Звездни компромати - 276 част

• 85 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Кои липсваха ? Не само на Оскарите, а и на партитата после
Джулия Робъртс, Анджелина, Анистън, Джонито Деп и жена му, Бионсе, Рианна, цялата менажерия околко Кимката, Кристен,

Лупита?

# 346
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Шарлот Рамплинг беше супер различна от всички останали на церемонията. Просто защото европейката си личи- сред всичкия придобит блясък тя е родена с него.

Хъш, този с лисицата надали ще ти се учуди, ако го заговориш- той сам се е направил на циркова атракция Laughing

# 347
  • Вестерос
искахте от Кимката и сие, намерих Брус

кейтлин Дженър на афтъра

Скрит текст:

# 348
Уникална Кейт на партито !!!

# 349
кейтлин Дженър на афтъра
Скрит текст:
само новоизлюпената жена е със сутиен,
явно не са на мода в Холивуд...

# 350
  • На топло
искахте от Кимката и сие, намерих Брус

Скрит текст:
Тих ужас, да беше взел роклята на Хайди на заем  Grinning
Брад  и Анджелина идват на церемонията само когато са номинирани, иначе Тц.

# 351
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Жонитоо, беее, къде е Жонитуу ooooh! Да не е препил или предрусал предната вечер Rolling Eyes

Да беше дошъл, имаше една звезда, която щеше да му прави компания, Дженифър Лейт нещо си.....беше яко подкована  Mr. Green

Ahahaha,и аз за нея се сетих. Joy Дженифър Джейсън Лейт

Кейт Бланшет заслужено е номер 1.Не,защото е някаква безумна красавица с невиждано досега перфектно тяло.Просто излъчва класа до перфектност и ледено очарование.Роклята(въпреки претрупаните ръкави) просто беше дрехата,в която да облече студеноста си и да заслепи всички ни.

# 352
Тих ужас, да беше взел роклята на Хайди на заем  Grinning
Брад  и Анджелина идват на церемонията само когато са номинирани, иначе Тц.
те нещо са скарани, тя не дойде на Глобусите, а той беше, нали имаше номиниран филм, после тя бе сама на нейната премиера...
интересно, че него го нямаше сега, а филмът бе номиниран и за Оскар...

# 353
  • На топло
те нещо са скарани, тя не дойде на Глобусите, а той беше, нали имаше номиниран филм, после тя бе сама на нейната премиера...
интересно, че него го нямаше сега, а филмът бе номиниран и за Оскар...
А може и да са сърдити, че не им номинираха техния общ филм  Sunglasses

# 354
Изобщо не ми е Уау на мен К.Бланшет. Нито тя ми е красива, нито роклята й. Не е и грозна, в никакъв случай, но ми е много назад в класацията.

Хареса ми на Вергара роклята от афтър партито, но не и облечена на нея.
Скрит текст:

# 355
  • София
Бланшет като че ли по презумпция се обявява за черешката на тортата на всяко събитие. Супер блудкава жена, никакъв цвят няма в нея.
И този Римейн с вид на колежански лигльо. По-сочни и мургавки ме кефят.

# 356
# 357
Мерил Стрийп де я?  Laughing

# 358
  • срещу двата комина :)))
да се включа и аз, много хубави рокли имаше, на мен май най-много ми харесаха Наоми Уотс и Кейт Бланшет  Heart Eyes

# 359
Много се радвам за Лео, много го харесвам, но ми е гадно, че не се появи с жена до него (приятелка, имам предвид).
Вече му е време да се кротне, да си намери сериозна приятелка и да й направи бебе. Лео е толкова готин, талантлив, богат, много харесван и дано му дойде акъла за наследници.

P.P. и все не мога да се добера до компа да разгледам снимки от афтър партито.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт