Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 049
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
eleaa, ще успеем Hug
Предлагам да пишем менюта и тренировки, който тренира за да ни е мотивиращо и по лесно Crazy
Ти си миголям стимул,Сисе:)Да,добре-накрая на деня ще си пиша менюто...Сега като съм била толкова време на фаст въобще не ми се закусва,ще се насиля да изям едно яйце...
Имисляда си избера някоеклипче с упражнения за бедра-Пилатес най-вероятно.Ако имате предложения-приемам!:)

# 601
момичета, много ви се радвам че се събрахте голяма група. Аз съм я правила два пъти, винаги има резултати, но най-добри са , когато диетата е съчетана с тренировки. Simple Smile
А и Вал , и Сис са с перфектни мерки, защото не спират да се грижат за телата си, адмирации за вас. Wink

# 602
Хубав и успешен ден на всички!
По късно ще напиша меню,че съм на работа и не знам какво ще да е от всичко,което взех със себе си.
Ще се радвам да прочета и вашите.

# 603
  • Велико Търново
Менюто за днес, като за обяд и вечеря е едно и също Peace
1 авокадо, 2 краставици, 6 свински шишчета
Общ грамаж 640. Това е за цял ден Simple Smile

# 604
До сега: 1 варено яйце;малко краставици и миш-маш
Довечера мисля да направя тиквички на фурна с телешка кайма и яйце, ако не- постни със зехтин ,копър и чесън

# 605
Привет-мривет! bouquet

Вчера хапнах тахан (мнооого ми се дояде), а и знаех, че днес цяла група започва. Няма да се цепя от колектива, я! Laughing

Ден 1

10км в парка
з- 3 яйца бъркани с масло
о- пържолище, доматки

в ще е риба тон.

# 606
Ден 1-ви:
З - Задушена св. кайма с мнооого зеленчуци -лук, моркови, чушки, карфиол, домат .
 Закуската ми се очертава най-сложна, защото трябва да избягвам яйцата или поне да са в ограничено количество. Досега там хапвах млечни или плодове. Затова мисля просто да хапвам останали от предния ден манджички  Simple Smile
О- Патешко месо с един домат
В - Домашен пастет от пилешки дробчета , намазан на краставица и чушка

# 607
Дани, страхотна картинка  Hug  Хайде, още желаещи да идват  Simple Smile

Сиска, така е, и ти, и Мис_Вал, си изглеждате перфектно  Simple Smile И пак продължавате с режимите. Дано това ни стимулира несериозните.

Днес си взех мерки и теглилки. Започвам от 85кг, толкова показа на местна почва гадината  Joy

И тъй като няма да съм аз, ако не модифицирам режима, пък и не обичам да хвърлям храна, първите дни ще имам леко нарушение. Правих си шоколадово мазно кремче от кокосово масло, фастъчен тахан, какао и шоколадов протеин, и смятам да си го доям  Embarassed
Следващия път може би ще пропусна тахана и ще го направя като бонбони от подсладено с протеин кокосово масло.

меню: ще дописвам довечера
- кафе
10:00- морков, 3 чаени лъж от шоколадовото кремче
13:30- 4 малки яйца със сланина на тиган, домати
- кафе
17:30- краставици, 5 маслини
19:30- домат, св пушено филе 2 резенчета
21:30- вратна пържола, сланина, чушка и тиквичка на скара, домат

Сутрин обикновено нямам време да си готвя и затова обмислям бонбоните. Струва ми се, че дори и с тахан, са по-добър вариант от готови филета примерно.
Какво мислите по въпроса и имате ли някакво друго предложение?

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 22:59 от z.2012

# 608
  • UK
Z.2012 моето мнение е , че модификациите до нищо добро не водят. Но не си длъжна да ме слушаш де  Heart Eyes Hug
 Аз определено се чувствам като ламята Спаска в групата, доста повече ям от вас Crazy
А мис Вал и аз съм я виждала, защото шпионирам в темата за дом.тренировки. От около 2 години не съм пропускала тема  Laughing Не пиша там, тъй като не тренирам вкъщи а групово или в зала.

# 609
z.2012, тези бонбони режимни ли са?Simple Smile)))))))))))
Сега да питам относно домашната майонеза и горчицата без захар дали са режимни..Ако кажете "да" много щеме улесните:)))))))
За елда ,киноа и чия не можем да говорим нали Blush

# 610
За горчица и дом.майонеза ДА, другите  НЕ.Не съм сигурна за чията само. Simple Smile Thinking

# 611
От 2 месеца съм намалила мнооого драстично сладкото. Първия месец даже не ядях абсолютно никакво сладко. Последните две-три седмици си позволям по някое друго блокче черен шоколад. От около 3-4 седмици се опитвам да внимавам какво ям. Първо пробвах няколко дена разделно хранене, след това се опитах да пробвам НВД-то и за цялото това време съм свалила около 2 килограма  Rolling Eyes Така се надявах като намалих сладкото да ми се стопи корема, но не би... И в един момент се питам, че аз за какво го спрях сладкото? С него или без него, корема си е все там  Close

Искам да изразя възхищението си към всички, които спазват стриктно диетата. Поздравявам ви, момичета. Аз като един голям чревоугодник, постоянно правя някакви модификации - я плодове ще реша да вкарам, я млечни, я ядки. Единствено с хляб, картофи и ориз май нямам прегрешение до момента  Confused

# 612
  • Велико Търново
Z.2012 моето мнение е , че модификациите до нищо добро не водят. Но не си длъжна да ме слушаш де  Heart Eyes Hug

Всеки, който иска наистина да отслабне и да се радва на добра форма, трябва това изречение да му е като "Отче наш". Точно за това се провалям, защото или отпускам количествата или си казвам а то 20 грама чия няма да навреди. Току що изпратих децата за две седмици и няма да имам никакво оправднаие за прегрешения т.е. няма да има изкушения в хладилника. Багети, сладоледи, всякакви бонбони и шоколади/на мъжа ми не знам по какви поводи, обаче много му носят и той ги носи у нас, въпреки, че съм казала всичко да раздава на служителите/.
Толкова съм амбицирана, че салатата ми е само от краставица и авокадо. Изчетох една камара стари теми от БВД и ВМ-НВХ, стари публикации от спайдърспорт, от Любо Иванов, от Белчо Хрестов и от там само ползи. Ще ви се отчета след 23 дни.

# 613
А,Сис,не ни напускай до отчет.

# 614
Мишелин, 2кг за 3-4 седмици си е супер идеално, (ако съм разбрала правилно).

С няколко дневни проби на различни режими не се получава. Хвани се с този, и изчакай 24 дни. Тогава ще говорим. Много бързо се разхвърчават килата като махнеш въглените.
За какво ти е това сладко, махай го.  Peace Наистина е въпрос на навик. После ще има да се чудиш как си яла такива гадости. Ще видиш.

Движение някакво имаш ли?

Чуйте какво правят тези мъже:
https://www.youtube.com/watch?v=U8lS22FufhU
Чисто хранене, тичане, тежести. Нищо сладко, ама изобщо, месеци наред. Никакви млечни, никаква паста и прочее.
Че поглъщат огромно количество калории е друго нещо, но ги пускам, защото не се оправдават, че понеже тичат по 10км на ден и вдигат по 2 часа тежести "могат да си позволят" глезотийка.
Кефят ме просто! Heart Eyes Страхотни са!

Малко не съм по темата, но карай.  Laughing
Ако някой има видеа с жени които не са нацупени анорексички по прашки да ги пуска.  Peace Не мога да намеря читаво видео с жени.  ooooh!

Сетих се за това момиче:
https://www.youtube.com/watch?v=0GctZDkYJVQ

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 18:59 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт