Звездни компромати - 276 част

• 85 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • Berlin
А, Руни Мара освен грима, и прическата е все същата... смотана.

# 377
Много талант се изисква да изглеждаш по-добре в пънк-екипировка или във филм за 1952, отколкото на червения килим  Mr. Green Peace

Лили Джеймс като брюнетка, така ахааа и да я харесам  Mr. Green
Скрит текст:

# 378
  • София
Лео с Том Харди и с Марк Ръфало

Скрит текст:

# 379
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко звезди се съобразяват с т.нар. seasonal color type и затова често при добре подбрана рокля, нещо куца - например Джулиан Мур - трябва да забрави за черното!
Така ли, добре, че не си и дизайнер Laughing

# 380
  • София
Малко звезди се съобразяват с т.нар. seasonal color type и затова често при добре подбрана рокля, нещо куца - например Джулиан Мур - трябва да забрави за черното!
Така ли, добре, че не си и дизайнер Laughing
Да, така Peace
Черното 'затапва' живите цветове на косата, веждите, луничките, дори очите.  Crossing Arms

# 381
Тцъ, зависи много от нюансите, в случая на Джулиан черното винаги е вадило на преден план магичното в красотата и.
Същото се отнася и за Джесика Частейн.

# 382
# 383
  • София
Тцъ, зависи много от нюансите, в случая на Джулиан черното винаги е вадило на преден план магичното в красотата и.
Изобщо не съм съгласна, като ги гледам в цвят и в черно са супер различни.
А в черно са направо безлични Crossing Arms

# 384
Изобщо не съм съгласна, като ги гледам в цвят и в черно са супер различни.
А в черно са направо безлични Crossing Arms

Според мен е точно обратното  Peace

Единствено черно и някои, но не всички нюанси на зелено и червено са нейните цветове. Но няма как на такава жена да не отива черно, напротив. Изпъква с него. Всичко друго от светлата цветова гама - не.  Wink

# 385
Аз, без грам претенции за дизайнерски поглед, смятам, че тази рокля прави Джулиан Мур едра, при все, че черното според някакви си правила, вталява. Ми да, ама не винаги, както е в случая. Не и стои тази рокля и това е, но не знам дали е заради цвета, или заради модела. Шанел... и какво от това.?!

# 386
Материята е някак релефна, Бижу, затова.

# 387
Според мене едрината идва по-скоро от модела.  Peace  и някак по-тежко и седи, като, че й тежи. Но въпреки това, като рокля е страхотна и все пак на мен ми харесва как й отива  Simple Smile  bouquet

# 388
Лили Джеймс като брюнетка, така ахааа и да я харесам  Mr. Green
Скрит текст:

Брюнетка много я харесвам!

# 389
Благо кръшкал на Есмер със Силвия  Теодосиева
Линка от статията не ми се получава
 Peace
Интересни статии излизат с нейното име във Гугъл...

Общи условия

Активация на акаунт