Намаления - пролет/лято 2016

• 201 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Аз пък съм ужасно доволна от пазара, направо ще ви покажа какво взех  Laughing

Скрит текст:
5лв за трите пижамки от 45лв

3лв

3лв

3лв

3лв

15лв

3лв

5лв

5лв

5лв

5лв

5лв

5лв

5лв

5лв

5лв

3лв

Много добър пазар.  Party
А тези неща има ли ги онлайн или само на място в магазините?  newsm78

Имат и онлайн намаление, но цените са доста по-високи.
http://www2.hm.com/bg_bg/sale.html

Благодаря!  bouquet
Видях го това онлайн, ама твоето си е направо супер. В сайта няма толкова намалени неща.  Twisted Evil

# 511
Минах през НМ и този път (за първи път) съм доволна. Тениски (детски) по 3-5лв, включително и мъжка за 5лв. Друго не харесах. Дрехите им са предимно парцали. Дамското особено...

# 512
  • София
Аз днес взех шапка и тениска за сина ми (2г.) от ХМ - съответно за 2лв и за 5лв.
Взех му от Reserved бански за 10лв. (и те са пуснали намаление до 50%).
А на мен си взех къс клин от Кенвело за 8лв. (те пък имат намаление до 60%).

Доволна съм.

# 513
В H&M като връщаш торба със стари дрехи и ти дадат ваучер за отстъпка, още същия ден ли може да се ползва отстъпката или е от следващия?

На ваучера пише докога може да се ползва само, така че предполагам , че може веднага да го употребиш, но не важи за стоки в намаление, а само за такива на редовни цени.

# 514
В H&M като връщаш торба със стари дрехи и ти дадат ваучер за отстъпка, още същия ден ли може да се ползва отстъпката или е от следващия?

На ваучера пише докога може да се ползва само, така че предполагам , че може веднага да го употребиш, но не важи за стоки в намаление, а само за такива на редовни цени.
Напротив, важи си и за стоки на намаление. Peace

# 515
  • София
Важи и за намалени стоки, да. Вчера го взех и веднага го ползвах. Беше лудница на детско, заредих каката с къси клинчета по 3 лв.  Mr. Green

# 516
  • София
Аз се вълнувам Forever 21 дали и кога ще пуснат намаление, по-спвциално на дългите рокли Simple Smile

# 517
Важи и за намалени стоки, да. Вчера го взех и веднага го ползвах. Беше лудница на детско, заредих каката с къси клинчета по 3 лв.  Mr. Green
Здравей, в кой магазин клинчетата са по три лева?

# 518
Аз се вълнувам Forever 21 дали и кога ще пуснат намаление, по-спвциално на дългите рокли Simple Smile
Аз чух реклама по радиото, че са почнали летните им намаления. Даже щях да питам някой дали е ходил, как са?

# 519
  • София
Аз минах днес - нищо особено не видях. Като цяло ми се сториха малко намалените неща - може би по-късно ще намалят още неща, не знам.

# 520
  • София
В Мега Мол Люлин, но имаше само бели и то ограничени размери, но точно нашия 104 имаше.

# 521
В Мега Мол Люлин, но имаше само бели и то ограничени размери, но точно нашия 104 имаше.
Благодаря, явно там е имало повече намалени неща. В the mall нямаше нищо интересно.

# 522
  • София
В themall също имаше бели къси клинчета по 3/5лв - вероятно зависи от размера или нещо подобно. Аз взех в събота на дъщеря ми размер 116 за 5лв.

# 523
  • There I was on a July morning
Днес минах скорострелно през Парадайс, така че информацията ми е непълна, но все пак да се отчета  Wink.
На доста места имаше табели за намаления, но ми се стори, че все още са слаби. В НМ - детското имаше какво да се избере, в Waikiki - до 30 % на някои неща, но не на всичко, в Reserved - 50 %, на малко артикули. В Зара - не видях намаления, но гледах само детското. Другаде не съм влизала, но някои магазини за обувки/и чанти/ бяха обявили намаления - 20%, до 40% - Тенденз, Nickels - до 70%. Lee cooper - до 50 % на къси панталонки, Forever 21 - до 60%, но май почти нищо не беше намалено в него, Kenvelo - до 60 %.

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 22:54 от Скубиду

# 524
Здравейте! Някой има ли идея кога ще са намаленията в сайта на Next и съответно в магазина в Ринг Мол?!

Общи условия

Активация на акаунт