~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 53 896
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Доколкото разбрах Андреева и Тедка ще раждат в Майчин дом. Ще споделите ли при кой лекар. А Jane Happy и аз Карина ще сме в Окръжна.  Керенска, ще може ли и ти да споделиш къде ще раждаш.
Тедка, и аз като теб в 33+3 бебчо тежи 2100.  Дано при всички ни всичко да е ок и да се подкрепяме.

Аз съм при д-р Б. Георгиев.  Peace

Pariss, дано всичко се развие по най-добрия начин  Hug
Успех на всички мами, които всеки момент очакват малките бебчета  baby_neutral

# 646
  • София
Зеленоочка, честит ви малък мъж Simple Smile Да е жив и здрав, да има много късмет и ви радва и усмихва всеки ден! Simple Smile
Успя ли д-р Димитров да отреагира бързо за операцията?
Живот и здраве и аз си имам дата за края на месеца, сега остава да я дочакаме обаче Wink Бебока вчера го измериха около 3100, така че е принципно готов. Сега ще следим тоновете два пъти седмично. На мен ми се иска хем да си дочакаме датата, хем да е тръгнал сам човека...  Laughing Така се получи с баткото, много ще се радвам ако и сега стане така.

Стискам палци на Дидиса, Парис и всички, които ще ни зарадват тези дни, всичко да минава леко и по план!
Аз днес мисля да спретна багажа за болницата, че сутринта на тоновете бебока много се въртя и първия запис на нищо не приличаше, а и една контракция хванаха и акушерката се шашна...  Laughing Та малко ме напрегна и мен, без да искам и поне багажа да съм събрала Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 14:09 от abel

# 647
Здравейте,
Днес се роди Аделина Simple Smile 3270гр. 52 см.
Зеленоочка честито и от мен. Бъдете здрави и много щастливи!

# 648
Честито, Дидиса! Да е жива и здрава Ади, а на теб бързо възстановяване Hug Очакваме и разказите ви, момичета, когато намерите време bouquet

# 649
  • София
Дидиса, да ви е жива и здрава малката дама, да ви радва много! Бързо възстановяване!

Вече си имаме и момченце и момиченце априлчета, много хубаво Simple Smile Че и двамата с моята буквичка  Grinning Wink

# 650
  • Стара Загора
Ех,колко е хубаво,че вече си имаме и първи бебенца  Hug.
Пожелавам им от сърце на Антоан и Аделина,да са живи и здрави,много послушни и много късмет да имат в живота  bouquet.
На мамите бързо възстановяване и много търпение занапред,че от тук нататък предстои трудната част.Никой не те подготвя колко трудно е да си родител и да възпитаваш.
Започна се и в нашата темичка бебевалежа май Whistling.

# 651
Честито и от мен Simple Smile Добре започваме с момче и момиче с буквите А Simple Smile Живи и здрави!

# 652
Честита да Ви е Аделина, Дидиса!  Hug Да бъде много здрава и щастлива!  Heart Eyes

# 653
Честито, Didisa! Да ви е здрава и щастлива Аделина  bouquet

# 654
Здравейте,
Днес се роди Аделина Simple Smile 3270гр. 52 см.

Честито бебче, много хубаво име е Аделина Peace
Нека расте здраво,усмихнато и щастливо момиченце, а мама бързо да се възстановява!

# 655
Didisa, честито и от мен! Да ви е жива и здрава принцесата и много да ви радва, а на теб бързо възстановяване!

Аз днес бях на тонове и консулрация, ама бебка реши да спи точно тогава, та в понеделник пак съм на тонове. Ако всичко е наред живот и здраве другата седмица в края ще си гушкам бебка  ylinfant

# 656
Честита, Аделина и от мен! Да е жива и здрава! Прекрасно име! Как ни започнаха с А бебетата Simple Smile И моето ще е с А живот и здраве, ама да кротува, че много време има!
Дидиса, бързо възстановяване и само хубави емоции!

# 657
  • Стара Загора
Аз се връщам от консултация 34г.с. 0 дни и принцесата е наддала 500гр за 2 седмици и сега е 2400гр  Laughing Аз се шашнах като чух, но апарата можело да даде до 400гр отклонение, така че да не го мисля много. Плацента и водите са ОК и е рано да говорим за раждане. Каза, ако имам пак спазми да пия нош па и да полягвам по-често  Heart Eyes

# 658
Почнаха ли разни доброжелатели да ви проверяват дали сте родили вече? Laughing
Ще имате ли помощници след раждането вкъщи от сорта на майки, свекърви и др. подобни  newsm78
Мисля си на изписването бебето ще е с комплекче,ами мамата с какво ще се облече  newsm78
И другото за болницата освен цветя, какво ще оставите за почерпка и кога,  при раждането или изписването

# 659
Didisa да Ви е жива и здрава Ади.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт