Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 508
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
За днес отчитам тренировка за крака и корем, суперсетове, 40 мин.

Ню,  Hug

Любче,много добре звучиш напоследък.  Hug

Свежина, успех! С постоянство всичко се постига.

Рейни, да се оправяш . Hug

Дели,  Hug

Георгиева, май всички едвам чакаме пролетното слънчице.

# 541
Да се цопна и аз с отчет най-накрая - в събота крака, дупе,корем. В неделя- гръб, рамо, кардио. Днес имам МТ от събота на задно бедро и дупе. Гърба сигурно ще го усетя утре. Тренировката за днес ще е гърди и ръце. Ще натисна и корема. Не пропускам кардиото напоследък, но пак нямам резултати  Cry
Свежинаbouquet Добре дошла и от мен!
На Джъст Дрийм ще почна да й пропускам постовете  Laughing По близо час ми текат лигите след като съм я чела.
Любче, и аз като Свети да кажа, че звучиш много добре напоследък. Чета те с удоволствие  Hug

# 542
  • 1st floor

Непо, защо бе, души , гладуваш? пууу, хапвай, щом трябва , аа, а може и да е от хипогликемия, до колкото си спомням, си спряла сладките неща вече 20 дни  Hug Hug, май и тестено не ядеш, с две думи , не е задължително да е просто глад, каквото и да е, дано не те спохожда повече  Heart Eyes

Да, дано не се повтаря. Просто много си проточих времето преди тренировката. Обикновено ставам, пия кафе и се разсънвам половин час и почвам. А днес нещо се застоях на лаптопа и то стана никое време...
До момента съм на 1050ккал. В чуденка съм какво мога да вечерям за 250 ккал. Mr. Green Щях да правя суфле от кашкавал, ама се отказах.  Stop hahaha Фемилито ще вечеря нещо по-ниско калорично! Laughing

# 543
Здравейте Simple Smile
Свежина-Добре дошла и от мен:)
Ето храната за днес:Д вече сме почти готови с покупките  Heart Eyes
1 Шоколадов домашен крем с банан,натрошени бисквитки
2 1 кг салата и 2 пуешки шницела
3 1 малка тавичка пуц с блат от кайма
4 6 овесени палачинки с течен шоколад и банан
5 ще бъдат пълнозърнести спагети с парчета телешко месо и сметана,майката на приятелят ми е донесла и картофено -авокадо пюре с свинско месо и зеленчуци и орехова торта

А на вас момичета хубав и успешен ден:)

# 544
Като ви чета менютата имам чувството, че аз направо гладувам и пак не съм в супер форма  Mr. Green
Ми, не е честно, пък  Sunglasses

# 545
Продължавам си аз с 21 Day Fix, не съм сигурна, че това е моята програма, вече на 10-ти ден но резултатите въобще не се задоволителни, но съм се захванала и  ще я изкарам до край. Имам чувството, че тренировките само ми помпат мускулите, а аз искам и малко да сваля...
Сама знаеш, че кг се свалят в кухнята, а не с тренировки, а за набъбналите мускули или разтягай повече или си смени програмата с такава, която е по-кардио ориентирана. 21 в никакъв случай не е лоша или небалансирана програма. Апропо, само за съпоставка аз седях 3+ седмици под 1400/ден средно + 2 тренировки/ден преди да почне да мърда нещо, та не очаквай, че за 10 дни ще имаш видими резултати.

Аманда, да, за тази руската книга говори Адашката...

Day 48/88 Week7B  - бързо ходене 6.9 км (ден за почивка)
Day 49/88 Week7B  - Т25 стречинг + кростренажор 55 мин
Day 50/88 Week8B  - T25 Core Cardio + 21Fix Dirty 30

Адаш, нещата стават, много бавничко, но стават. Най-интересното от женска гледна точка е, че при (почти) едни и същи кг и см някои части от тялото ни могат да излеждат доста различно - ММ го установи  Mr. Green Решила съм да си платя майфитнеспала за 1 месец, за малко файн тюнинг (не че не знам къде са ми мазнините или въглехидратите, но искам да заложа ротация на калории и макрота и за тази цел ще си облегча живота и ще си платя)

# 546
Здравейтеееееее  Hug
Аз си правя обичайните хаотични упражнения и разтягания всеки ден, но стигнах до извода че сякаш само набивам или както вие казвате само си помпам мускулите. Явно е време да си харесам нещо и да го карам по систематизирано  Crossing Arms
Тъкмо развивах теории как не искам да свалям и ето на 56,5  Shocked Лошо ми стана като го видях.. Та и аз май ще почвам да броя калории и исках да ви попитам как знаете всяко нещо което хапвате с какъв грамаж е, всичко ли си теглите  newsm78

# 547
... ако наистина броиш калории - теглиш! Не теглиш всеки ден средностатистическото яйце, но преценка на "око" или "супени лъжижи" може да ти даде отклонения от стотици калории.

