Намаления - пролет/лято 2016

• 201 733
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Случайно някой да знае дали някъде има намаление на книги, че трябва да купя за цял, завършващ първи клас?

Ако се купува от самото издателство, обикновено за такива бройки дават между 15-20% отстъпка. Само трябва да си я поиска човек, че леко се разсейват иначе  Wink

В eMAG - редовно си поръчвам от там книги на много добри промоции.

# 361
Случайно някой да знае дали някъде има намаление на книги, че трябва да купя за цял, завършващ първи клас?

В книжарници Арт плюс правят редовно големи намаления. В онлайн магазина им също има секция с намалени неща.

# 362
  • I want it all and I want it now.
Отидете до книжната борса .
За такова количество ще ви направят отстъпка.

# 363
  • София
На Арт плюс книгите са пълни с печатни и правописни грешки. Отказах се отдавна да вземам техни...

# 364
Сутринта рано пазарувах в Хиполенд в МОЛ България.
Всичко е с намаление  26%. Беше спокойно.
Останах много доволна!!!!!!!!!!!!!

# 365
  • София
И в Хита в Младост беше спокойно, по 2-3ма на опашка. И аз съм доволна.

# 366
  • София
И аз съм много доволна. Взехме колело за РД на малкия, взех им и по едни пантофки. Благодаря на момичето, което писа тук. Не че не съм получила имейл от Хиполенд, ама го видях чак сега.  Crazy

# 367
  • 1st floor
Ако ви трябват хранителни добавки, може и тук да погледнете:
https://www.silabg.com/friday13.html?utm_source=Facebook&utm … gn=Friday_13_9_16
Черен петък в СилаБГ. Аз не си харесах нищо! Rolling Eyes

# 368
А за 1 юни, дали ще има намаление и в Комсед  Rolling Eyes

Аз вчера напазарувах от Хиполенд, но има някои играчки които ги предлагат само Комсед...

# 369
В Оптикласа на Алабин и на  Витошка имат черен уикенд- 50% намаление на слънчеви очила и 40% на диоптрични

# 370
  • Sofia
В Оптикласа на Алабин и на  Витошка имат черен уикенд- 50% намаление на слънчеви очила и 40% на диоптрични

Интересно, благодаря, че сподели. bouquet А защо ли само в оптиката на "Алабин" има намаление? Thinking

# 371
  • Тра-ла-ла
В Оптикласа на Алабин и на  Витошка имат черен уикенд- 50% намаление на слънчеви очила и 40% на диоптрични

Интересно, благодаря, че сподели. bouquet А защо ли само в оптиката на "Алабин" има намаление? Thinking
В четвъртък бях в Оптикласа на Графа и още тогава имаше доста солидни намаления на диоптрични рамки. Но не знам каква е промоцията и до кога е Peace

# 372
  • Sofia
   Джулая, bouquet Hug

# 373
И аз се интересувам дали в Комсед ще има намаление за 1 юни!

# 374
В Ню Йоркър има ли някакво намаление в момента? И имат ли магазин в мола на Стамболийски (не откривам в нета)?

Трябва ми цял бански на добра цена и освен за Н&М, не се сещам за друг магазин  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт