~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 54 109
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
Kак ви завиждам, че сте за края на април! Аз съм с термин 12 април, толкова бързо ми се струва, че минава този хубав период-бременността Heart Eyes

# 346
Честит празник, мили дами 💐💐💐

Soul4e, и моят хемоглобин беше нисък но след прием на желязо си остана същия, затова аг ме прати на хрматолог. Там освен пкк се пускат и желязо, вит б и още и още неща. От кравната картина не се вижат компонентите на хемоглобина. Следващият път бях без направление и мисля, че изследванията бяха някаде към 30-40лв. да не те излъжа, нл можеш да си ги пуснеш във всяка една лаборатория. А кървенето може да е предизвикане от хиляди неща. При мен беше от любов ☺ И във спешния кабинет гледат първо не вагинално, а бях още в началото 13гс, и ми бяха обяснили, че ако се установи проблем или се съмняват в нещо чак тогава ще ме гледат и на ваг ехо. Но прегледа е задължителен веднага след прокървяеане! Твоят лекар е з трепане! Сега където и да идеш няма как да разбереш от куде и защо си кървяла. Хубавото е че не остана 😊

Ще видя да направя такова изследване, че да се види изобщо има ли проблем там Simple Smile
Ох, ние не правим секс почти през цялата бременност. Нямам никакво желание просто. А ММ или много ме обича и е ок с това, или вече си е намерил любовница  Joy
Днес започвам обратното броене, защото ми остават точно 30 дни до раждането. Нека да се свършва и всичко да е наред с бебчо, пък да си останат неразбрани някакви неща.
 Hug

# 347
Честит празник, момичета! bouquet

Аз пък така да нямам търпение да раждам вече, чувствам се бременна от сто години. И все ми е лошо, все нещо ме боли. Не ми е комфортно и се чувствам дебела и погрозняла.  Crossing Arms

След днешния преглед се оказа, че може и да не дочакам датата за секцио. Плацентата е втора към трета степен, което било като за термин, водите малко намалели, леки контракции. Бебо е добре и е 3 килограма. Ще видим дали ще чака и колко...

Paulie, щом бебка се храни добре, сами по себе си размерите не са толкова важни. Все пак не всички бебета се раждат по 3,500-4 кила. Аз съм се родила 2,500 три дни преди термин. Сега не съм изобщо дребна/ниска. Познавам много деца, родени в девети месец с тегло около двата килограма и не са имали никакви проблеми.  Hug

# 348
Soul4e,незнам как е въпроса с изледванията.При мен ми ги пискат маркерите с пкк и самата лаборатория в здравния център си ги правят,като не са ми искали никакви пари.При положение,че желязодефицита е почти невъзможно да се избегне особено към края на бременността според мен е удачно аг-то да си ги следи.А за прегледите при кървене винаги първо се проверява дали се вижда кървене чрез стандартен преглед,а след това и вагинален ехограф,ако е в ранен срок бременността.При положение,че съм чувала добри отзиви за клиниката на Щерев се учудвам от незайнтересоваността на гинеколога ти,а още повече че е на частно при него  Shocked А при теб кървенето се беше появило в 24 седмица,нали?Тогава е прекалено рано да падне тапата.

# 349
Честит празник и от мен, момичета bouquet
Аз умирам от зъбобол тези дни, мислех, че е мъдрец и си траех, защото няма как да се вади сега, но отидох и се оказа, че не е.
Това дете ми разби хубавите зъби, три правих, сега нови два ooooh!
Зеленоочка, и аз се чувствам като теб! Не знам другите къде го виждат тоя прекрасен период, но на мен ми е ужасен и нямам търпение да свърши! Толкова много неудобства и болежки, ама живи и здрави децата, другото ще мине.
 Sou4e, външно имам предвид извън матката, без да има общо с бебето. Всичко, обаче е строго индивидуално. Първият път, след 7 часа път с кола ми се получи едно болезнено образувание на отдолу. Боля ден, два, взех но шпа и по-късно прокървих. Нормален цвят, колкото ежедневна превръзка. Това, обаче изчезна и разбрах, че явно се е пукнало, та от там. После няколко пъти пак ми се случваше.
Не се притеснявай толкова, вече си накрая, бебето е готово, само че консултирай с лекар, много непрофесионално лекарства по телефон и преглед след 5 дни!
Притеснително е когато кръвта е розова, това знам аз.
За дрешките, първите бодита с дълъг ръкав, ританки, гащеризони. Купих аз 50 р-р, че по-големи имам. С баткото, таткото ходи на пазар по спешност, че всичко му беше огромно. Беше 3300 кг. 50 см., но българското 22 му беше голямо.

