Добър любовник ли е българският мъж?

• 21 938
  • 215
  •   1
Отговори
# 60
Абе, violet_2006, откъде ги четеш тези неща, които пишеш?
Звучиш така, все едно рецитираш урок, който изобщо не разбираш.
Детенце ли си, що ли?

# 61
разбираш грубия просташки израз:

но не разбираш обикновената дума "секс"?
знаеш ли, аз пък не разбирам обратното

май който каквото разбира, това му се случва

# 62
  • Sofia
Към любовницата е възможно да е по груб, но пази жена си. Българинът е чаровен мъж. Той направо прави любов и се е.е. Тази дума с..с не я разбирам. Българинът е първичен и същевременно с нежна душа в любовта. Мисля, че той може да обича и да се люби като добър любовник.

К'о речи, к'о? Crazy

# 63
  • София
Според мен българският мъж като цяло е добър любовник. Той е мил и внимателен и иска да направи жена си щастлива. Към любовницата е възможно да е по груб, но пази жена си. Българинът е чаровен мъж. Той направо прави любов и се е.е. Тази дума с..с не я разбирам. Българинът е първичен и същевременно с нежна душа в любовта. Мисля, че той може да обича и да се люби като добър любовник.
Хм, значи ако жена му иска да бъде напляскана, по-добре да си търси любовник, така ли?

# 64
  • София

Аууу, представих си го цветно. Застанал бай Ганьо отгоре, пуфти, грухти, поти се, пусне някоя звучна попръжня, олаби жилата за 10 минути и вдигне гащи без да го замие. Бррррр Sick Това не е секс, а ръганЬе, мандръсане, гнясане и прочие термини, употребявани от въпросните полови бойци  Laughing

Аз се ужасявам от същият типаж. Peace
Има и друг един типаж, от когото ме втриса- кльощав, с раменца като на пиле, малки и нежни ръчички, малък номер обувки, винаги стерилно чистичък, ухаещ на одеколонче, силен в артилерийската подготовка, с надеждата да компенсира размера..........

# 65

Аууу, представих си го цветно. Застанал бай Ганьо отгоре, пуфти, грухти, поти се, пусне някоя звучна попръжня, олаби жилата за 10 минути и вдигне гащи без да го замие. Бррррр Sick Това не е секс, а ръганЬе, мандръсане, гнясане и прочие термини, употребявани от въпросните полови бойци  Laughing

Аз се ужасявам от същият типаж. Peace
Има и друг един типаж, от когото ме втриса- кльощав, с раменца като на пиле, малки и нежни ръчички, малък номер обувки, винаги стерилно чистичък, ухаещ на одеколонче, силен в артилерийската подготовка, с надеждата да компенсира размера..........

Оххх, недей че ми напомни на един. С леко женственичка походка и гласче, пфууу. Точно същото описание имаше, обаче помня, че го раздаваше голям е..ч.

# 66
Хубавата дума секс не я разбираш ама онази просташката,която в никакъв случай няма да напиша викаш разкошна ooooh! ooooh! ooooh!

# 67
  • София
но не разбираш обикновената дума "секс"?
знаеш ли, аз пък не разбирам обратното

май който каквото разбира, това му се случва
А, тук съм съгласна с нея- много народ се навъди, който предпочита думата секс, защото там може и без еб...не да мине, ползвайвайки за заблуда какви ли не заместители.! Mr. Green
Да разбирам ли, че си живееш със секс, но без старото и тривиално еб..не? newsm78?

# 68
  • Тра-ла-ла
Ааа, този тапициран скелет като прави секс и трака  Mr. Green Ама ще прави секс , ако успее да изхлузи слим панталончето.  Joy

Да, и този типаж ми е анти. Имам чувството, че при някакъв проблем - ще дойде и ще се скрие зад мен  Laughing А в леглото може да го смажа без да разбера и да стане на ваденка  Joy

# 69
Ааа, този тапициран скелет като прави секс и трака  Mr. Green Ама ще прави секс , ако успее да изхлузи слим панталончето.  Joy

Да, и този типаж ми е анти. Имам чувството, че при някакъв проблем - ще дойде и ще се скрие зад мен  Laughing А в леглото може да го смажа без да разбера и да стане на ваденка  Joy

Е  то този не е само български типаж, даже май тук са по-слабо разпространени. Мен азиатчетата винаги са ми спадали малко към този тип- не че са лоши, ама някак си не мога да приема на сериозно мъж, дето изглежда все едно ако ще го духне вятъра и ще го отвее.

# 70
Срещала съм мъж, 185 см, не повече от 70 кг, доста слаб, голям инструмент вадеше и доста умело го използваше. Имах и едно ниско и слабо гадже, също с не малък атрибут, но пък не беше кой знае какво в леглото. Беше ми първи обаче и за опита ми тогава си беше добре.  Mr. Green

# 71
  • София
Отиват две дами в мъжки публичен дом да си търсят жиголо и на рецепцията ги питат каква сума са готови да жертват за удоволствието си.
5 лева, казват клиентките и почват да разглеждат портфолиата на персонала.
Едни безлични физиономийки, костюмчета, зализани прически и пояснение- асистент, доцент, професор.......
- Е, нямате ли нещо по- свежо, по- ячко, мускулесто?-питат тоя от рецепцията
- Да бе, да, вие за 5 лева, шофьор ли искате? Joy

# 72
  • Тра-ла-ла
Е  то този не е само български типаж, даже май тук са по-слабо разпространени.
Доста ги има такива сред българските младежи до 30-35 год. Хипстър култура ли е, метросексуалност ли е...май е от еволюцията  Whistling

Скоро видях в хипермаркета до нас подобен чироз. Същото телосложение и стил на обличане. Само дето беше рус. Аз не мога да си представя такъв типаж да играе ролята на мъжа Crazy Бедрото му е по-тънко от моето, пък аз съм към 57 кила Crazy
Скрит текст:

# 73
този, освен да го нахраня, друго не ми хрумва какво да му направя  Crazy
може би да му сложа възглавничка на стола, за да не си наръби кокаляка

# 74
  • София
Ужасен е. Джулая, как можа да го сложиш, и то точно вечерта  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт