Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 513
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте.

Сряда и четвъртък почивах, за вчера бях предвидила спининг след работа. Всичко приключи в момента, в който започнах да чета темата и стигнах до пицата на Lidsy... Еми вместо на тренировка отидох на пицария. Lidsy ти си виновна  Mr. Green Hug
Изтървала съм горещите теми явно, доста е позаметено.
Сега, отивам на спининг  Mr. Green

# 526
  • Пловдив
Здравейте!!!
Ех, и аз да се отчета събота, брееейй, да му се не види и Инсенититоо  Simple Smile. Та, отчитам Макс интервал Плайо, 55 мин.  #Crazy. А сега вечерта с мъж ми подскачах 10 минути от 30-те на Лес милс комбат. Охх, обожавам ги, направоооо, но няма как, за момента ще ги оставя на заден план, чаак може би септември може и да ги повторя. А и гърба ми с тях стана огромен, та ..
Мамма мил, съгласна съм, аз ги почвам, живи и здрави след 3 седмици, не знам кога се пада, ще се разберем и това е.  Hug
Аз съм си, аз след 23-24 г.,оо даже май са и 25 години вегетарианстване от Нова година вече не съм веге. Причината да взема това решение всъщност е двойна - от една страна обичам много да пътувам, като кулинарния туризъм е част от удоволствието, лишавах се от много, много опит. А храната ми е интересна, увлекателна и искам да опитвам много неща. От друга страна, точно заради диетите реших да включа и месото в менюто си. Просто се усетих, че като се опитвам да се храня нисковъглехидратно, беше 6-8 месеца, наистина нищо не ми оставаше да ям - то само яйца, зеленчуци, млечни и това е. Писна ми и за това после ядях като невидяла цяла година всичко, каквото докопам и се обзаведох със сланинките, които сега пък трябва да свалям. Ами скучно ми е и ми е тъпо. А сега е изключително лесно. Това е част от причината да нямам проблеми с глад и нахвърляне на храни, за първи път в живота си. Иначе, в момента се опитвам да се храня ниско въглехидратно. Когато не го правя, намалям мазнините, защото се оказа, че приемам несъзнателно страшно много мазнини с храната си, и когато имам и въглени, нещата няма да са така добри. И в двата случая следя калориите да са ми 1200-1500, не повече. Много съм ниска и това работи при мен. Не пълнея и на 2000, но и не отслабвам. Та, така, общи неща. Пак казвам, страшно ми беше полезна книжката на Агента и ще съм й страшно благодарна за невероятно спокойното ми отношение към храната в момента.
Изчезвам, че мъжо ме вика, весел уикенд!  bouquet

# 527
 Люба, коя книжка на Agent? Тази, която постна тук ли преди време? На руски? Мислех да я чета, но после забравих ...
Добавям един час баскетбол с мъжа ми и децата в двора на училището Laughing Малко трудно се добирах до топката, но поне потичах. Навън си е друго.

# 528
За вчера добавям
2 шоколада млечни
 1 печено пиле и купа Руска и зелена салата

От днес
1 Овесени ядки с кис мляко,тахан,и сушени плодове
Засега Толкова:Д

Хубав ден на всички:)
Моля режимниците да не четат:Д добавям и останалото за днес.

2 Палачинка банан,яйце,какао,овесени трици,ванилова есенция(потребителка в bb team ги прави есенции и стават божееествени)+портокал+шоколадово цедено мляко и ядки
2 Полвин тава спагети болонезе +800 гр зелена салата+няколко рибни филма
3 Тахан,мед,топка ориз,и 4 малки шоколада
4Задушени броколи около+ 5 конски кюфтета,2 пилешки бутчета и картофено пюре
5 Телешко със сметана,гъби и кафяв ориз
6 от преди малко 2 ябълки,парче кекс и някви насипни сладки
Лека вечер:)

# 529
От мен днес само една неделна мотивация.  Mr. Green Отново с моята любимка.  Heart Eyes

# 530
  • here, there, everywhere
Свети, супер картинка както винаги.

Отчитам само 5,2 км тичане и кардио с Джилиян. Утре повече.

# 531
  • Пазарджик
Добро утро! food010

Продължавам си аз с 21 Day Fix, не съм сигурна, че това е моята програма, вече на 10-ти ден но резултатите въобще не се задоволителни, но съм се захванала и  ще я изкарам до край. Имам чувството, че тренировките само ми помпат мускулите, а аз искам и малко да сваля, надявам се да задържам вода, че през почивните дни пия по-малки количества. С броенето на калориите горе долу се справям, но като цяло съм в лош период, който е от  доста време и вече се чудя как да се преборя с него. Все се надявам, че с пролетното слънце нещата ще се пооправят.

