Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 062
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Разбира се,че може и готвено:) Аз въпреки че карам основно на сухи неща, съм забелязала,че когато пия достатъчно вода, проблеми с тоалетната нямам, но падна ли под 2 л за два поредни дни,започват драмите. Иначе заместването на зелената салата с по-богати на фибри зеленчуци (зеле, броколи) би трябвало да има благотворен ефект:) зеленият чай съм чувала,че също помага, макар аз лично никога да не съм наблюдавала подобен ефект върху себе си:)

# 211
Здравейте, красиви момичета! Ден втори, чувствам се добре, но и вашата подкрепа ми помага много Simple Smile!Вчера бях на яйца с гъби и краставици, а днес на кюфтета! Относно ходенето до тоалетна -може би топла вода на гладно ще даде резултат Simple Smile!Лек ден от мен и много минусчета Simple Smile!

# 212
  • София
Привет,привет!:) вчера ми беше ужасно тегав ден и ме ядосваха и за малко да разваля хубавата работа с диетата,не се сдържах и се качих на кантара с идеята,че ако няма промяна ще ям шоколад обаче..97 каза кантара и реших че нямо да развалям хбавата работа:) за момента нищо не ми липсва,но като шмам стресова ситуация озверявам за сладко

# 213
за момента нищо не ми липсва,но като шмам стресова ситуация озверявам за сладко

всички сме така, затова трябва да си измислиш нещо друго което ти успокоява - като с цигарите е  Laughing

# 214
Привет,привет!:) вчера ми беше ужасно тегав ден и ме ядосваха и за малко да разваля хубавата работа с диетата,не се сдържах и се качих на кантара с идеята,че ако няма промяна ще ям шоколад обаче..97 каза кантара и реших че нямо да развалям хбавата работа:) за момента нищо не ми липсва,но като шмам стресова ситуация озверявам за сладко
Ааааа, никакво отказване,вие сте ми стимулът Simple Smile

# 215
  • София
Държа фронта;) извадила съм си едни дънки,дето ми бяха екста като бях 85 кила и съм се зарекла тази година да гш нося;)

# 216
Здравейте диетуващи Simple Smile!Ден четвърти , главоболието започна да ме мъчи,но битката с килограмите продължава Simple Smile!Избягвам кантарът като прокажен, дано на края на седмицата , като се кача на него да ме зарадва Simple Smile.Пожелавам на всички ползотворен ден и много усмивки Simple Smile!

# 217
Пенелопе, поздравление за постояннството - малко остана. Пиеш ли достатъчно вода?
При мен е ден 19-ти  bowuu Пооформена съм, отчет скоро !

# 218
Пенелопе, поздравление за постояннството - малко остана. Пиеш ли достатъчно вода?
При мен е ден 19-ти  bowuu Пооформена съм, отчет скоро !

Зизу пия по 3 л.вода на ден,то е неизбежно в тези жеги Simple Smile!Радвам се, че резултат ти е на лице,продължаваме напред Simple Smile!

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 13:34 от penelope_1983

# 219
Здравейте, мацки

От днес и аз във вашия отбор...
Имам няколко въпроса:

Понеже не съм любител на месото, може ли да хапвам риба и морски дарове като ги комбинирам с зеленчуци?
За обяд съм си приготвила салата от айсберг, домати, краставици, малко маслини и риба тон?
Ще се мъча да хапвам и пилешко Rolling Eyes
Кафето може ли да го подслаждам с подсладител (от тези на таблетките)?
Понеже имам проблем с апетита може ли ако гладнея да хапна нещо от режимните неща и след 8 часа?

# 220
Здравейте, мацки
Понеже не съм любител на месото, може ли да хапвам риба и морски дарове като ги комбинирам с зеленчуци? - да
За обяд съм си приготвила салата от айсберг, домати, краставици, малко маслини-увеличи ги - режимни са и риба тон?
Ще се мъча да хапвам и пилешко Rolling Eyes
Кафето може ли да го подслаждам с подсладител (от тези на таблетките)?
Понеже имам проблем с апетита може ли ако гладнея да хапна нещо от режимните неща и след 8 часа? - може по всяко време да се яде

# 221
Успех Лекада и на всички останали Simple Smile!Хубав ден момичета Simple Smile!

# 222
поздравления acrobaleno.
Би ли казала от колко на колко ги свали тези кг?
Започнах диетата с 86кг и завърших с 80кг при ръст 171.Кантара варираше от 79.5 до 80.

# 223
поздравления acrobaleno.
Би ли казала от колко на колко ги свали тези кг?
Започнах диетата с 86кг и завърших с 80кг при ръст 171.Кантара варираше от 79.5 до 80.

Страхотно - аз ще споделя моите резултати утре - след това почивка една седмица и после още една врътка!  Flutter

# 224
Здравейте,диетуващи Simple Smile! Все по-рядко пишете Simple Smile,да се отчета,ден осми съм минус 3 кг./при положение, че имам да свалям около 20 кг,доста бавно се случват нещата при мен,явно нещо не правя както трябва /,но не се отказвам,защото се чувствам добре,дано другата седмица има с какво да се похваля:).Успех на всички и много положителни емоции , въпреки лошото време Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт