Намаления - пролет/лято 2016

• 201 622
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
И да споделиш/да се похвалиш после, особено с момчешките неща и на двете марки.
Току-виж си надвия на мързела и се закарам и аз до там.  Wink

# 571
  • Точно където трябва
Кога започват намаленията в детския Бенетон?

# 572
  • София
Кога започват намаленията в детския Бенетон?

Започнали са.Една част от арткулите са на -50%,а друга на -30%.

# 573
  • Once there was a Hushpuppy...
Давам отчет Wink
В Бенетон за възраст 7 годишни имаше точно 3 тениски, 2 от моделите ги имахме Mr. Green
За друга възраст имаше неща, за по-големи имам предвид.
В Манго има всичко, толкова рокли и все хубави, че съжалих, че не ходя на работа. Много е пълно там, не е разграбено Laughing все още. И за фитнес имаше не лоши неща намалени, аз съм доволна от тях.
В ХМ си взех бански. Не са намалени там Rolling Eyes
В Зара не харесах нищо/ аз взимам чорапи и пижами за сина ми, но този път бяха свършили точно неговия размер/ Прави впечатление, че имат много детско, пълно е....но, но да ме прощават, ама още една идея трябва да свалят цените.
Преди 3 дни от аутлета купих елек на Ст.Оливър за есента за 39лв. , ами за мен качеството им е не сравнимо Peace
В Манго детското е повече намалено Peace
От ХМ  взех тениска, пак за сина ми.

# 574
Реших да изчакам за безплатната доставка в Зара и си изпуснах нещата, поне онлайн. Дали същите неща са свършили и в магазините... или имат определени бройки онлайн. Много ме е яд за 10 лв...

# 575
А нещата от Зара за колко дни пристигат, че искам да си поръчам някои неща, но ще съм на Бг адреса след 02.07.?

# 576
  • Berlin
Можеш да провериш в сайта за наличности. При мен имаше от всичко, поръчах 5-6 чифта обувки. 😄

# 577
  • София
А нещата от Зара за колко дни пристигат, че искам да си поръчам някои неща, но ще съм на Бг адреса след 02.07.?
Веднъж съм поръчвла и дойде за около седмица.

# 578
Веднъж съм поръчвла и дойде за около седмица.
Благодаря ти  bouquet
Видях, че пише срок на доставка в сайта, но реших да попитам все пак, понеже понякога пише едно, става друго  Laughing

# 579
Не знам дали от вчера или от по-рано, но вчера получих имейл, че намаленията в New Yorker започват. Не пише никакви проценти.
http://www.newyorker.de/fileadmin/newsletter/newyorker/sale-juni … 6-m/index_bg.html

# 580
  • Варна
аз получих смс от теранова, никакви конкретни проценти

# 581
аз получих смс от теранова, никакви конкретни проценти

Те си имат разни намалени неща от месец поне, но бяха доста малко.

# 582
  • Варна
да, взех си едни къси панталонки за 14,99  Laughing

# 583
  • София
Днес имаше нови неща - блузи, клинове, къси панталонки. Аз си взех 2 клина за 17лв общо (за Теранова говоря).
В NewYorker не видях нищо ново намалено.

# 584
  • Berlin
-30% на пролет/лято в Стефанел. Никога не съм влизала в техен магазин обаче. В Imaginarium има разни оферти - -10% на всичко за членове на клуба и 4 за 3. Том Тейлър - -20% на 2 артикула, -30% на 3, -40% на 4 и повече.

Общи условия

Активация на акаунт