А, да... и 21 Фикс е добре да се прави с малко по-сериозни тежести (аз първият път като я правих бая се офлянквах с лековати гирички) - т.е. трябва да е предизвикателство за си завършиш бройките и сетовете, а не просто да махаш 2 кг и да чакаш драматична трансформация.  Flutter

# 548
В неделя йога, днес тичах навън.
Agent Provocateur, благодаря, аз вчера я прочетох отгоре -отгоре, пропуснах частта с мотивацията. Интересно ми беше, макар тази формула 50-30-20 ,известно време да смятам да не я прилагам. Любопитна ми беше и частта с тренировките.
Днес се изложих с храненето. Тъкмо се похвалих, че съм стриктна с режима, а днес бая въглехидрати ометох - закусвах кисело мляко с овесени ядки и кокосови стърготини, обядвах пилешка пържола с един домат, после банан и половина и сега за вечеря ометох купа леща с една филия хляб Embarassed Нямам идея това колко калории са, но не вярвам да съм тренирала и ходила достатъчно днес, за да коменсирам яденето и да очаквам и резултати.
innez, при мен този ефект напомпване се маха като включвам по-често йога или пилатес.
И друго - покрай тия тренировки рано сутрин, съм почнала да лягам в осем часа. Не си е работа, трябва да преосмисля нещо режима.

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 18:54 от Аmanda

# 549
Няколко дни не съм ви чела, признавам.
Само отчет за днес - BeFiT GO: 40 Min Total Body Fat Burn Workout- Circuit 2  Wink

# 550
И каква стана тя, цял форум подпалих с мойта пица, дето даже аз самата не ядох  Mr. Green Ядох, но вчера, сама си я приготвих беше вкусна. От днес пак съм примерна. Малко ще бъда ограничена откъм свободно време, затова няма да пиша редовно, но продължавам по график.
Отчет за днес - Power Chisel.
Смоук, може вярно да ти е малко храната. На мен много добре ми се отрази следтренировъчното В хранене, което всъщност ми е допълнително. Преди не го правех. Като цяло качих доста В - ориз, овес, картофи. Воденето на дневник помогна. Преди съм брулила ОКБ-та и се чудя защо не се случват нещата. То преди да получиш трябва да дадеш на организма. Качествена манджичка.

# 551
  • 1st floor
Интересно ми беше, макар тази формула 50-30-20 ,известно време да смятам да не я прилагам.
Как точно са подредени В, М и Б? Аз гледам, че като орязах тестените и всякакъв вид захар,  доста ми паднаха В-то. Нетипично за моето хранене. Laughing Стават между 20 и 30%.
Отчитам втора тренировка за днес - Rip't Circuit. Обичам тренировки с тежести.  Heart Eyes

И да се оплача, че нещо си прецаках лявото коляно. Болят ме връзките над капачката. Докато правя упражненията се оглеждам в една витрина, в която се виждам в цял ръст. Правя ги уж както трябва. Но май накрая при разтягането се напъвам повечко. Възможно ли е така да си преразтягам въпросните връзки? newsm78

Агент, ти с какви тежести правиш Бета-та и Фикс-а?

# 552
Здравейте!
Събота  неделя - почивка. Днес - Jillian Michaels Shred it With Weights Workout- Level 1

# 553
Непокорна, подредени са - въглехидрати, белтъчини, мазнини. Според мен точно такова съотношение е характерно за българската кухня - порция ориз с мръвка, картофи с месо по същия начин.
Аз днес си мислех, че след овесените ядки в седем, ще прегладнея супер рано. Да, но удържах до един часа без да изпитам никакъв глад. Месото го ядох, защото го бях помъкнала от вкъщи. Дори след пържолата, която беше огромна, изпитах по-бързо глад. В четири часа изядох бананите. Но е факт, че като ям въглехидрати повечко, не изглеждам добре.
Не съм взела гените на едната ми баба, която цял живот е била под 50 килограма, а яде предимно хляб, ориз, постни супи, боб, леща. Сега на 86, да е жива и здрава, още непрекъснато работи някаква къщна работа. Приличам на другата баба и на мама...

# 554
Хелоу красавици  Heart Eyes много съм щастлива -купих си най,най-яките розови маратонки и супер развлечена колежанска тениска от лидъла  newsm68 тичах по баира 40 мин ,карах ролери 30мин  newsm81 все повече ми харесва,в къщи силова:
-4х20 гоблет клека с пудовка 10кг
-4х20 тяга с 10кг
-4х20 гръдни преси с по 5 кг
-4х20  суинг 10кг пудовка
Това е за днес,доволна съм bowuu

Общи условия

Активация на акаунт