# 350
Аз се връщам от преглед - АГ-то ми се шегува да спирам храната на бебето, много голямо станало. Аз нали се стремя към нормално раждане, а тя малко се притеснява, че съм мъничка. Но засега бебчо е седалищно и няма какво да му мисля. Аз съм в 36 г.с., а бебето в 38, ако до другата седмица не се е обърнал, ще ходя в болницата, където ще раждам, да се запознаем Flutter А килограми не съм качвала от 3 седмици някъде - на 58 си стоя. Затова и си купих торта да се почерпя Grinning

# 351
 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51
 smile3525 smile3525 smile3525 love001 love001 love001
Честит 8-ми март мамчета!!! Бъдете здрави и благословени, а скоро всички ще се радваме на прекрасните си бебчета!!! baloni baloni baloni baloni baloni

# 352

Честит 8-ми март, момичета! Пожелавам на всички да станат най-щастливите мами с най-щастливите деца  Hug
И аз се връщам от лекар. Тонове и води в норма, а плацентата е зряла, но нищо не ми казаха за степента  Thinking
Да ви кажа и аз нямам търпение вече да раждам. Напълняла съм, появиха ми се петна по лицето, кожата ми странна...изобщо и аз се чувствам погрозняла.
Бебето си е седалищно, освен това е и по-голямо, явно, че си има негово мнение за нещата  Simple Smile

Вие ще купувате ли якенца за бебетата? Аз се чудя и най-вероятно ще взема някое пролетно, но след като се роди. Реших че няма да купувам зимно яке.

# 353
И аз нямам търпение вече да раждам, имам чувството, че от години съм бременна ooooh! Трудно подвижна съм, подпухнала, не ходя на работа и ми омръзна да бездействам. Най-вече си умирам да го видя естествено и да ги изям тея краченца, които сега ме подритват  Heart Eyes
За якенца, аз взех 2, по-скоро са пухени горнища, не са много дебели, надявам се да е топло. Ако стане много студено, просто мога да го завия с по-дебело одеалце.

# 354
Аз от месец не съм качила и грам, но и на мен ми се ражда (нищо че идея си нямам какво ме чака 😂😂). Искам да си видя малкото човече, да се обувам лесно, да ям суши, да пия блъди мери, да си лакирам сама ноктите на краката, абе изобщо такива неща 😂😂😂

# 355
Искам да си видя малкото човече, да се обувам лесно, да ям суши, да пия блъди мери, да си лакирам сама ноктите на краката, абе изобщо такива неща 😂😂😂
Лелее, така като го казваш, ами аз съм забравила какви са тези неща Joy

# 356
За сушито страдам ужасно, но не знам ще има ли проблем после при кърменето да се хапва  Simple Smile

# 357
Честит празник момичета-много усмивки и добро настроение.
Моят термин е в края на април и сьм взела бодита с дьльг рькав.
Имам и с кьс, но са по-големи.

# 358
Искам да си видя малкото човече, да се обувам лесно, да ям суши, да пия блъди мери, да си лакирам сама ноктите на краката, абе изобщо такива неща 😂😂😂
Лелее, така като го казваш, ами аз съм забравила какви са тези неща Joy

Чак ми става смешно като ми кажат, колко бързо минало времето. Как бързо?!?!? Вече забравих какво е да не си бременна хаххаах

# 359
Е, защо не ядете суши? Аз си хапвам най-редовно, мин. бременност също. Даже и довечера за празника ще сме на суши. Не ям от това със суровата риба, има всякакви варианти с риба, минала термична обработка.

Общи условия

Активация на акаунт