Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 877
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Тъй Лидзи, девойка съм.  Hug
Тази вечер един мъж ми отваря вратата в магазина и ми каза момиче.  Ей, как се надух значи.  Mr. Green

# 466
Тъй Лидзи, девойка съм.  Hug
Тази вечер един мъж ми отваря вратата в магазина и ми каза момиче.  Ей, как се надух значи.  Mr. Green

Идеална си  Hug

# 467
Брех, втори ден броя калории и взе,че ми харесва.  Crazy
И днес завършвам малко под разрешените ми калории.  Малко ми се струват, при все, че съм заложила 6 седмици за сваляне на кг -те.  Да видим до кога ще ме държи ентусиазма.   Mr. Green
П.п.Смоук -благодаря.  bouquet

# 468
DiDi§, адмирации и от мен  Hug Имах страхотни крака и дупе Wink За това мечтая аз  Embarassed
Много ме мъчат мен тия бедра и бричове  Close....дупето мааалко се пооформи и постегна, е и бедрата и те, ама съм далеко от заветните цели  Confused И аз съм от тези с много тесен гръден кош и чашка А....и малко излишно да имам все в долната част ми е  Confused
Каката от днешната ми тренировка, не знам колко калории гори, ама ми взема въздуха да я стигна  ooooh! И понеже тренирам с 5-кг гири, ми идва да ги метна през прозореца по някое време. А тя с такава лекота ги подмята и се усмихва лежерно....Даже Боб Харпър май не мори толкова Simple Smile
Ако намеря нейна програма и структурирани тренировки, ще и стана заклет фен!

Lidsy, благодаря още веднъж  bouquet Сега ще поразровя, дано успея да намеря това което търся. Свикнала съм от вечерта да си приготвям сутрешната тренировка. Ако не тренирам сутрин, веднага след ставане на гладно, след това и чудо не може да ме накара. Навиците са страшно нещо.
Sad Изтеглих ги....ииии чува се звук, но няма картина Sad Бясна съм Sad Дали в плеъра е проблема....пффф много ми докривя Sad

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 23:12 от az sym si

# 469
Добавям 40 минути бързо ходене на пътеката с малък наклон.

# 470
  • 1st floor
Отчитам си сутрешния Шон. Вчера имахме гости и не направих клипа с 400-те калории. 

# 471
Днес ми се пада почивка, но се чудя дали няма у мене сили за Iso speeh Hammer + 15 min leg hammer. Искам в петък да му отпусна края потъвайки в пица, биричка и филм. Ще поръчам най-голямата и ще се овъртоля в нея като един голям, човешки дюнер.

# 472
Ах, този клип с 400 калории!  Grinning

Направих го току що с 5кг гири и 8кг пудовка. Страшно ми хареса! Благодарности на Az sum si за споделеното.  Hug
Замених БР Т1 с него, и съм доволна.
Това ми е първа тренировка с Кристин Къри и със сигурност няма да е последна.
https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo

Варя си 2 яйца, а за обяд и вечеря ме чакат вратни пържоли с малко броколи за разкош и украса.

Смятам всеки ден да отчитам храната, и да пускам седмичен отчет тренировки, че така по-се виждат дефицити.

DiDi$, супер си на снимките! Това на което казвш брич (според мен не е) е едва забележимо и на косъм от изчезване. С напади и клекове ше го стопиш за 0 време.  Peace
Коремът ти според мен е идеален. Радвай се и продължавай в същия дух!

Ден 2 без Мирена, -1 дупка на колана, а дънките на дупето ми висят като на рапър.  Shocked Май ще ги прибирам за спомен.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 10:27 от Deziderata

# 473
И аз да отчета крака и дупе  на Fitness blender плюс малко кратко кардио на края, с храната имам проблем, че съм вегетарианка и направо вече в чудо съм се видяла какво да ям.

# 474
Аз направих Shisel Balance Wink Изтеглих друг плеър, той пък ми отваря картина без звук....след малко нерви, ги пуснах и двата и не се предадох  Grinning
Допадна ми тренировката, ще видим утре дали ще имам МТ на бедрата Simple Smile Без да се натоварвам, се поизпотих. Рядко правя такива тренировки, но тази ми допадна. Ще продължа с програмата.
Благодаря ви момичета  Hug

Deziderata, радвам се че ти е допаднал. Машинка е Кристин...
Трябва да си отделя време и да проверя дали няма нейни програми някъде.

Kinzi, и аз съм вегетарианка.....и избора на храни е огромен. Теб, кое те притеснява?
Днес ще ям, като вчера Simple Smile

# 475
Днес БР Т1 и надявам се да побягам следобед.
Мерида, нямало е случай да видя твоя снимка и да се чудя какво не си харесваш  Peace

# 476
Днес ми се пада почивка, но се чудя дали няма у мене сили за Iso speeh Hammer + 15 min leg hammer. Искам в петък да му отпусна края потъвайки в пица, биричка и филм. Ще поръчам най-голямата и ще се овъртоля в нея като един голям, човешки дюнер.

Ти си моята загубена сестра  Mr. Green Имам подобни планове, че последните две седмици се изгърбих от работа и тренировки  Crazy

# 477
  • София
Lidsy благодарение на твоя коментар си открих програмата с която си допаднахме и мисля да я продължавам - UFC Fit. Много съм щастлива, отброявам часовете до днешната тренировка, въпреки мускулната треска на раменете. Добавям и step ups, клекове, български клек  и мъртва тяга през няколко дни, че долната част на тялото ми е много, много по-напред с тренировките от горната.

Благодаря  Hug bouquet

# 478
За днес 1 час бързо ходене на пътеката с малък наклон. Като станах нещо не ми се тренираше, не се и насилвах.  Mr. Green

Лидси,  Mr. Green hahaha

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 20:10 от svetty1980

# 479
От два дни не съм тренирала, т.е. не съм ходила на фитнес.
Голям световъртеж, голямо гадене ooooh!

Лошо не лошо отивам до фитнеса, там докъде стигна ще я карам. И сигурно моят хубавец ще ми се кара, че не съм била.

Общи условия

Активация на акаунт