~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 54 116
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
Сетих се още нещо...
Казаха ми , че магнезия имал отношение и към упойката , затова било много важно да се спре дори ако ви предстои секцио.

# 571

И аз ще съм в Майчин дом  Peace тъй като ще съм секцио вече имам и дата 7 април , ако вървят по план нещата  baby_neutral

Мими, и моята дата е за 07.04., но аз ще раждам в София Simple Smile

# 572
Моята АГ ми каза, че при влизане в 9 месец се спира магнезия. Предполагам всеки доктор казва различно.
Бебешки дрешки не смятам да гладя. Изпрах ги при закупуването им, преди 2 месеца някъде, вече са прашасали хубаво Laughing, макар че стоят в затворен скрин. Всичко е памучно, но пускат постоянно власинки, колкото и да ги тупам ooooh! Други немарливи майки като мен има ли? Laughing
За размерите на бебето не питам, защото и аз знам, че може да има отклонения. Само за главичката питах вчера - 8 или 9 см и нещо (забравих точно колко, защото ми се събра много информация). АГ-то ми смята, че като за мен е голямо бебе.

# 573
Момичета, ако и други като мен имат проблеми с киселините да кажа, че след няколко нощи страшна мъка реших все пак да пробвам bianacid, който лекарката ми обяви за боклук, и - О чудо !!!! тази нощ съм спала съвсем спокойно.

# 574
Следите ли си кръвното?
Аз забелязвам, че при мен долната граница от около седмица е завишена от 70 на 90...горната е макс 120. Кое се води нормално кръвно в нашето положение?

# 575
Addicted, защо не искаш да ги изгладиш тези дрехи? Simple Smile Поне първите му изглади, после недей. Аз сигурно така ще направя. След сушилня няма да гладя.
Нормалното кръвно е 120/80. Повечето жени в по-ранна възраст сме с малко по-ниско. Притеснително е, ако се повиши на 130. Моя близка влезе в спешно секцио, заради високо кръвно. Важно е да се следи, защото може да доведе до отлепяне на плацентата.

# 576
Не че не искам, не смятам за нужно. Освен това много се уморявам докато гладя. Но ... така като казваш, да взема да ги изгладя ли Laughing

# 577
Ами изглади му ги на бебока, да му е свежичко Heart Eyes

# 578
Абе те не са измачкани, но хайде от мен да мине, ще ги изгладя Sunglasses

# 579
И аз ще раждам в Окръжна при доктор Славчев Peace Jane_happy и ти ли ще си при него или се бъркам?

Точно Peace Надявам се да успея да родя нормално, донякъде затова съм избрала и при него. А и той ме  следи, доволна съм.
аз ще гладя дрешки, поне първите няколко пъти.

# 580
Тедка аз ще раждам в Майчин дом. Ти сигурно си казвала, но помня ли, къде ще раждаш ти?

Дай боже всичко да мине добре, може после да си направим среща и да си видим бебоците!

И аз съм в Майчин дом.  Hug
И аз ще съм в Майчин дом  Peace тъй като ще съм секцио вече имам и дата 7 април , ако вървят по план нещата  baby_neutral

Това ми се вижда съвсем скоро в сравнение с моя термин  Grinning Grinning Дано всичко бъде наред и да мине леко, а после и да ни разкажеш  Hug

Относно размерите на бебчетата и на мен не ми  казват см, при мен в 33г.с. и 3д. беше 1850гр. което ми се вижда малко, но си повтарям, че има време да качи още... за разлика от майка ми, която вече е изпаднала в паника, че не се храня и бебчето ще е много мъничко  #Crazy  #2gunfire

# 581
За гладенето , аз си гладя всичко и ще гладя на бебчо.

Мими на 07.04 ще стискаме много силно палци, да видим ти ли ще си първото Варненско бебе:), а после разчитаме на теб,  да ни разкажеш, че сме след тебе:) Ти каква упойка си си избрала?

Тедка и аз към края на месеца , ама ако е секцио май ще е към 22.04 така нещо ми говореха последно, да видим как ще се наредят нещата! За колцата и аз не вярвам много на машините, но при всички положения  ние ще сме големи , щом сега прогнозно е 3100, и да лъже, колко да лъже, имаме месец и повече, все ще минем 3600,  а аз не мисля да се мъча ако е голямо! Все пак ще ми е като първо раждане.... но ще видим. Здраве да е, всичко ще се нареди!

# 582
bridzit, на последната ЖК моето беше 110/80 (толкова беше преди да забременея), а до преди това няколко месеца беше 90/60. Бях чела, че последните месеци може малко да се покачи.

# 583
Здравейте , първо пожелавам леко раждане на всички и особено на тези , които имат някаква яснота по въпроса " КОГА "  Laughing  Hug Кажете какво мислите за изрусяване по време на бременност ? Нещо ме е докоснал великия дух на тема коса и се чудя да изчакам ли или мога сега да експерементирам   newsm78  Joy

# 584
Аз се изрусявам, сега ползвам купешки бои, мисля безмонячни. Не се обезцветявам обаче, това до колкото знам е по-опасното, но в първите месеци, сега едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт