~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 54 107
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Прави сте, че баба Марта е променлива. Казах на майка все пак да купи по-дебели гащеризончета за всеки случай. А аз имам желание за пазаруване през цялата бременност и си пазарувам - не че нещо ми става в момента Blush

# 481
  • Варна
Даа момичета момента идва.  Аз съм втори ден за задържане в болница. Вчера сутринта отидох на извънреден преглед заради чести и болезнени контракции. Установиха 80% загладена шийка и 2 см. разкритие и за награда-направление за болница. Така че почивайте ако не сте още близо.

# 482
Parisss, лелееее! колко вълнуващо. Давай отчет редовно да не те мислим  Grinning Успех ти пожелавам, наистина не остана за теб.

Аз още гледам да вървя, но определено ми е друго темпото и по-лесно се изморявам. Казала съм си, че ще си давам по-малко зор- но ми е трудно да си го наложа.

След 10-тина дни влизам в 9-тия, а живот и здраве от началото на април почвам с още по-дълги разходки и качване на стълби  Laughing Иска ми се бебчо да си постои поне до 38 седмица- поне.  Heart Eyes

Голямо вълнение, момичета, стягам торбите вече. Скоро ще пера и ще гладя.

# 483
За къде сте се забързали момичета Crazy,стискайки още малко
 Hug

# 484
38-ма седмица се води пълен термин, и беба не мисли да си губи времето  Crazy

# 485
Е да де ....,но може още седмица Wink. Нека са овенчета.. Heart Eyes умни,упорити и рогати  Joy

# 486
  • София
Днес купихме легълце - люлка на Lorelli, твърд повивалник за монтиране на легълцето и комплект пеленки.
Не можахме да изберем матраче Sad
Споделете моля вие какви сте купили или планирате да закупите....
Много видове, много нещо - кокосови, алое вера, бамбуково покритие, полиуретанова пяна, двулицев, перящ се калъф .... богат избор. Объркахме се от информация и не можахме да решим в магазина.

От понеделник започвам да ходя на записи на тонове.

Ако искате да се уговорим мамите, които сме при др. Джерова да се видим в клиниката, да се запознаем.
Нея няма да я има тази седмица, в болничен е, но акушерката й е там.

# 487
Аз поръчах матрак от тук: http://tac.bg/bebeshki-matrak-c-45_117.html
Още не е дошъл и не мога да кажа как е, но съм си купувала от тази фирма и преди доста неща и като цяло съм много доволна от качеството.

# 488
Nandy, ето това е на баткото http://matraci.bg/baby-pierre-cardin
Да ти кажа специално за матрака купихме най- скъпото и уж най-хубавото тогава в магазина. Мисля, че е важна вещ. Трета година спи на него и ще продължава.
За бебето още не съм взела, но най-големия детски магазин тук предлага само два вида, така че няма да му мисля много и ще избера едното Simple Smile
 Сега, обаче виждам, че на този Магнифлекс доста са му надули цената, тогава беш с 50 лв, по-евтин или е нещо по-ново.
Didisa, същият е, ще останеш доволана, сигурна съм Wink

# 489
Pariss, Zina - успех и леко да мине всичко! Дръжте ни в течение!
И моята голяма дъщеря се роди в 38 седмица, наистина започва бебевалежа.

И аз предпочитам топлото и влажното време пред студа. Живяла съм известно време във Флорида и наистина не се усеща жегата, защото навсякъде има климатици - в къщите, в офисите, магазините, колите. Кофти е ако си навън само Simple Smile.

Аз не мога да се оплача от климата тук - зимата е топла и мека, сняг тази година нямахме. Лятото е много приятно и прохладно, не става повече от 30 С. През април денят е толкова дълъг, слънцето изгрява в 5:30 сутрин - много го обичам този месец.

Приятна седмица на всички!  bouquet

# 490
  • Варна
Е да де ....,но може още седмица Wink. Нека са овенчета.. Heart Eyes умни,упорити и рогати  Joy

Ох и на мен това ми е зора, знам че не е най- важното нещо сега зодията, но вече си имаме една рибка, баткото е на 16.03. Пък и и е рано още на госпожицата, нямам пълни 36 седмици-35 и 4 съм. Тук казват, че е хубаво да направим пълни 37 седмици, но и да тръгне сега няма да е голям проблем, бият ми мускулни инжекции за разгръщане на белия дроб.

# 491
Сега си давам сметка, че ще се разпрострем в три зодии--някои бебчета може да се рибки, мнозинството овен, а някои (в това число и нашето) може да са телец.  Heart Eyes

Нашият матрак е с бамбук и памук, ето този е : https://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=1703

Zina, дано да устискаш.   Hug

# 492
Зина, в Майчин дом ли си? Дано бебчо си остане на топло още малко.

# 493
Добро утро на всички!

На първите мами в очакване да кажа, стискам Ви палци всичко да мине по мед и масло! Ама ако можете да устискате още малко по- добре!

Днес се връщам от преглед и вече си взех 45 дневния! Продължавам с магнезия, с останалите предписания също ще се съглася и такааааа....
Новината е, че бебо е 3100-3200, обърнал се е с главата надолу и си расте прекрасно, даже много. Няма да насрочваме дата за секцио сега, ще видим ако не надмине 3800 ще се раждаме нормалнооо, ако е рекъл Господ де!
Следващата новина е, че може и да сме момченце, таткото е на седмото небе, доктора и той много се зарадва, че ще си има адаш:), да ви кажа, ако е момиче няма да го върнем, но и на момче много се зарадвах, тъкмо ще ги нашарим Laughing!
На 25.04 съм пак на преглед, ще видим какво ще стане тогава, но важното е че бебе е добре и си расте, всичко е в норми, а това е чудесно!

Сега започвам да мисля за ремонта и за багажа за болницата! а да бях забравила, купихме си и столче за колата, че нямах от каката, добре че е маслено зелено, аз исках розово  хихихихи.

За сега усмихнат и приятен ден момичета! Laughing Laughing Laughing

# 494
Здравейте,

И от мен успех на първите мами в очакване. Дано бебчетата си постоят още малко и всичко да е наред.  Hug

Андреева, а защо чак на 25 ти е следващия преглед? Не трябва ли вече по-често да се ходи?  newsm78 newsm78
Питам защото и аз утре съм на преглед и ми започват 45 дена и си мислих, че вече по-често ще се виждаме с док.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт