~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 53 697
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Биляна, честито бебче! Да ви е жива и здрава Косара и нека само хубави моменти заедно да ви предстоят!

Аз спя по цяла вечер, но стане ли 6 се събуждам и това е. Поне после успявам да си доспя за 30-40 мин. Явно вече се настройваме на режима, който предстои Simple Smile Макар че имам още месец да се наспивам и силно се надявам да успея да се възползвам  Grinning

# 691
Честито бебче, Биляна! Нека малката госпожица бъде здрава и щастлива!  Heart Eyes
Мен снощи ме шашнаха едни бодежи - в ляво около далака(където боли при преумора или бързо ходене) и горе между ребрата. Все едно някой ме боцкаше с нещо много остро. Имах и контракции и таткото си помисли, че ще раждам  Joy Не разбрах от какво беше цялата болка, но явно ми е минало и съм заспала. Сега нямам оплаквания.

За подуването на краката - бяха ми казали, ако имам проблем, да си направя нещо като чай от магданоз - в 2л вода сварявате една връзка магданоз. Имал диуретично действие и ще ви помогне, ако задържате вода Simple Smile

# 692
Добро утро Nature Sun With Face
Още едно бебче Heart Eyes Нека Косара да расте здрава и щастлива!
Вие притеснявате ли се, че докато спите притискате бебетата? Mr. Green Вече са доста големи и все мисля, че ще му смачкам нещо, дори да спя на една страна Joy

# 693
addicted  Joy малко да  Grinning Но нищо им няма, те са много приспособими, а и каквото и да правя, все едната страна на корема ми е притисната... Няма как, бебчо ще ме прощава Heart Eyes Но ми прави впечатление, че понякога като си натискам корема, за да размърдам бебето и той не реагира- явно нощем е свикнал на побутвания и не ме отразява  вече Laughing

# 694
Биляна, честита принцеска! Да ви е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване  Hug

# 695
Криси, благодаря за сьвета, ще опитам. На консултация сьм на 28.03 и тогава ще коментирам и с лекарят.

# 696
  • Пловдив
Честито бебе Косара на Биляна! Да е жива и здрава принцесата и само хубави моменти!  И мен все ме мъчи мисълта.. дали ще изкараме до датата на секциото..

# 697
Честито на майките  preggo newsm30  bouquet ! Охх и а вече искам да идва че последния месец е много тежък , кг си тежат вече съм близо +10 кг  Blush бебо на последния екограф в 33 седмица беше 2350  , доки се притесняваше че е малък , на мен ми се вижда нормално бебе за тази си седмица  newsm78 . Абе пак добре не съм качила всичко на мен  Joy така се успокоявам

# 698
Честито на майките  preggo newsm30  bouquet ! Охх и а вече искам да идва че последния месец е много тежък , кг си тежат вече съм близо +10 кг  Blush бебо на последния екограф в 33 седмица беше 2350  , доки се притесняваше че е малък , на мен ми се вижда нормално бебе за тази си седмица  newsm78 . Абе пак добре не съм качила всичко на мен  Joy така се успокоявам

Абсолютно нормално си е бебенцето , моето в 34-та беше 2140  Hug

Честито на всички родили  bouquet

# 699
  • София
Доброутро и от мен /не че не станах преди два часа Wink/
Честито за бебета Аделина и Косара!  Heart Eyes
Днес беше първата ми нощ , в която не станах да пишкам... интрересно. Иначе със спането нямам никакъв проблем.
А това за притискането на бебето - хаха - забавно ми е при мисълта, че и други си го мислят, и аз така си мислех тази сутрин като полегнах настрани, че то писва от това лежане по гръб.... - да не го притеснявам нещо бебето Simple Smile Но то обикновено в тази поза почва много да шава, така че все едно.
Незнам, но аз съм качила 20 кг... Което за мен може би е полезно, при условие, че цял живот съм била клечица 50 килограмова  Grinning Интересното е, че все пак не изглеждам дебела, ама и да изглеждах, това с килограмите не ме тревожи особено Wink Да са живи и здрави децата.
Въпрос за майките от София - някой да препоръча добър АГ, ако може по-към Люлин /но не е задължително/?! Че така като е тръгнало, има голяма вероятност да сменя докторката на финала... Да не говорим, че при мен никога не е и ставало дума за това колко ми тежи бебето и т.н. Sad То като му е за пръв път на човек, знае ли с какво ще се сблъска...
Лек и успешен ден на всички!

# 700
Snowflake19 , aз пък по гръб въобще не мога да лежа - тежи ми и не мога да дишам.
Защо не си доволна от АГ-то?

# 701
  • Стара Загора
Да е жива и здрава малката Косара  bouquet

Днес като се събудих забелязах, че коремът ми е паднал доста, а съм едва 34г.с. Чувала съм, че коремът пада към края, а на нас ни е раничко още, та се притесних малко  Rolling Eyes

# 702
Да ви кажа аз не се притеснявам да смачкам бебо , той си се намесят и като иск да е обърна не спира да ритам , а щом се обърна спира хиххих , но таткото постоянно ме буди и ми се кара , той е притеснения . Даже тази сутрин ме събуди в 5 сутринта и ми вика обърни се по гръб , че бебо много рита  Laughing ее хубаво че рита ама и аз не мога да си намеря място  Embarassed . Заспивам на дивана най ми е удобно там , но ММ ме събужда да се преместя на леглото.

# 703
Заспивам на дивана най ми е удобно там , но ММ ме събужда да се преместя на леглото.
Joy Какъв грижовен татко!

# 704
  • Варна
Казват че е най-добре да се спи на лявата страна в напреднала бременност, по гръб се притискала някаки вена и не било добре за бебчето.

Общи условия

Активация на акаунт