~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 53 891
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Дидиса, честито бебче Аделина и от мен  baloni Нека първата дама в групата да е жива и здрава  и много щастлива  Hug а ти бързо да се възстановиш.

# 661
  • Пловдив
Дидиса, Честито бебче! Много здраве и късмет на малката сладурка и бързо възстановяване!

Яя кажете, че не видях много отзиви назад в темата... какво адаптирано мляко смятате да си подготвите за всеки случай?
А по отношение на водата.. не че се очаква да пият вода бебетата в началото, ще преварявате ли или някоя от изворните направо?

# 662
Млякото ще изчакам да видя препоръката на педиатъра. Дано да се кърмим, но не е изключено и да се дохранва. Водата преварена ще е, не ми харесват пластмасовите бутилки на изворната.

# 663
Дидиса честито да Ви е жива и здрава Аделина и много радост да носи и бързо възстановяване на теб, момичета аз доста съм стресирана и то накрая с това, че бебчо е едър и ми каза доктора да се настроя за секцио, а аз си исках нормално и незнам защо така ме е страх от това секцио, а и няма да е моя доктор и ще ходя в понеделник в болница уж за планов прием незнам какво ще ми кажат Sad

# 664
Iv, не се стресирай, мисли позитивно! Първо ще имаш ден и час, ще избегнеш неизвестното, после няма да имаш болки от контракции, родоразширявания, индукции, напъни. Да, операция е, да коремна и сериозна, но също така рутинна. Болката после бебето ще я лекува Wink, не че е толкова страшна де!

# 665
  • София
Ехе започна се с бежевалежа  Hug Честито и на Дидиса  bouquet много здраво бебче и на теб бързо възстановяване!

# 666
Didisa честито бебче Аделина! Да е живо и здраво. А на теб бързо възстановяване.
Jane по принцип термина ми е 2-3 май, но лекарката предполага че ще е по-рано към 25 април. И ние често си мислим с моя мъж, че вече няма да сме двама и колко по различно ще е вече.

# 667
Didisa да ви е жива и здрава рожбичката! 👶🏼🌷😍

Аз ходя на тонове два пъти дневно, а утре вечер ме приемат за индуциране. Бебка за сега е добре и много шава.

# 668
Didisa, честита дъщеричка! Да расте здраво и щастливо дете!

Парис, леко раждане на теб! Може да не се стигне до индуциране, бебка има цял ден да си тръгне сама. При мен за няма и два часа  стана "от нищо-нещо", т.е. от леки неразположения до същинско раждане.

Абел, при Димитров бях и съм много доволна, че успях да го хвана. Аз родих на 16, а той от 17 до 21 март е на някакъв конгрес и щях да бъда при друг. Но Тонката явно него си го е харесал. Simple Smile Иначе тук, в болницата, всички са мили, условията ги знаеш,  всичко е на ниво.  Wink

# 669
Iv87, колко е голям бебока? Май по главичката се определя?

# 670
  • Пловдив
Ив.. спокойно, не е толкова страшно. И аз исках нормално раждане първия път, но беше голямо бебе, с глава 10.1, седалищно и нямах никакъв шанс. И също го разбрах към края. Най трудно е до 4-5 ден.. поне за мен беше така.. после позабравяш.

# 671
karina, значи е възможно да родим по едно и също време  - моят термин се върти около 23 април, прогнозите на лекаря са, че ще си изкарам до термин . И на нас не ни остана.  Heart Eyes

iv87, и при мен така беше наддал бебчо доста на последния преглед. Размера се определя по някаква формула- според обиколка на главичката, обиколка на стомахчето и бедрото, или нещо такова. Но и аз мисля, че размерът на главата е най-важен  Grinning Никой не може да предвиди теглото с точност и ми е странно как на база на някаква формула съветват за секцио.

Аз мисля да си организирам shopping и да си взема няколко блузи за след раждането... По-широчки, че старите ми абсурд да ме съберат с този размер гърди  Laughing А и коремът няма да се прибере веднага, предполагам.

# 672
 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525Дидиса честита рожба!!!! Да е здрава и щастлива, здраве и късмет на цялото семейство!!! baloni baloni baloni

# 673
  • София
Привет, как сте днес? Всички сме в очакване май на следващото бебенце Simple Smile

Някой беше питал за хемороиди преди няколко страници, аз преди няколко дни по препоръка на приятелка, която ги е ползвала на края на бременността си взех  тези свещички Цикатридина, имат ефект Wink

И да се оплача, повреди ми се пералнята снощи...  #Crazy на финала точно... Днес е обещал майстора да мине следобед да я види и да каже какъв е проблема, ако не е нещо бързо, направо утре отиваме за нова  Crazy Че дрешките съм изпрала, но одеалца и чаршафчета бях оставила за финала, че нямаше къде да ги прибера.

Jane.happy чудесно е, че имаш шопинг ентусиазъм, действай Simple Smile Аз имах до преди седмица-две, сега нещо хич не ми се пазарува вече. Корема се прибира доста след раждането (за първо раждане и под 30, какъвто е миналия ми опит, сега ще видим как ще се случат нещата), повече време отнема да се прибере съвсем. Виж за гърдите е друга работа, там често има сериозно увеличение в първите седмици, ако кърмиш Wink

Добро Утро аз започнах да се изнервям на доброжелателите Wink Откакто съм в 45-дневния болничен ми обясняват как съм в почивка... И как трябва повечко да почивам и къде съм хукнала по задачи  Rolling Eyes От началото на тази седмица се започна едно звънене и питане имаме ли дата вече... Леко започвам да се дразня и май започва да ми личи  Laughing
Чувствам се като прсслужба, не съм толкова търпелива този път  Crazy
И съм станала леко разсеяна, ако имам 5 неща за вършене, едно постоянно го забравям. Сутринта трябваше да ходя да си пусна щитовидните хормони и по навик си изпих лекарствата като ставах... Което обезсмисля упражнението  ooooh!

# 674
Дидиса, честито и от мен!
Аз днес сьм с подути крака, при последните изследвания белтька ми е под малко  нормата дадена от лаболаторията. Според лекаря, няма проблем. Но днес с тези крака се притесних. С пьрвата ми бременност имах високо крьвно. Дано сега не се развият нещата в тази насока.

Общи условия

Активация на акаунт