Относно спиралите и противозачатъчните, никога не съм ползвала подобни.

Успешна и спорна седмица!

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 09:28 от s_georgieva

# 532
  • 1st floor
След два дена почивка (и една пропусната тренировка за миналата седмица  Embarassed) отчитам сутрешния си Шон. Правих Спийд 2 , обаче нещо почна да ми се гади по едно време и едвам го довърших. Мисля, че от глад! Laughing Събудих се в 6,30, а започнах тренировката чаааак в осем и явно вече бях прегладняла, защото тренирам на гладно, само на едно кафенце.

# 533
След 10-ина дни пауза, днес се завръщам с ден 8 - тренировка за долна част от Фит30. Тъй като по цял ден съм седнала, работата ми е на компютър, така бях започнала да се схващам, кръста да ме боли. Добре, че ми дойде музата и се завръщам  Hug Нямам търпение да излезе Дупеманията!

Любче, много ти се радвам на резултатите!  Hug

# 534
Здравейте!
Включвам се при вас с надеждата да отслабна и да си стегна тялото. Също и да направя шпагат, което не ми е чак толкова важно, защото не ми трябва за нещо специално, но пък съм си го наумила.
През бременността качих 20кг., а откак родих преди близо две години, съм качила още  около пет. Опитах с бягане, но беше сложно, защото около нас няма къде да се бяга, а и трябва да чакам мъжа ми да почива, за да гледа детето.
Спрях се на упражненията на Синди Крауфорд, а отделно днес ще си избера нещо за разтягане. Диетата ми ще представлява ограничение на храненето - по-малки порции и избягване на разни вафли, кексове.

И така - ще ви чета и ще споделям до къде съм стигнала. Само да не е до кривата круша  Laughing

# 535
Не отчитам нищо събота и неделя, тъй като събота бях на работа и вчера реанимирах Simple Smile

# 536
Събота и неделя и аз не отчитам нищо, освен две деца от които побелях  Crazy Даже и храната е под всякакъв минимум, съня също. Утре ще наваксам с второто!
Днес час кръгова, която едвам избутах. Мога да добавя и започналото вчера разместване и основно почистване вкъщи. И то се брои, нали? Нали!!!

# 537
Днес изневерих на Джилиан с Relaxing Stretching Workout for Flexibility and Stress Relief - Full Body Yoga Pilates Blend от ФБ.

Свежина добре дошла и успех  bouquet

# 538
Мога да добавя и започналото вчера разместване и основно почистване вкъщи. И то се брои, нали? Нали!!!
Брои се, разбира се   clean

От четвъртък не съм тренирала, че нещо настинах. Днес отчитам БР W6.
Един съвет: никога не тренирайте след като сте закусвали филийки с течен шоколад  Mr. Green сърцето ми щеше да изхвръкне  Joy

# 539
  • Пловдив
Здравейте!
Свеж, добре дошла и от мен! На прав път си, всяко пътуване си има начало, ако твърдо си решила, ще си свалиш нужното  bouquet
Мария, брои се даже двойно, голям напън е чистенето и местенето  Hug
Маги, да оздравяваш  Heart Eyes
Непо, защо бе, души , гладуваш? пууу, хапвай, щом трябва , аа, а може и да е от хипогликемия, до колкото си спомням, си спряла сладките неща вече 20 дни  Hug Hug, май и тестено не ядеш, с две думи , не е задължително да е просто глад, каквото и да е, дано не те спохожда повече  Heart Eyes
Ох, Дели, какви резултати? Аз толкова много се ошишках последната година, че ... целта ми е изгледа , когато се видяхме, а тогава си мислех, че съм напълняла и се чувствах дебела. Божее, божеее...  ех, тази дупемания, как знае руми къде да натисне.  Grinning
Отчитам Макс кардио кондишънинг, 50 минути, плюс и аз при гладните.  Grinning Нещо глад ме гони днес, да видим що така. А, и всеки ден имам МТ на гъз, крака, гръб  #Crazy. То няма кога да възстановявам, да му се не види. Нищо, тази седмица няма да правя възстановителната тренировка в четвъртък, а ще си направя петте основни, защото събота  и неделя няма да тренирам, дано ми стигне почивката. А и не се напъвам на 100%, ако се, не знам, сигурно цял ден ще реанимирам  hahaha
агент, ти как си, как са нещата, не си се похвал/оплак скоро? Дано си върви по план  Hug В твоя чест, понеже днес си изядох обяда още в 10.30, съм решила на обед да ям броколи  Joy Хем малко фибри да вкарам, че нещо ми липсват във вчерашното меню.  Grinning
Весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт