Звездни компромати - 276 част

• 85 980
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Вестерос
 Joy Просто нали му се носи славата и се базиках

# 286
Тази тема бавно, но сигурно унищожава фантазиите ми  Mr. Green Анирам, Бумър направо ме съсипаха, сега и Тифани някакви намеци  Crossing Arms тц, не съм съгласна

# 287
  • Вестерос
Аз от Бум го знам това  Grinning

# 288
Как пък не си харесах един нормален Crossing Arms
Или някакви недоказани гейове или нацепени батки с малка Батка Mr. Green
Joy  Joy
На Кери Уошингтън роклята от афтър партито изобщо не ми хареса Naughty В Скандал толкова стилно я обличат...защо такова недоразумение си е избрала..  

Тази рокля ми е много елегантна, не съм сигурна дали я показахте
Скрит текст:

# 289
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кой друг да продава мъгляви слухове за абсолютна истина Joy

# 290
Въобще не знам за какво говорите,  Flutter
аз за Томик го знам от Джо от Брита   hahaha

# 291
  • Вестерос
Продава???

# 292
  • София
Аз много трудно харесвам мъже, но случи ли се, е трайно и необратимо. Разгеле, харесах Киану Рийвс. После някой много компетентно ме информира, че бил гей, привеждайки ми като доказателства негови снимки отпреди 30 години! След това примрях по Джери Бътлър, обаче някаква квартална бг фризьорка отсякла, че бил нежен мъж. Преди няколко месеца заобичах Джейк и сега пак се опитвате да ми пускате мухи. В крайна сметка гейове или не аз пак си ги любя!  Heart Eyes

# 293
Образността на езика ти е чужда, знам Laughing

За Джейк говорим, Бумър, при него са само публикацийки в сайтчетата, които следиш. Том сам си е казвал, в неговия случай всеки може да направи справка от първоизточника. Докато за Джейк, Брадли, Франко и общо-взето всички от поколението са просто пълнежи за блогове и т.н. Приказка да върви, както е било от времето на Брандо досега Grinning

# 294
В крайна сметка гейове или не аз пак си ги любя!  Heart Eyes
Именно  Peace
Дали спи с някоя силиконка или с някой напомпан бодибилдър, все е на 10620 километра.

Ахаааа Джейк,
то и за Брандо, и за Рок Хъдсън и за Джими Дийн са били някога слухове под сурдинка  bowuu

# 295
Може пък и с нещо съвсем нормално да си ляга. Справка- Еди.

# 296
  • Вестерос
Джой знаеш , че номерцата ти за заяждане не ми минават, спестявай си ги  Peace

# 297
Всъщност, Тифани, точно защото не умееш да четеш малко по-разчупено, виждаш заяждане и там, където го няма Peace. Не знам кое минава и кое не, но нелепият въпрос с цели три препинателни знака го зададе ти, понеже пак недоразбра. Ще си го спестиш ли следващия път, моля, че ми писна вече Joy

# 298
ЗА Еди пък никога нищо сексуално не съм казвала, освен, ако не броиш, че обича ПР-а,  Mr. Green
в крайна сметка и Оскар си изработи момчето...
Колко заслужено в съответната година е тема на друга дискусия в друга тема  Flutter

# 299
  • Варна
Гледахте ли вота във Vogue за роклите
на Оскарите Кейт Бланшет води .
http://www.vogue.com/slideshow/13407511/oscars-best-dressed-cele … ies-red-carpet/#9

Общи условия

Активация на акаунт