Намаления - пролет/лято 2016

• 201 656
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
В Дъглас /БЗ очаква ли се намаление?

# 451
  • Варна
аз и миналата, и тази година заложих на бански от алиекспрес. миналата ми беше абсолютно точен, но тази долнището ми е малко, което не е фатално, защото винаги мога да си взема отделно от тук. цените са доста добри, само чакането е много

# 452
Зара и Некст? newsm78

# 453
  • There I was on a July morning
Ние напазарувахме изгодно за децата в Примиджи, в Ринг-а. Има намаления 20,30 и 40% на различните неща и все още много номерация, без проблем взехме номерче от всичко, което харесахме. Peace
До кой номер са обувките, 36-ти дали има?

# 454
Ние напазарувахме изгодно за децата в Примиджи, в Ринг-а. Има намаления 20,30 и 40% на различните неща и все още много номерация, без проблем взехме номерче от всичко, което харесахме. Peace
Да, на мен баткото ми е за 36ти, казаха че юношеското е до 40ти номер. Аз и за мен си харесах от детските 38н Wink Големите намаления там ще са след 15 ти юни

# 455
  • There I was on a July morning
Да, на мен баткото ми е за 36ти, казаха че юношеското е до 40ти номер. Аз и за мен си харесах от детските 38н Wink Големите намаления там ще са след 15 ти юни
Мерси  bouquet

# 456
Да, на мен баткото ми е за 36ти, казаха че юношеското е до 40ти номер. Аз и за мен си харесах от детските 38н
Мерси  bouquet
Моля, ама в магазина няма само обувки- и дрехи има, като клас и ценово са от ранга на Бенетон, така че с намаленията са ОК Wink

# 457
Минахме с детето през България мол. В 10 ч. Вече имаше много коли на влизането, така че внимавайте, ако решите да ходите с кола - паркинга е фул вече.
Купихме детски дрешки и бански в Дебенхамс, имат днес -30%. Взех и играчка от Хиполенд с -18%.

# 458
Минахме с детето през България мол. В 10 ч. Вече имаше много коли на влизането, така че внимавайте, ако решите да ходите с кола - паркинга е фул вече.
Купихме детски дрешки и бански в Дебенхамс, имат днес -30%. Взех и играчка от Хиполенд с -18%.

А вътре голяма лудница ли е? че мисля да ходя и аз днес

# 459
  • при моите любими

Къде точно е магазина в Ринг мол? Има ли сандали 33-34 номер за момичета? И може ли да ме ориентирате какви са цените с намаленията? Благодаря.

# 460

А вътре голяма лудница ли е? че мисля да ходя и аз днес
не, от 10 до 11 ч. Беше сравнително спокойно. Само един магазин за обувки до Дебенхамс беше пълен.

# 461

Къде точно е магазина в Ринг мол? Има ли сандали 33-34 номер за момичета? И може ли да ме ориентирате какви са цените с намаленията? Благодаря.
Намира се срещу кафето Мементо, на етажа с храната май. До входа на Нотос, да има- юношеската номерация е до 40ти номер. С намаленията 60-70 лв, нещо такова.

# 462
  • София, България
Аз купих бански от ХиМ. Не съм им фен, но много добре ми застана. Мислех да си купя два чифта бански тази година, но втория сигурно ще го оставя за когато ги намалят. В Скини в Мол София имаше доста намалени модели бански.

# 463
Аз много харесвам банските на Делфина, но май все още не са пуснали новата колекция. Иначе сега като погледнах има доста намалени в сайта им, но малко номера от стари колекции.

# 464

Безплатна доставка за град Пловдив при покупки от ИКЕА онлайн магазин в периода 06-19 юни 2016 г.*

Общи условия

Активация на акаунт