на какво, и колко Simple Smile

# 682
В страдивариус много бяха намалили нещата на по 8 лв  и 13 лв

# 683
Инглиш хоум всичко - 50%

# 684
  • Once there was a Hushpuppy...
Кажи ми, моля те взимала ли си нещо там Hug От какво си доволна? И горе долу колко е един комплект за спалня от памук Thinking

# 685
  • Popovo
Кажи ми, моля те взимала ли си нещо там Hug От какво си доволна? И горе долу колко е един комплект за спалня от памук Thinking

Ето разгледай тук
http://englishhome.bg/

# 686
Комплект около 50лв. Долен чаршаф за спалня 100% памук е 15 лв. Това би могло да те ориентира Peace

# 687
Аз съм доволна от нещата на Инглиш Хоум. Имам чаршафи, хавлии, пике, покривало за диван и какво ли още не. Чаршафите от миналата година са си с все същия цвят, както съм ги купила. Имам и с ластик - много са ми удобни. Промоции всичко на 50% пускат поне веднъж в месеца, винаги тогава пазарувам  Peace
Последно си купих две плажни кърпи от там  Wink

# 688
  • Once there was a Hushpuppy...
Благодаря за сайта и включването на всички по въпроса Hug
Това се едни много хубави цени. Аз, пазарувам такива неща от ПНГ и чакам да ги намалят малко Rolling Eyes
Ще разгледам.

# 689
  • Варна
Имам подарък от там комплект чаршафи и калъфки
с много голям процент бамбук.
Много са приятни на допир,
но се заваляха...платът стана на бобченца.

Общи условия

Активация на акаунт