Намаления - пролет/лято 2016

• 201 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
В онлайн магазина на ХМ има намалени на 30% рокли. Peace

# 331
  • Точно където трябва
Някой по-назад беше писал за намаления в Бенетон до 09,05. Дали се отнася и за детски дрешки? По принцип намалените неща там са много нахвърляни, разбъркани...като във ВУ.
Някой знае ли кога има намаления в сайта на Некст? Никога не съм пазарувала от там и нямам идея кога да ги очаквам.

# 332
Някой да е минавал покрай Маркс & Спенсър? Има ли останало нещо?

# 333
Почти нищо
Иначе е минус 80 %

# 334
  • София
Онзи ден в The Mall все още имаше сутиени от гладките - бял и черен или бял и бежов за 15лв - два броя. Но нямаше голям избор на размери.

# 335
Някой по-назад беше писал за намаления в Бенетон до 09,05. Дали се отнася и за детски дрешки? По принцип намалените неща там са много нахвърляни, разбъркани...като във ВУ.
Някой знае ли кога има намаления в сайта на Некст? Никога не съм пазарувала от там и нямам идея кога да ги очаквам.

В nextdirect, който има доставка до България намаления не се правят. Единствено в английския Некст, но аз не го следя и не мога да кажа точно кога са. Има отделна тема, може там да попиташ.

# 336
Здравейте, дами. По принцип съм много по намаленията, обаче откакто имам дете не мога да ги следя изкъсо. Кога почваха намаленията на сегашните колекции по магазините – пролет-лято?
Благодаря!

# 337
Здравейте, дами. По принцип съм много по намаленията, обаче откакто имам дете не мога да ги следя изкъсо. Кога почваха намаленията на сегашните колекции по магазините – пролет-лято?
Благодаря!
Края на юни.

# 338
  • Once there was a Hushpuppy...

Мин. петък мернах в Бенетон намалено детско само няколко якета и долнища от дебелите, това е. Мен също ме вълнува детското намаление, но преди Юни и то към края не вярвам да започне Tired

# 339
В Десигуал дали има някакво намаление? За чанта се интересувам.

# 340

Имаше табели за 30 % мисля в Ринг мол
но там не влизам и не знам на какво точно

# 341

Имаше табели за 30 % мисля в Ринг мол
но там не влизам и не знам на какво точно

Супер, благодаря ти много! Ще отскоча!  Hug

# 342
  • София
Може ли някой да ми припомни кога бяха намаленията в Комсед и Хиполенд? Нещо около 1 юни нямаше ли?

# 343
Здравейте момичета, някой някъде да е мяркал намаления на обувки, интересуват ме най-вече сандали на равна подметка, но с лека платформа (на една височина да бъде)...някъде по моловете може би... не ме интересува марката, само да е качествена.

# 344
  • София

far_away_  наскоро си взех такива, удобни, лекички Саламандерки. Имаше и други подобни модели в София аутлет, зад Метро. Цена 100лв  Peace
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт