МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 888
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Записвам се при вас,сега нямам време да ви чета,но да не ви загубя.Диетата ми се струва не много трудна,мисля да я започна другата седмица.

# 271
Дами успех ви желая с диетата аз за жалост не останах доволна. Оказва се от това което чета че супер рядко се случва да не проработят нещата така че за който чете това и си казва че диетата не е добра не бих казала че е така. При мен нямаше никакъв ефект . Свалих малко и докато привърша ги бях върнала дори не знам с какво ?Нищо нещо друго ще пробвам нататък . Simple Smile

# 272
  • София
Хоп и аз отново в темата Simple Smile, днес, след 1-ви картофен ден от диетата на ВЧ, съм -0.200гр. Tired, чета,че повечето сваляте доста на картофи или нещо бъркам  newsm78. Мислех,че повече ще покаже кантара...но няма да се откажа още в началото,защото имам много да свалям. И голямото ми постижение: цели 36 часа без грам сладко Mr. Green (дълбоко и трайно съм пристрастена към него Crazy)

# 273
  • София
Здравейте, след 2 дни на кисело мляко и 1 картофен ден съм +1,3 кг., разочарована съм, защото очаквах минуси.

# 274
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте и от мен.
И аз съм разочарована от резултата след втория пилешки ден + 0,200 кг. Поне разбрах, че млякото и пилешкото не са ми диетични и ще гледам да ги намаля до минимум.
Днес продължавам с първи зеленчуков - задушено прясно зеле с малко домати и още по-малко зехтин. Та да видим.
Решила съм по-нататък да си правя моя си монодиета - например 3-4 дни в месеца само на картофи или нещо друго, от което установя, че свалям.
Успех на всички.

# 275
Не се отказвай, alvera! Hug

Аз ти казах, че точно затова ми беше много полезна монодиетата, разбрах кои храни да избягвам.

Добре си решила за картофите.
Аз също си правя картофен ден, ако съм прекалила понякога. Sunglasses
Винаги действат! Peace

# 276
Не се отказвай, alvera! Hug

Аз ти казах, че точно затова ми беше много полезна монодиетата, разбрах кои храни да избягвам.

Добре си решила за картофите.
Аз също си правя картофен ден, ако съм прекалила понякога. Sunglasses
Винаги действат! Peace

О, не се отказвам!
Ще си направя оставащите ми дни, само ще заменя млечните с нещо друго - яйца, мисля.
Тази диета ми хареса. Може да не са се сбъднали очакванията ми напълно, но пък има бързи резултати.
Благодаря за подкрепата  Hug

# 277
  • Бургас
Сол ползвате ли?

# 278
  • Русе
Да. По принцип не обичам солено. Слагам си сол, като намалявам количеството.

Аз пак съм във вашите редици, но този път не е с диетата на ВЧ. Не е моята диета. За 50 дена свалих само 3 кг. и като започнах да се храня нормално си върнах двата Crossing Arms
Сега съм на диетата от galimira28. Не я спазвам точно, т.е. грамажите на храната. Ако карам цял ден на две нискомаслени млека, сигурно ще падна някъде. Тази вечер на танците се изморих още на четвъртото хоро.
Да попитам картофи с какво могат да се заменят? Другата седмица имаме годишнина от сватбата в картофения ми ден. Не върви да отида на заведение и да ям пържени или варени картофи. Пък и бланшираните картофи с какво ли не са бъкани  ooooh!

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 22:39 от viki_1974

# 279
Оказа се, че и зелето трябва да отиде назад в менюто ми. Днес след 5 дни от новата врътка съм почти там, откъдето започнах.
Днес ще съм на салати, дано сваля пак натрупаните килограми.
След диетата ще започна да се наблюдавам и ще си направя меню само от храните, които се усвояват добре от организма ми. Няма смисъл от каквито и да е диети, ако ям вредни за мен храни.
Правила съм си вега тест, оказа се, че са малко храните, които са ми забранени, но въпреки, че се храних според напътствията на диетоложката, нямаше кой знае какъв ефект. А нямам признаци за някакви заболявания, заради които да пълнея.
Изводът е, че трябва напълно да преосмисля начина си на живот и хранене, но знам, че ще е много, много трудно.
Хубав ден на всички и късмет Hug

# 280
Аз щях да ти кажа за зелето, но реших да изчакам.
Абе много си приличаме с теб! Hug
Не слагай домати поне.

Аз кисело зеле не ям. От него пък направо се подувам. Crazy
Може би от солта.
Защото не ям бяла сол, само с подправки си овкусявам.

# 281
 DeVa® , наистина си приличаме  bouquet Коя зодия си?

Я сподели  (може и на лични ) кои храни ти действат добре и кои не , да ми спестиш грешките. Шегувам се, ама не съвсем  Simple Smile

# 282
Стрелец съм. Heart Eyes

За храните - не съм от хората, които мислят, че трябва да се яде от всичко.
Аз съм изключила много неща и съм си съвсем добре.
Не ям нищо тестено, но и не обичам, така че нямам драма.
Не ям млечни, вече една година.
Не ям джънк, не пия натурални сокове, нито газирано. Солено и пържено също не консумирам.
Пия само чай, кафе и вода.
Дори и алкохол само на празник, символично.
Обожавам салати, не мога без тях Heart Eyes.
Месо ям, чисти мазнини. Плодове по малко и не всички. Това е заради проблем с инсулина.
Като цяло съм ограничила въглехидратите.
Картофките ги обожавам, но само чисти.
Ориз ям 2-3 пъти годишно.
Риба не обичам. Sunglasses

# 283
Аз пък съм Козирог. Близо сме.  Hug
Аз също не ям всичко. Тестено и сладко не обичам, ям само торти, но не много често и в неголеми количества.
Млечните ще ги огранича още- само мляко в кафето сутрин и прясно несолено сирене.
Също не пия газирано и натурални сокове. Виж бира обичам, но се ограничавам  по 1 чаша на ден. Друг вид алкохол - не. В редки случаи - чаша червено вино.
Плодове не ям често, като предпочитам цитрусови и ягоди, по малко. Сега заради диетата се хапвам повече плодове.
Салати - да, зелена салата особено. Обичам всичко зелено ( спанак, коприва ) - коза съм все пак.
Месо обичам - предимно на скара, не с картофи или ориз.
Риба обичам, малко по-мазни риби. Лошото е, че обичам пържените храни - яйца, тиквички, картофки, месо, но ще гледам да ги намаля постепенно.
За зелето вече разбрах, че не ми понася.
Вода пия около 1,5 до 2,5 л. на ден, имам нужда от такова количество.
Обаче забелязах, че когато пия повече от 2,5 л. на ден сякаш пълнея. Може и да си въобразявам, не знам.
Сега преосмислям опита си от различните диети, които съм пробвала, чета за различните начини на хранене и ще намеря най - добрия за себе си. По метода опит- грешка най - вероятно.  Simple Smile

# 284
Вода и аз не пия много. Даже изобщо не усещам жажда и направо забравям. Laughing
Но не е добре да се пие прекалено много вода.
1,5 л е ОК за деня.

Общи условия

Активация на акаунт