Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 218
  • 660
  •   1
Отговори
# 375
Фея, би ли ми посочила абзаца, където съветват "да се ядат повече растителни продукти", защото аз не можах да го намеря  Praynig
Цитат
Давайте на тялото си адекватно количество добри въглехидрати, за да имате енергия. Иначе ще ви гони постоянен глад и много лесно ще се поддадете на първото изкушение. Опитите за здравословно хранене ще се провалят, ако чакате да стигнете до момента, в който сте обезумели от глад. Разпознаването на първичните биологични сигнали на глада са началото на доверието и приятелството между вас и храната. Много важно е да се научите да ядете не по навик или от скука, а само когато сте гладни.

# 376
И къде тук се казва "да се ядат повече растителни продукти"? На всичко отгоре пише "адекватно", което един Господ знае какво значи
Голяма молба - разбирам смисъла на пропагандата и агитацията като житейска мисия, уважавам, но нека не дописваме статии, измислени от други хора и да ги нагласяваме според нашите убеждения  Peace
Още повече тая специално дописка не заслужава това внимание

# 377
Момичета, вместо да спорим, като за първо число да си направим ли едно отчитане, предизвикателство или както искате го наречете? Пишем днес колко имаме да сваляме (или теглото днес) и след това на всяко първо число пак. Четох, че някои от вас искат да свалят до юли, така че ако искате да го направим така - 1.4., 1.5, 1.6., 1.7, т.е. резултатите за 3 месеца. Така ще видим кой е свалил процентно най-много и кой режим е подействал при него.

# 378
И къде тук се казва "да се ядат повече растителни продукти"? На всичко отгоре пише "адекватно", което един Господ знае какво значи
Голяма молба - разбирам смисъла на пропагандата и агитацията като житейска мисия, уважавам, но нека не дописваме статии, измислени от други хора и да ги нагласяваме според нашите убеждения  Peace
Още повече тая специално дописка не заслужава това внимание
Като се има предвид ниската калоричност на болшинството растения, "за да имате енергия" предполага да се консумират повече растителни продукти. "Адекватно" означава да се вземат предвид физическото състояние и двигателната активност на индивида.

Момичета, вместо да спорим, като за първо число да си направим ли едно отчитане, предизвикателство или както искате го наречете? Пишем днес колко имаме да сваляме (или теглото днес) и след това на всяко първо число пак.
Много добра идея!

# 379
 Joy
Фея, тоз отговор е типична "Дядова усуканица". Не ми се ще да припомням, че доста от растенията - бобови, зърнени, картофи, са си калорични, а и с висок ГИ. Ама все пак тука темата не е за ползата от растителни храни, щото за това си има специална такава.
Харесвам идеята за отчет на първо число, а пък ако искат, момичетата могат да споделят как точно са постигнали резултата. С тях съм и ги подкрепям - за една жена е ужасно да тежи много, поради сто милиона причини

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 19:52 от Sagitta16

# 380
  • Варна
Подкрепям идеята за отчет и взаимно надъхване!  bouquet

За два месеца и половина съм минус 8 кг със Системата - 60. Една четвърт от пътя е измината. Имам още 24 кг пред мен, до достигане на целта /64 кг/. Hug

# 381
Гръмче, какво беше тая Система - до обяд ядеш, каквото искаш, а вечер само белтък?
Отличен резултат, впрочем  Peace

# 382
бобови ... са си калорични, а и с висок ГИ.
Като почнете да говорите наизуст...

Бобовите се препоръчват от ADA като храна с нисък ГИ, като растителните белтъчини са на първо място в списъка с източници на протеин, а в 100 грама варени бобови има малко над 100 калории.

Гръмче, резулатът ти е чудесен! Бързото отслабване е нездравословно.

# 383
  • Варна
Гръмче, какво беше тая Система - до обяд ядеш, каквото искаш, а вечер само белтък?
Отличен резултат, впрочем  Peace

Благодаря ви, Sagitta16 и Фея.
Вечер може и въглехидрати по Системата, но аз ги избягвам. Спазвам и препоръките на д-р Папе за вечерята. На обяд са забранени някои храни и съчетания на храните /напр. месо с картофи/. Peace

Не е много като резултат, но видях, че някои хора с глад и тормоз пак толкова постигат, но само се мъчат /напр. с диетата на Ваня Червенкова/. Този път ще го карам бавно.  Flutter

# 384
gpym4e, благодаря за мотивацията и линийката, сложих си и аз Simple Smile

# 385
Отново се налага да помоля - пропаганда и агитация - не в тази тема, има си нарочна за целта

д-р Папе съветваше белтък вечер, за да отслабваме, докато спим, така ли беше Grinning
Е явно действа  Grinning

# 386
Сагита, ще се въздържа да ти отговоря, за да запазя идеята на темата (която не аз се опитвам да променям).

gpym4e, благодаря за мотивацията и линийката, сложих си и аз Simple Smile
На курсове ли ходиш за йогата или сама се занимаваш?

# 387
Статията е обида за всеки разумен човек. Всичко е вярно, но е като заклинания, а те не помагат, не показват пътя за затлъстелия човек, не са в координатната му система.

Малко като една известна личност, която решила да прави мода за пълнички дами и наела млади художници, дизайнери и един месец ги моли просто да нарисуват дебела жена за модел, върху който да си проектират моделите и те все не могат да нарисуват базовия модел.

Рисуват слаба, на която добавят малко сантиметри настрани от двете страни на тялото. Жената моли наетите худжници пак да се постараят и те отново - същият резултат.
Историята е истинска, не е измислена. Тя иска да прави дрехи, адекватни за дебела жена, с които жената да е облечена с вкус и да и е удобно, но няма как да стане със слаби тела, само малко разширени настрани.

Тази статия - от същия калибър.

Това е съчинение от координатната система на човек с хармонична фигура.
Той не разбира, че не разбира, но губи времето на другите, които имат нужда от помощ.

Повечето, да не кажа всички, които нашумяват като успели да се преборят със затлъстяването, не са принципно дебели хора, а просто са натрупали килограми в определен период от живота си и ги смъкват несравнимо по-успешно и с тенденция хармонията да бъде запазена.

За изконно дебелите - постоянна борба, в края на която не стои хармоничното тяло, а стои целта поне да не става по-зле и да се запази поносимо тегло.

Малко като заклинанията да сме винаги млади, здрави красиви и пак отначало и пр. без нищо реално практически полезно.

За сведение: имам 14 кг. наднормено тегло.

Нищо лично, много уважавам Феята и се радвам, че пише, но питате за статията и отговарям.

Моля да ме извините, но не знам как да слагам прозорци и илиза дълъг текст.

# 388
http://maxima.bg/bg/library/lechenie/Otslabvane/I.htm
Може да Ви хареса  Confused
Много ми хареса предизвикателството да се отчитаме всеки месец.Страхотна надъхваща идея  bouquet

# 389
Стахотна идея за отчитането! Аз преди 2 месеца бях 70 кг а днес отчитам 62  newsm68
Миналия месец ми помогна фитнеса а сега се записах на пилатес и вчера бях за първи път. От 3 дни съм на монодиета.

Общи условия

Активация на акаунт