Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 505
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро!
Отчитам се за 3 дни от началото на седмицата  - по план 3-тата седмица ба БР. Та днес правих  Кардио 1.
DiDi§ , киноа съм правила по различен начин. Най ми допада  със сушени домати, маслини, спанак (  и шунка понякога) или под формата на десерт - печена на фурна с ябълка, мляко, яйца и кленов  сироп.

# 586
  • 1st floor
Добро утро и от мен - отчитам се за днес с Core Cardio.

# 587
Хоум -мерси. bouquet  Десерт определено няма да е. Mr. Green  Но май в комбинация със спанак и домати е най -разпространено.   Thinking
Ще видим какво ще стане довечера.   Whistling

# 588
RainDanceMaggie, благодаря много.
 DiDi§, може и на салата да я направиш. Сваряваш, добавяш нарязани на дребно домати, лук, магданоз или друга подправка, която харесваш. Аз понякога слагам/х /нали сега се опитвам без въглехидрати и не ям киноа/ и някакви ядки - орехи, бадеми, лешници. Зехтин, лимон, сол и готово.

# 589

Много ти благодаря!  bouquet

DiDi§
, аз съм слагала като добавка към шопска салата. Много е вкусна. Също така съм пълнила чушки с него.   Peace

# 590
Днес Трейси + клякания и прасци + планк  Wink  Heart Eyes и се чувствам супер заредена с енергия
и остава тичането ,което не знам кога да го направя , щото това малко човече щъка насам натам  Mr. Green  baby_neutral

Започнах да пия чай от коприва и ми действа ободряващо добре  box

# 591
С киноа пълня чушки, патладжани, тиквички. Правя я на салата с доматчета и авокадо.
С разни зеленчуци.

Благодаря за йога клиповете - ще ги разгледам с удоволствие. Ползвам някои движения за разтягане. Опитах да посещавам класове по йога, но не ми допада духовното залитане, тъй като не съм вярваща, не съм религиозна и йога концепциите "ми идват в повече".

Ще пробвам да правя самостоятелно някои упражнения, защото се отразяват добре на гърба ми  Peace

# 592
  • Пазарджик
Отчета за днес Cardio Fix от 21Day Fix, тичане и по 50 вдигания крака в страни  и назад.

# 593
Свет, пак си ме снимала Grinning

С въжето само едно упражнение ли прави? А на гумата какво прави? Недей толкова кратко на тема въже и гума  Joy Flutter Hug

# 594
За днес отчитам кръгова тренировка за бицепс и трицепс, 4 кръга,35 минути.

Лея,  Hug Не е изобщо голям двора, но имам една циментирана част, която е достатъчна да си спретнеш тренировка.  Mr. Green

Мери,  Mr. Green  Heart Eyes

Правих различни упражнения, но  ги избирах по-леснички, че нали едва сега откривам сезона, да не направя някоя беля.  Mr. Green

Скрит текст:
С въжето:

С гумата:

# 595
По-леснички вика  Grinning гума и въже в едно изречение хич не ми звучи леко!  Mr. Green Hug

# 596
Това преди малко https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
Мислех днес да разпускам, но се оказа, че утре ще имам в ранни зори работа и няма да успея да тренирам . Евентуално йога вечерта...

# 597
Днес корем и горна част  Peace

С храненето съм екстра  Laughing Да видим докога

# 598
За вчера баир-тичане 40мин ,пилатес за крака 15 мин и горна част-раменни преси,кик бек,бицепсово сгъване,изтегляне на дъмбел зад глава всичко 4 кръга по 20бр.

Днес нещо не се чуствам добре,всичко ми е адски тъпо и безразлично,физически съм парцал Sad
Скрит текст:
Sad надявам се бързо да ми мине ,сега пия вино и се надявам като се наспя да се рестартирам   Praynig

# 599
От днеска:
Закуска - кафе със захар (не мога и не мога да закуся)
Обяд - яко мусака  Embarassed
Вечеря - две препечени филийки с масло, сирене и половин домат.

И половин час със Синди Simple Smile Можех и повече, но детето ми се катери по гърба, мисли, че си играем. Ще гледам утре да направя 1 час.

Общи условия

Активация на акаунт