Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 057
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • here, there, everywhere
След един фалшиф старт започвам отново с надеждата за по-силна воля.
Закуската беше яйца с чушки, обядът ще е пилешки бутчета, а вечерята пилешко с уок зеленчуци и зеро нудъли. В уок зеленчуците няма царевица, соя и подобни, а нудълите са растителен продукт.

# 556
  • UK
Тея нудъли ги бях забравила, а имам вкъщи поне 5 пакета.
 Дези, какъв е общият резултат от първата врътка? Аз тека си чакам стимули, а вие не се отчитате! Аааа Joy
 Менюто ми за вчера:
З - 3 яйца на омлет с 50 гр бекон и 100гр свинско от предния ден
О - шкембе, само варено, с чесън и оцен  Mr. Green и домати
В - печено агнешко и домати
Източих 1кг вода от Вх ден, остава ми още 0.5. Мисля да не правя повече подобни "почивки" докато не си сваля заплануваното. Наистина се чувствам отлично, така че ще си карам на мазно месо, зеленчук, яйца и риба

# 557
Момичета,здравейте!
Обмислям след като ми мине МЦ да се включвам към вас,че свалям много бвано,но пък си и позволявам да си хапвам ,каквото ми се яде де:)Искам да си изпробвам волята с тази диета...
Бихте ли дали съвет какви витамини да купувам?

# 558
  • UK
Аз в момента пия само вит Ц.
Иначе правя цикъли с вит Д+вит К2 и магнезий.
 Мисля от понеделник да се предизвикам да не ям протеинови барове. Те са ми за след тренировка по принцип и не всеки ден, но днес се усетих, че изядох половин само заради глад за шоколад. И не ми харесва да развивам такива зависимости, така че ще се пробвам да ги орежа
Днес бях много заета и имам само късна закуска (печено пиле) и ранна вечеря (агнешко с моркови).
Седя сега във фитнеса и чакам да ми почне тренировката  Laughing

# 559
От къде ще си набавиш калций?

# 560
  • UK
 Калций се набавя чудесно от консервирани малки рибки, които се ядат цели. Също винаги си огризвам кокалите на пилето. Доста по-добре се усвоява от такива животински източници, отколкото от млечни.

# 561
Свидничка,благодаря за отговорите HugДано се впиша във вашата редичка тези дни:)

# 562
  • here, there, everywhere
Включвам се да отчета почти килограм плюс от вчера. Явно е задържана вода, но се чудя за причината.
Днес закуската ще е яйца, останалото ще го мисля в движение.

# 563
  • Велико Търново
Добро утро! Отчитам 20 минути домашни тренировки за горна част на Мадона и К.Диаз и 10 обиколки на стадиона Heart Eyes
Днес няма да закусвам, сега отивам да водя децата на кортовете, а за обяд и вечеря ще изям по 3 свински шишчета. Днес и зеленчуци няма да ям, че не ми харесва това, което виждам в огледалото, а ей къде е първи август Mr. Green

Ню,бързо да се разкарва това кило  Hug

Свидничка, и аз бях голям почитател на баровете и протеина, и на миналата почивка бях тръгнала с 7 протеинови бара+50 грама ядки за всеки ден и тежестите за ръце. Това при наличието на ултра ол инклузив Mr. Green Винаги ходим в Гранд хотел Варна, защото ми е удобно и има фитнес Mr. Green

# 564
Добро утро момичета. Близо две седмици вече съм на режима. Имам едно прегрешение миналия четвъртък, бяхме на рожден ден и пих две менти с един спрайт.😆😆😆 Общо за целия период - 3.7кг. От 5 дена започнах и малко да тичам, малко защото отдавна не съм правила нищо физическо като натоварване и ми е тежко. Но упорито продължавам, дори и с мускулна треска.😊 Следя ви редовно, макар и да не пиша всеки ден. Менюто не е нещо особено:
З - 3 яйца забулени + домат или краставица.
О - пил. пърж. от филе или бут+ зеле/ шопска без сирене.(на вън ям и нямам много избор където се храня)
В - месо, ако има останало, че и моя си се храни по този режим + салата(домат, краставица, чери, марула, айсберг, лук, пипер във всякакви комбинации.)Вчера правих и черен дроб, а за уикенда съм взела цвекло и моркови.
Това е от мен за сега. Успех на всички тук.😍😍😍😍😍

# 565
Момичета, каква бяха тези забулени яйца?

# 566
  • UK
Мишелин, забулени яйца аз правя с ей такъв тиган http://www.argos.co.uk/m/static/Product/partNumber/8615095.htm?CMPID=GS001&_$ja=tsid:59157|cid:199888953|agid:17471339553|tid:pla-92282095713|crid:74692320393|nw:g|rnd:3730280406541589786|dvc:m|adp:1o1&gclid=Cj0KEQjwhtO7BRCtwuO9gfTH-fQBEiQAdJ8FY3eo4GXIfg_h4fZFhVfRig_GDSQg640SktaHIhS3_5kaAiqg8P8HAQ
 А как се правят класически...не знам Crazy
Сиска, ти като казваш, че си била фен на протеиновите барове, значи ли че вече не си ? Mr. Green Кажи как ги отказа  Joy

# 567
Аааа, то си имало специален тиган. Мерси, Свидничка
Бях чувала за тези яйца и преди в темата, ама нещо ги подминах тогава, а звучат интересно Simple Smile
Предполагам, че стават като сварени яйца, но без да има нужда да ги белиш Grinning

# 568

Дези, какъв е общият резултат от първата врътка?

-4кг.  bowuu
Не я правих както трябва, това го подчертавам. Малко ядях, не спях, сутрин ми се гадеше- стрес страшен заради външни фактори.

Очаквам по-добри резултати от втората врътка. Peace

# 569
  • UK
4кг са си супер резултат за 1 мес.  Peace Heart Eyes
Аз чак днес източих последния 0.5кг вода от Вх ми ден. Няма да повторя скоро  Joy

Общи условия

Активация на акаунт