Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 505
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за милото посрещане   Hug
Срам ме е да кажа, но не знам дали и 15 минути правих упражнения. Все пак като за първи ден съм доволна!
Откак съм родила ям по веднъж - два пъти на ден, а през останалото време ръбам разни бонбони, зрънчовци и т.н.
И днеска ядох само надвечер - пиле с ориз. Ох, и две бонбонки теменужки - не им устоях Simple Smile 

# 556
  • Пловдив
За днес отчитам Chisel Endurance - ден 3-ти от третата седмица.
Любче, определено съм доволна от програмата. Забелязвам оформяне в д-то и задно бедро. Иска ми се да направя и Deluxe календара, а след това смятам да включа Шон с Max30.

# 557
Добавям 50 минути бързо ходене на пътеката с малък наклон.

# 558
  • 1st floor
Добро утро! Много съм щастлива и  първо с вас ще споделя - най-накрая падна още половин кило, както и обиколката на бедрата я закрълих на 50см в най-дебелата част. Grinning Grinning Grinning Вече трети ден виждам тази цифрички, ще смятам , че съм ги затвърдила. От три седмици бях в някакъв застой и вече бях започнала да се сдухвам.

Аманда, благодаря за разяснението! Peace

Свежина, добре дошла и от мен, и успех! Един съвет - оправи си яденето. За да не се нахвърляш на боклуци, трябва да се научиш да се храниш правилно и да не оставяш тялото да гладува! Не, че после няма да ти се ядат "забранени" неща, но ще можеш по-лесно да им устоиш! Wink Хранила съм се като теб и знам, че отслабнах, но не изглеждах добре...

А сега си изпивам кафенцето и бързо скачам да си правя Шон, за да не стане като вчера!

# 559
Отчитам втора тренировка за днес - Rip't Circuit. Обичам тренировки с тежести.  Heart Eyes
И аз ги обичам.  Heart Eyes
Браво за постижението и цифричката на кантара. Аз ще се тегля другия петък и данооо видя и аз поне едно минусче от някъде.

# 560
  • Пазарджик
Здравейте момичета!
Днес настроението при мен е по-бодро  Laughing!
Agent Provocateur  bouquet благодаря за отделеното време, разбира се, че не само тренировките са важни за отслабването, но бях забравила факта , че наближава МЦ и явно задържам течности. Относно тежестите  тренирам  с гири по 3кг. и 5кг., започвам с по-тежките и  ако не мога да изкарам докрай с тях дадено упражнение сменям с по-леките, имам и една от 4кг. понякога  и нея включвам. Мисля, че като натоварване трябва да съм ок? - с риск, че се повтарям: след тренировката от 21 Day, правя 5 мин. планк, повдигане на крак назад и встрани по 50  и тичане на място /много си го харесвам, правя го интервално бързо-бавно общо 10мин./.
Храната като цяло гледам да не е над 1200 калории, но има и дни в които съм на макс. Постоянството му  е майката.
Днес съм по-оптимистично настроена  Wink, дано да продължавам така!
Хубав ден на всички!

# 561
Прясно завърнала се от поредните изпити, да взема да се отсрамя с една кръгова по мой вкус  Grinning и с едно хубаво разтягане а'ла йога  Grinning

Не се зорих много, че нали поизостанах с тренировките, покрай другите ми задачки.
Откъм ядене нищо конкретно не правя в момента, като вече ви казах, просто намалих калориите за деня, старая се да не пропускам полезните храни, В ги вдигнах, така ми дойде отвътре  Grinning и от лакомствата по малко, и с мярка  Blush

Това за момента ме задоволява, защото посвалих някое друго килце, чувствам се комфортно в кожата си, е то все има какво още да се желае, но до преди месец не можех да се понасям, нещо бях се окръглила, което ме хвърля в паника и отвратително ниско самочувствие, то какво ли ви го обяснявам точно на вас, позната ситуация  Grinning

Свежина, добре дошла и от мен  Hug

Приятен ден девойчета! ooooh! Hug

# 562
Фрейм, и аз се заврях в Лидл и си взех клин от дългите и сините умбро. Имам си едни розовки от там и за това сега са сини Hug
Има пудовки 5 кг. Ама къде, къде това е за моята фирма, аз вече съм от 8 нагоре (не ми се смейте отскоро тренирам с пудовка).

Днес имам гръб и трицепс във фитнеса, но за голяма жалост ще съм пас. Цапна ме грипът и съм и в болнични.

Бъдете здрави и леки тренировки Hug

# 563
Към момичетата, които правят The Master's Hammer and Chisel - пейката може ли да се замести успешно от балансираща топка?

# 564
Към момичетата, които правят The Master's Hammer and Chisel - пейката може ли да се замести успешно от балансираща топка?

Да. Може да се замести успешно и от празна каса бира, обърната на обратно с подложка за гърба Simple Smile Срам, не срам, това ползвам вместо пейка, понеже топката може да замести пейката в упражненията за горна част, но не и за долна.

# 565
Лидзи-благодаря.  Hug
Аз така или иначе тренирам във фитнеса и там има пейка.Проблема е, че няма как да притичвам до нея, когато имам упражнение за правене. Прочетох в книжката им, че се замества с топка,но исках да съм сигурна. Да не се излагам . Laughing
П.П. Пак се налага да конвертирам файловете. И вашите ли са с разширение . .mkv?

# 566
Непокорна, благодаря за съвета!  Heart Eyes Ще опитам да си променя храненето или поне да не ям вафли, бонбони и т.н.
Днеска не съм яла все още, цял ден тичам след детето и вероятно в късния следобед ще ми се преяде, както обикновено. Упражнения ще правя довечера като заспи Simple Smile

# 567
Свежина -поне закуска не можеш ли да вмъкнеш? При твоето нередовно хранене вероятността да посегнеш към вафла е по -голяма.  Peace
Опитай се да намираш време.  Hug

# 568
За днес тренировка за рамо в трисетове,4 серии всеки, 40 минути.

# 569
Освен от руския тракер от къде другаде мога да сваля програмата?
Конвертира 3 часа и пак е само звук, без картина.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт