Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 225
  • 660
  •   1
Отговори
# 360
Точно така правя и аз - цял черен дроб, цял телешки език, цяло филе, директно от първоизточника, задушени с масло директно от кравата. Сега, за зеленчуците гаранция не мога да дам - може да са от високотехнологична пластмаса, де да знам, но ги ям и тях, какво да правя Mr. Green
hahaha hahaha hahaha Joy
сега си обяснявам многото килограми..... Mr. Green

# 361
Всъщност не разирам само от салата ,риба и яйца. И разбира се че ще добавя картофи,боб ,леща,ориз и подобни по нататък,казах че за сега съм ги изключила,защото за прочистване или детоксикация за 2 седмици ,или за да започна да свалям какво трябва да направя,след  диетата на ВЧ,която пробвах и след трите дена в които преядох.Осъзнавам ,че за да отслабна сега и после да не качвам отново трябва да си променя и мисленето и начина на хранене,като знам че това ще отнеме време .Защото някъде по нагоре се спомена как ще премина на смесено хранене -ами мн лесно,ще започна да се храня с всичко по малко ,после ще ми хареса и ще добавя още малко и ще си бъда дебела винаги. Нямам заболявания и не искам да се оправдавам с депресии ,хормони или аз не ям много пък съм дебела . Всъщност храната която ядем ни разбърква хормоните ,снабдява ни с допълнителна депресия и ни прави болни.Пристрастяваме се към храната ,защото в днешно време тя не е много истинска.В кис.мляко има захар,в животните се инжектира инсулин (някъде бях прочела ) ,сладките и солените неща ни харесват и неможем да ги откажем в момента в който вече сме дебели и се чудим от къде да започнем. Цигарите и кафето спрях по лесно от захарта и тестеното.
Семена и ядки ям ,като чия ,ленено,сусамено,конопено семе,пчелен прашец ,моринга и други подправки ., орехи ,бадеми ,лешници и др. .Още преди две години се опитвах да се храня така да се каже здравословно и имам уред за покълване на семена ,мисля че скоро ще влезе в употреба отново . Растителната храна наистина не е само салати. Намалила съм млечните ,като не мисля да ги изключвам напълно .А сладкото ,като шоколад и тоблерони не съм си купувала от 3 месеца и не мисля ,просто захарта от плодовете вече  ми е достатъчна. За хора които немогат да се ограничават и немогат да спазват диети ,не обичат да спортуват с 30 кг върху себе си ,обичат да ядат постоянно ,според мен заменяне на продукти с по добрия вариант е добро решение за в началото .След това ограничаване ,може би , избиране на режим и спорт.
И докато се говори сложно за храната ,човек с наднормено тегло бързо ще се отегчи да следва всичко ,затова монодиетите са ни лесни за спазване .А след тях ядем всичко което ни липсва. Затова мисля че е по правилно да разбираме храната и да знаем какво отива вътре в нас и от там как ще изглеждаме .
 Успех Ви желая Момичета .

# 362
p4eli4kataaa много добре е споменала че е време на пости. Чудесен вариант за отслабване,като не се набляга на филии с лютеница много ясно.

# 363
 JoyМадам Пчеличка, имате някаква грешка, аз нямам никакви излишни килограми, но ако мога да помогна с нещо, съм насреща
Дарина, много-много разумен пост, браво  Heart Eyes

# 364
Даринаthumbsup

# 365
# 366
В нея се говори обаче взето за нещата, които вече сме обсъждали: да се ядат повече растителни продукти, да се спира преди да си се натъпкал (не трябва са усещаш стомаха си), да не се поддаваш на емоционално хранене, да не се стресираш излишно с броене на калории, да си поставяш реалистични цели, да избираш полезни храни и да се движиш естествено.

# 367
Основното е да се вслушваш в тялото си. А според мен при толкова излишни килограми телата дават грешни сигнали.

# 368
Лошото е че няма уникална рецепта като стъпки и всичко става с грешка-проба. Години , месеци  на всеки различно време му трябва за да разбере какво работи за него. Аз напромер тази година се сетих да понамаля млечните продукти и има ефект.

# 369
Да слушаш тялото си, аз го разбирам по следния начин - когато ти се дояде баница, например, да се замислиш какво може да му липсва. Може да си се хранил под оптималното количество с дни и сега да иска да навакса, може да му липсват въглехидрати/мазнини/белтъчини и да ти дава някакъв сигнал да му ги доставиш. И когато с години си подавал на тялото си боклучави храни, то тялото по навик те тегли именно към тях.
Имах един случай преди около 3 години, забил ми се е в главата като пример точно за такова нещо. Цял ден ми се ядеше хляб (една от причините може да е липса на вит Б), в момента, в който ядох риба, това желание изчезна.

# 370
Ще си позволя да дам мнение за статията и аз.
Тя може да послужи да се убият 15 мин., докато си пиеш кафето, но иначе е повърхностна и лекомислена. Става за хора, които нямат проблем с теглото. Но тези, които са натрупали вече доста излишни килограми, задължително имат грешни сигнали на тялото, както много правилно отбелязва vanibo, имат я ИР, я захарна наркомания, което означава, че на практика непрекъснато са гладни за ВХ и да "слушат тялото си" ще бъде катастрофа за тях. Това е точно както алкохолиците / ще прощавате за сравнението/ дълго време бяха упреквани, че просто "нямат воля" и затова пият. Слава Богу, там се разбра, че става дума за заболяване, където волята не играе роля и се започна борба по медицински начини.
Още повече, че по рафтовете в магазините е пълно с храна, която много бързо ще ти сбърка "сигналите".
Фея, би ли ми посочила абзаца, където съветват "да се ядат повече растителни продукти", защото аз не можах да го намеря  Praynig

# 371
С някои точки от статията съм съгласна, но като цяло ми звучи като домашна работа на ученик, решил да отбие номера Peace
Иначе съм съгласна, че човек трябва да познава тялото си и така да си изготви хранителен режим, който да спазва цял живот, вместо от време на време да се полага на строги диети, защото "Просто съм склонна към напълняване - гена ми е такъв, какво да правя ..." Whistling

# 372
А защо, когато ми се прияде хляб трябва да го заместя с риба? Има ли някаква логична причина да правя това? И защо под хляб трябва задължително да се разбира белия, пухкав хляб, на който най-общо казано му е извадена душата и нищо хранително няма в него? Хлябът може да се направи и от много други видове зърна - ръж, царевица, ечемик, да не говоря за суровите хлебчета от покълнали зърна. Така че не е хубаво да се раздават съвети на килограм - щом ти се яде хляб иди да ядеш риба.

Съгласна съм с мнението на Sagitta16 и vanibo  Peace за грешните сигнали, които може да подаде тялото. Тъй като съм била в групата на дебелите, които слушаха тялото си и му даваха сладки, пакетирани храни знам, че тази мантра не действа, когато имаш да сваляш 30 и повече килограми.

# 373
Атари, хвана се за конкретния пример, без да вникнеш в цялостното, което казах.
Ето ти да си четеш - цък цък

# 374
Атари, хвана се за конкретния пример, без да вникнеш в цялостното, което казах.
Ето ти да си четеш - цък цък
много полезно  bouquet единствения извод за мен самата е, че не пия достатъчно вода, което си е факт! Иначе съм си добре, като изключим килограмите  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт