Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 044
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!
Аз май ще си арам диетата с леки нарушения,  дано не е фатално. Днес с кафето пих фреш от грейпфрут+2 варени яйца+ маслинки+ краставичка. На обяд ядох салата и броколи. Вечер мисля да хапна омлет.
Отделно правих пилатес -45 минути+ масажи с вендузи.
Хубав ден!

# 691
  • Велико Търново
Дези, аз на 10 обиколки на стадиона си мисля, че съм направила нещо, а ти с 10 км. така лежерно ги спомена Hug

Елеа, чудо голямо, фреш, фреш-живи същества сме, освен това живота ни не е зала и килограми. Майки, домакини, служителки сме, така, че на мен деня ми не е дали да отида на фитнес или на фризьор. Искам да поддържам приличен външен вид и добро здраве. Сега в щастливеца мъжа ми си поръчва разни глезотии, пърленки, някаква лимонада от бъз, аз вратна пържола и зелена салата. Край!

# 692
Права си,  Сис!  Този път няма да започвам от 'утре" или от "понеделник" и да си позволявам други глезотии. Всичко е до мислене. С ваша помощ,  знаете ли какво осъзнах?  Моето тяло заслужава да бъде здраво и в добра форма- нямам право да го пренебрегвам!  Трябва да му отделям необходимото внимание и грижи,  защото го заслужавам, защото го ЗАСЛУЖАВАМЕ!  Както каза: "Край! "

# 693
И на мен кокосовото масло екстра върджина ми е скъпо за готвене. Ползвам обикновено мас, обезмирисено кокосово по-рядко, краве топено или не. На салатите слагам зехтин, но сега като излязоха градинските домати и краставици често само ги соля.
Но аз много прекалявам с мазнините. Сланина хапвам доста, като готвя не пестя мазнината. Все уж да намалявам, ама нещо не ми се получава. И количеството ми е доста, когато има достатъчно. Ако не, добавям сланина, за ситост уж  Embarassed Но съм много гладна, не знам защо. При това хранене би трябвало апетита ми да намалее, ама уви. Не спортувам нищо, дори и ходенето ми е малко. Сега два дни походих малко повече, но е изключение.

Какво става, голяма група със страхотен ентусиазъм започнахме, а взехме да окапваме като зрели круши  Joy
eleaa, и аз имам дребни нарушения, но продължавам, защото ако реша че спирам БВД ще стане страшно с млечните  Simple Smile За сега има резултат и така, утре ще отчета за седмицата  Simple Smile

меню
- кафе
З- 2 чаени л кокосов крем/8г В на 100г/, малко по-късно свинско месо от буркан и краставица
О- агнешко печено, краставица
СЗ- малко агнешко, краставица; 1 мазен шоко бонбон
В- руло стефани, тиквички задушени с него, домати със сол; 3 чаени л мазен шоколад   Mr. Green
Дописах менюто за деня.

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 22:42 от z.2012

# 694
Благодаря ви момичета ! Hug Относно мазнините си изясних ,но аз избягвах животинските ,защото имам завишен холестерол .А за яйца да не говорим ,много ги обичам ,но почти съм ги премахнала, поради тая причина от менюто ми .Вие много ги употребявате и това улеснява ,особено за закуска .А как искам да започна режима ooooh!Сис ,добре че си написа менюто в грамажи (нищо ,че е персонално за теб),но поне се ориентирах .Продължавам да чета ,-24 дена се издържа ,но пък е малко време за проба-грешка. Sad

# 695
  • Велико Търново
Не мога да не се похваля как според мен добре съм изчистила горната част и корема Blush
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206921506661613&se … ype=3&theater

normas, грамажите не са персонални за мен, а за женския стомах по принцип. Чета ивформация от много места и вече не почня, но мисля, че в сайта на Белчо Христов го прочетох.
Имам 23 дни до морето и започнах двуразови тренировки, да видим какво ще направя накрая Mr. Green
Ако ви е интересно и полезно мога да си напише менюто за седмицата Blush

# 696
Сис ,супер си ,невероятна. Simple Smile
Много ще ми е полезно ,ако си напишеш менюто и ако не те затруднява ,понякога можеш да пишеш и количествата.Аз не съм се отказала,докато ви чета от раз махнах млеката и плодовете .То и с плодовете внимавах ,след едномесечна диета само с плодове и грам не отслабнах, а и корема ми се подуваше.Та за плодовете си знам.Сега посред лято ще търся мас,щом толкова малко слагаш в ястията.

# 697
  • Велико Търново
Никакъв проблем нямаш, пиша Heart EyesНай-важното е да сме си полезни една на друга Hug
Закуска-бронирано кафе
О-2 варени яйца, 1/2 авокадо, мерило за салатата ми е една чаена чаша/краставица/+2 свински шишчета купеви от скарата до нас
В-един домат/първия от на мъжа ми градината, 80грама/, пържен свински дроб около200грама+1/2 авокадо.

В понеделиник ще сме в Щастливеца и пак ще ям зелена салата и вратна пържола, а за обяд ще ям 2 патешки яйца+65 грама бекон+краставица и авокадо.
През седмицата съм планирала-пица от кайма, руло Стефани само с яйца, пица от яйца и като плънка домат, краставица и малко шунка и след това пак наново.

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 21:34 от siska79

# 698
Siska79, браво! Страхотно изглеждаш!

Днес:
з- 0
о- грамадна пържола, половин краставица
в- пилешки дробчета, около 200 грама, предполагам.

# 699
  • New Zealand
Здравейте упорити момичета, от днес и аз във вашите редици. Единственото нарушение / модификация /, което ще правя, е че няма да спирам бялото вино за първите 6 дни. Надявам се, въпреки това, да има резултат Sunglasses Успех на всички Simple Smile

# 700
  • Велико Търново
Здравейте упорити момичета, от днес и аз във вашите редици. Единственото нарушение / модификация /, което ще правя, е че няма да спирам бялото вино за първите 6 дни. Надявам се, въпреки това, да има резултат Sunglasses Успех на всички Simple Smile

Добре си ни дошла! Ако спортуваш не мисля, че ще има проблем/пък и да не, зависи какво целиш/

# 701
  • New Zealand
Благодаря за посрещането, siska79. Честно казано не спортувам, опитвам се да се разхождам, когато имам време, но при мен в момента е зима, така че и това не ми се получава често Crazy
Като цяло целя намаляване на общия обем, не търся релеф Blush

# 702
Никакъв проблем нямаш, пиша Heart EyesНай-важното е да сме си полезни една на друга Hug
Закуска-бронирано кафе
О-2 варени яйца, 1/2 авокадо, мерило за салатата ми е една чаена чаша/краставица/+2 свински шишчета купеви от скарата до нас
В-един домат/първия от на мъжа ми градината, 80грама/, пържен свински дроб около200грама+1/2 авокадо.

В понеделиник ще сме в Щастливеца и пак ще ям зелена салата и вратна пържола, а за обяд ще ям 2 патешки яйца+65 грама бекон+краставица и авокадо.
През седмицата съм планирала-пица от кайма, руло Стефани само с яйца, пица от яйца и като плънка домат, краставица и малко шунка и след това пак наново.
Много ти благодаря ! bouquetАх тези яйца ,е ще хапвам по малко все пак.

# 703
Aventura, добре дошла!  Grinning

Да се отчета с моите лицеви опори по график- 30 (ура!) нормални, в темпо, + 20 от колене. Доволна съм.

# 704
  • New Zealand
Deziderata, благодаря!  Simple Smile

Менюто досега: едно черно кафе, 2 сварени яйца, пълнени с хайвер, един чай. След малко тръгвам да пазрувам, така че смятам да си взема пиле или риба за обяд, а вечерта - 2 чаши бяло вино.

Такъв въглехидратен глад ме гони... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт