Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 229
  • 660
  •   1
Отговори
# 390
Дарина, добра е статията, разумна, може да служи за пътеводител и методическо ръководство на отслабващите  Grinning

# 391
  • на острова на мечтите
Проблемите на хората с наднормено тегло са и на психична основа и много често се коренят в отдавна минали събития. Например,непрекъснати критики и насаждане на чувство за вина. Тук имам предвид мм, а и не само него,а и всичко що се отнася до общ план. В такива случаи се прибягва до спасително то и утешително безразборно  хранене . Този факт остава доста след като вече сме загубили теглото,което искаме. Бягам да работя. Моите последни 5кг.не щат да ме напуснат ooooh! Crossing Arms

# 392
сега се записах на пилатес и вчера бях за първи път
Много е подходящ за хора с повече килограми. Ползвате ли машини (AeroPilates) или само на земя?

# 393
Tова изглежда като някакъв олекотен вариант на Аткинс. Пък Аткинс диетата е мега-ултра-хипер вредна.

# 394
Tова изглежда като някакъв олекотен вариант на Аткинс. Пък Аткинс диетата е мега-ултра-хипер вредна.
202uu

Има много диети, които са на принципа на "Аткинс", но са с други имена. И хората се юрват да отслабват с тези диети, та даже ги приемат и като постоянен начин на хранене, за съжаление... Поредното доказателство за това как опаковката продава продукта...

# 395
сега се записах на пилатес и вчера бях за първи път
Много е подходящ за хора с повече килограми. Ползвате ли машини (AeroPilates) или само на земя?

Нямаше машини . Само гирички за някои упражнения.За сега става ще видим колко време ще ми е интересно. Simple Smile

# 396
  • на острова на мечтите
Да ви се похваля, мм тръгна на ранни разходки 5 км. на ден. Не се нави да идва с мен на фитнес, но в парка, понеже си намери компания , е много редовен. Отначало мрънкаше,че го болят мускулите, ама не се отказва Party
Пилатес е добро начало,но според мен, за по сериозни резултати се искат повече усилия и потене.

# 397
Браво на мъжа ти, Данилу! Кажи му да се опита да превърне разходката в интервална: редуване на високо с ниско натоварване (скорост, наклон или и двете). Така ще има по-добри резултати.

# 398
  • Кьолн
Моя мъж за нищо на света не мога да го накарам да ходи на фитнес.Той е слаб и затова може би.Аз обаче продължавам смело напред.След два месеца ще дам отчет.Харесва ми фитнеса.Разпускам и имам сили. Храненето за сега е ок.Следя си макрото и не ме изкушава нищо.

# 399
От една друга тема се сетих да ви кажа, че учените са намерили връзка между употребата на антибиотици и затлъстяването. Причината е нарушения баланс на микробиома. Ето лекция от един от най-известните научни музеи в света - AMNH.

# 400
  • София
Здравейте, следя ви от известно време и сега се записвам в редиците на борещите се! След като прочетох темата видях, че:
1. Не приемам никаква вода ( това се случи след Дюкан, който ми докара бъбречни проблеми)
2. Практикувам емоционално хранене
3. Не спортувам
4. Дълбоко и трайно съм пристрастена към сладко ( рекорда ми е 15 часа без нищо сладко)
Имам 20 излишни кг., миналата година, лятото, бях в що годе добра форма след 2 годишни непрестанни опити да заслабна ( бях качила 30кг. с първата бременност) и точно отслабнах и пак забременях- този път само 20 кг. качих Embarassed.Мисля от понеделник да стартирам монодиетата на ВЧ и после 90-дневната, спорт не силов ( с второ секцио съм и не ми позволяват натоварване на корема) йога или Пилатес+ ходене с количката, вода поне 2 литра на ден, т.к. кърмя.
Надявам се да имат някакъв резултат моите усилия, защото се чувствам адски зле-дебела,тромава, кисела и някак не мога да се зарадвам истински на бебето, сякаш то е виновно за наднорменото ми тегло, а не шоколада в промишлени количества Tired

# 401
Някоя от вас, пробвала ли е Методът Гейбриъл?
http://binar.bg/23517/metodat-geybrial-za-stroyno-tyalo/

# 402
  • на острова на мечтите
Фея, за сега ще се моля да не изчезне ентусиазмът  на мъжа, че той има малко тази склонност Wink После ще видим как да стане още по полезна тази активност Peace
Ами движението трябва да бъде нещо естествено и нормално за всеки индивид. Няма значение дали сме слаби,или с наднормено тегло. При мъжете мотивацията за спорт са много различна от нашите. Ние се занимаваме с физическа активност, защото искаме да постигнем извести естетически резултати, докато мъжете искат да се забавляват,да се съревновават помежду си. На мм му дай мотори, коли и няма равен на себе си  Simple Smile
Някоя от вас, пробвала ли е Методът Гейбриъл?
http://binar.bg/23517/metodat-geybrial-za-stroyno-tyalo/

сега ще го погледна. Не съм чувала до сега.
П. С. гледала съм го по телевизията,но бях забравила. Наистина впечатляващи резултати

# 403
  • Кьолн
Здравейте момичета!
 Влизам само да се похваля че днес си купих и L carnitin
 Някой пил ли го е?От намалянето на въглехидратите нямам много сила.И затова се принудих да си го купя.

# 404
Не мисля, че има кой знае каква полза от него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт