~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 54 107
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
След секцио, трябваше само да промивам (мисля че сутрин и вечер) със спирт, който ми изписа др,( не помня колко процента) , докато паднат конците мисля че те падна около 7-10 след като ме изписаха. Когато заздравя окончателно започнах да се мажа за изчезване на белега и наистина почти не се забелязва сега , а са минали само 3 год.

# 436
  • Варна
т.е. конците ти бяха от тези които сами се абсорбират, не са ти ги махали, и аз искам такива  Crossing Arms
Като си спомня с първото раждане какъв страх брах като ходих да ми махат конците от рязането отдолу  ooooh!, иска ми се да си спестя това.

# 437
С нищо не съм мазала раната от секциото, изобщо не съм я третирала по никакъв начин. Белег почти нямам.
На мен конци не са ми махали, защото нямах- бях лепена.

Колан също не съм ползвала, но и не съм имала нужда. Сега пак не мисля да купувам.

Парис, и аз съм като теб, контракции, болки. Все имам чувството, че раждам. То и това ще стане де, но като не знаеш кога е доста изнервящо. Crazy

# 438
  • София
Soul4e, аз се мазах с Прокто Гливенол и Пайлекс, и едни мокри кърпички Ruvenor ползвах, но имаше ефект само за болката, не се прибра. Надявам се след раждането да се оправи.

# 439
Soul4e, аз се мазах с Прокто Гливенол и Пайлекс, и едни мокри кърпички Ruvenor ползвах, но имаше ефект само за болката, не се прибра. Надявам се след раждането да се оправи.

На мен ми казаха, пе Долопрокт крем бил по-ефикасен за болката от Прокто Гливенол.  newsm78
Много се чудя кое от двете да си взема.
Прокто Гливенол съм го чувала и преди и сега съм пред дилема.
Ще попитам и личната лекарка днес Grinning

# 440
  • Варна
т.е. конците ти бяха от тези които сами се абсорбират, не са ти ги махали, и аз искам такива  Crossing Arms
Като си спомня с първото раждане какъв страх брах като ходих да ми махат конците от рязането отдолу  ooooh!, иска ми се да си спестя това.

да, сами си паднаха дори не усетих кога и как, просто като промивам и гледам няма го единия, после другия.... и така

# 441
С нищо не съм мазала раната от секциото, изобщо не съм я третирала по никакъв начин. Белег почти нямам.
На мен конци не са ми махали, защото нямах- бях лепена.

Колан също не съм ползвала, но и не съм имала нужда. Сега пак не мисля да купувам.

Същата работа едно към едно Simple Smile. Много са ни сходни ситуациите като цяло Wink

# 442
Zoi, може би си споменавала, но първото ти раждане къде е било? Останала съм с впечатление, че не си в Бг.

Чета ги мартенките- ми то не останаха бременни. Още две седмици и при нас се почва, много се вълнувам.  Heart Eyes

# 443
В Гърция беше, там ще е и второто. В държавната им болница, без глезотии, който е на смяна той ще реже Simple Smile Доволна съм с първото, всичко беше на ниво. Лепят, не шият, дори не знаех, но после бях много доволна понеже белега беше като косъм и сега е съвсеем леко забележим. Не знам, обаче второто секцио върху първия ли режат? Не, че имам проблем и да ми ги наредят едно под друго, ще им се радвам Simple Smile

# 444
На мен лекарят ми обясни, че ще е върху първия белег, т.е. няма да имам два белега един под друг.  Peace

# 445
И аз така предполагам, ще питам като ходя. На 20- ти ще определим дата около следващия 25-ти, така че имам време. Ще ви посрещам бебетата тук Simple Smile ( дай Боже моето да кротува до тогава)

# 446
Момичета, някоя от вас да си е изследвала хормони ФТ3 и ФТ4, както и витамин В12 през бременността?

# 447
  • София
Остават ми 20 дни до термина и бебо вече е 3200 което малко ме плаши, че ако дочака терминът ще е над 4 килограма  Confused
Относно коланите според мен е добре да не бързате, защото не са необходими при всички. Смятам да пробвам без него и ако не става ще се отдам на спорт или ще си купя колан... Ще се отдам на спорт -  колко оптимистично Joy едва ли ще имам време и сили за това

# 448
Момичета, някоя от вас да си е изследвала хормони ФТ3 и ФТ4, както и витамин В12 през бременността?

Заедно с TSH изследвах и  FT4 те са за щитовидната жлеза и двата не бяха в норма , изписаха ми L-Тироксин 50 по едно на ден .  FT3 и B12 не съм . Не разбрах само защо питаш и как мога да съм ти полезна с това  newsm78

# 449
Такаа, имам следния въпрос. В 34 седмица бебокът е 2400  newsm78 Преди две седмици ми казаха, че е 1500.

Това нормално ли е? Аз дори не съм качила толкова на килограми. Наясно съм, че замерванията не са съвсем прецизни, Но чак пък толкова- 900гр за две седмици... останах в шок. Да не говорим, че имам амбиция за нормално раждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт