Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • гр. София
Имам доста познати, които свалиха достатъчно с 90 дневната диета, но при мен не се получи, защото съм с ИР а тя е крайно неподходяща заради многото въглехидрати там.

Менюто за вчера :
з: четири морковчета
о: скумрия на скара, подобие на миш маш / без сирене /
в: печено бутче със салата домати и краставици

Иначе като за трети ден кантара тази сутрин показа 1,5кг по-малко Naughty , ясно ми е че това е вода, обаче пък каква вода като аз пия по 2литра и отгоре на ден / по принцип пия много вода / ?!

Единственото много трудно нещо ми е кафето сутрин, винаги, ама винаги съм го пила с мноооооого мляко без захар и сега направо... Sick. Приемам всякакви предложения  bouquet

# 481
Правила съм 90 дневната диета два пъти преди неуспешния трети опит. Знам правилата и винаги съм ги спазвала стриктно и съм сваляла доста кг.
Учудена съм, че този път не се получава и нямам никаква идея защо.
Надявам се да издържа режима при вас.
Ако за следващите 10 дни не изгубя кг, май ще се върна към плодчетата Simple Smile
Без да съм диетолог:
Най-вероятната причина е, че тялото ти вече "познава" диетата и е свикнало с нея.Т.е., мозъкът е "запомнил" правилата на диетата и сега не ще да реагира, защото знае какво следва.    Laughing
Защо може и от тая диета да нямаш ефект?
Заради постоянното качване/сваляне на кг и респективно постоянните диети.Когато подолжиш тялото 3-4-5 и повече пъти на диета, то "помни" ограниченията и усети ли нещо такова, автоматично забавя метаболизма, защото знае, че ще е подложено на глад и си пази "силите".Т.е. кг.
В твоя случай, подложила си го на драстичен глад с плодуването и то е минало в икономичен режим.Нормално е да си пази кг/енергията, тя му трябва за работата на органи и системи.

# 482
Здравейте, днес ми e втори ден, след първия ден имам + 200 гр!
Някой има ли подобен опит? Sad

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 17:48 от marcie

# 483
Не се шашкай, все пак до вчера си била на плодове. Била си на няколко диети с прием на малко калории за кратки периоди от време-тялото ти е минало в режим складиране. Дай време на организма си и на режима. Това не е диета и не е от типа "за пет дни минус 10кг". Hug

# 484
  • UK
Добро утро Heart Eyes
 Да отчета набързо вчерашния ден:
З - три яйца и 50тина гр панчета на омлет
О- дроб с лук и даматено пюре вместо кетчуп  Laughing
В- 450гр шарено свинско, запържено в собствената си мазнина
 Нормално е след плодуване, което си е чист глад на захар, да има покачване. Не се притеснявай, яж си стабилно и нещата ще почнат да се случват
Допълвам след като се измерих преди малко: -2.5кг, които всъщност най-малко ме вълнуват. Ваоното е, че съм -3см от корема и -1.5см от бедрото. Супер доволна съм от резултата  Grinning

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 08:37 от svidni4ka

# 485
  • гр. София
Добро утро и от мен  bouquet

Менюто ми от вчера :
з : четири морковчета
о: 1 кебапче, салата от зеле и моркови и салата домати и краставици
в:  1 пълнена чушка с кайма и гъби, домати

Прекрасен и безвъглехидратен ден! Simple Smile

# 486
  • have faith and be patient ..
90 дневната диета е високо въглехидратна, но с калорийно ограничение. Аз по-скоро се учудвам, че изобщо някой сваля с нея
лично аз съм сваляла до 12 кг с тази диета  Peace

# 487
90 дневната диета е високо въглехидратна, но с калорийно ограничение. Аз по-скоро се учудвам, че изобщо някой сваля с нея
лично аз съм сваляла до 12 кг с тази диета  Peace

И никога не си ги върна?

# 488
  • have faith and be patient ..
хахаах , никога е дума която не използвам Simple Smile)  4-5 върнах , но е факт че втората врътка на 90 дн. диета беше бавен и сложен процес - за два месеца свалих само 4 кг и се отказах , а уж направих 3-4 месеца почивка  Rolling Eyes и сега съм сред вас , пак мнооооого бавно свалям , но не мога да се оставя без никакъв режим  Sunglasses

# 489
Добър ден. От днес и аз с вас 😉
Менюто нищо интересно
З - 2 яйца и 1 краставица
О - печени пил. бон филенца със зелена салата.
В - пак пилешко, за салата мисля айсберг с маслини.
Стремя се да сваля 10кг. ще е бавен процес, та мисля да изкарам два цикъла на този режим. Е това е за сега 😆

# 490
  • UK
Менюто ми за днес:
З - 2 яйца, после тичане и протеинов шейк
О - салата от маруля, домати, краставица, червени чушки, 2 варени яйца, маслини и зехтин
В - 2 пушени бутчета ( домашно опушено пиле без маринати и добавки)

# 491
  • София
Свидничка, мило, браво на теб!!!  bouquet bouquet bouquet Страхотна си просто!

# 492
Привет, мацки!

Жива съм. Засега.  Laughing Кг са същите- 53.0, да видим какво ще стане последната седмица.

З.- 0
о- пост тренировъчни (8км в парка) 3 бъркани яйца на зехтин, задушени зеленчуци (със зехтин пак).
Не бях тренирала от ....далечното минало.  Rolling Eyes Да свършва курса, та да се успокоя малко.

Не пиша отчети защото ям малко. Не е нарочно, от нерви е. Нито спя, нито ям, приличам на зобми. Поне завъдих почитатели, та се разсейвам с тях.  Laughing

Ще направя още една врътка като се върна от почивката на 30.06., този път и с обичайните ми тренировки. Но бицепсите ми си стоят.  Heart Eyes не губя мускулна маса.

# 493
Добро утро мили дами, ден 3. Вчера нямах възможност да мина, но и менюто не беше нищо особено. Днес също е скучно, но ще го споделя:
З - 2 сварени яйца и 1/2 краставица.
О и В - сложих във фурната св. плешка със стар лук да се пече. Салатата мисля да е зелена.
Не се ограничавам в количествата, ям колкото ми се яде. Освен това имам и едно междинно хранене в 16, тогава хапвам малко месо колкото да не ми е гладно. Като цяло лесно карам режима, особено ако менюто е по разнообразно. След първата седмица ми писва все сухо месо и започвам да си готвя по различни неща. Успех на всички.

# 494
  • UK
Свидничка, мило, браво на теб!!!  bouquet bouquet bouquet Страхотна си просто!
Е, сега като ме похвали трябва да се стегна още повече  Laughing
 Много ми е приятен режимът, главно защото си пържа месото. Отдавна бях спряла да пържа, но сега с кокосовото масло хем ми е вкусно, хем не е толкова вредно.
 За днес планирам пиле в плик със салата за обяд и вечеря и забулени яйца за закуска.
Дези, браво за резултата. При теб наистина работи много добре. Аз ще си пълзя с костенурско темпо, но не ме притеснява това, важното е, че има движение в правилната посока  Peace

Общи условия

Активация на акаунт