Намаления - пролет/лято 2016

• 201 684
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
В H&M изобщо нямаше намалени бански в the mall. Навсякъде ли е така?

# 526
Нехт мисля, че не правят намаления на сайта, за магазина съм виждала през зимата намаление, но беше нещо много семпло.

В H&M в парадайз не съм гледала за бански, но намалените неща бяха отделени и имаше само панталони и блузи

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 11:51 от zari65

# 527
  • някъде там
В английският Некст постоянно има намаления,в директа не правят.За магазина В Ринга и аз питах скоро,предният път  продавачките ми казаха кога са зимните.Вчера бях там и не се сетих да питам....

# 528
  • София
В английският Некст постоянно има намаления,в директа не правят.За магазина В Ринга и аз питах скоро,предният път  продавачките ми казаха кога са зимните.Вчера бях там и не се сетих да питам....
миналата година в Ринга намалението започна на 01 юли

# 529
Благодаря за отговора! Миналото лято също имаше в Ринг-а, но не помня кога беше - имаше много неща на 50%. Ставаше дума за официалния английски сайт(не за българския) - там големи намаления има няколко пъти годишно, иначе през цялата година има намалени неща.

# 530
В МОЛ - Русе топящи се цени от 18 до 22 ч на 24.06.
Ама кои магазини ще участват  newsm78

# 531
 на Бенетон лепят до 50%. Не ми приеха ваучер за намаление в HandM в Ринг мол. Не можело да се комбинира с други промоции newsm78

# 532
  • София
на Бенетон лепят до 50%. Не ми приеха ваучер за намаление в HandM в Ринг мол. Не можело да се комбинира с други промоции newsm78
В неделя пазарувах в HM Mall Sofia намалени детски дрехи с ваучери за още 15% (получени при връщане на торби с дрехи) и изрично попитах дали важат,защото и мен веднъж така ме заблудиха преди време,че не се комбинират промоциите- е, важат си ваучерите и още как  Twisted Evil
Аз чакам намалението в Зара и голямото в Бенетон.

# 533
  • I want it all and I want it now.
В “Oviesse” , знаете ли кога почват намаленията? Благодаря.

# 534
  • Варна
В неделя пазарувах в HM Mall Sofia намалени детски дрехи с ваучери за още 15% (получени при връщане на торби с дрехи) и изрично попитах дали важат,защото и мен веднъж така ме заблудиха преди време,че не се комбинират промоциите- е, важат си ваучерите и още как  Twisted Evil
Аз чакам намалението в Зара и голямото в Бенетон.

Не важат за промоции 3 за 2.

# 535

Ако питаш за този в Ринг мол, той от няколко месеца е нещо като аутлет на други марки, има 5 неща на Овиес

# 536
  • I want it all and I want it now.

Ако питаш за този в Ринг мол, той от няколко месеца е нещо като аутлет на други марки, има 5 неща на Овиес

Лошо. Навсякъде ли затвориха?

# 537

Лошо. Навсякъде ли затвориха?

Ами те другите в София ги затвориха преди година-две, този беше останал.

ПП По въпроса с H&M, обадих се по телефона, казаха че официално ваучерът не важи за намалени неща. Може да се ползва по време на разпродажба, но само за неща, които не са намалени. 

# 538
  • София
  Joy значи мога да се чувствам привилигирована щом вече толкова време пазарувам с тях вече намалени неща. Всъщност не ми допада конфекцията им,но за градината на детето намирам тениски за по 5 лева, сега купих и за дъщеря ми блузки за по 3 лева,панталонки за по 5, но таванът ми при тях е толкова горе долу.

# 539
И аз използвах валчера за отстъпка -15% при пазаруване на дрехи на промоция.
Намалените цени бяха отпечатани на червени стикери и залепени върху етикета. Нямах никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт