Звездни компромати - 276 част

• 85 914
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Asimo, каква е тази болест, за пръв път чувам. Ако разбереш, пиши, моля, веднага искам да се заразя Wink

# 481
Не знам каква е тази болест, но Леонардо определено не е болен от нея - остарява си съвсем закономерно.

# 482
Asimo, каква е тази болест, за пръв път чувам. Ако разбереш, пиши, моля, веднага искам да се заразя Wink
hahaha hahaha
Е, нЕма такива болести... Mr. Green

# 483
Само тук съм намерила нещо  - http://www.blitz.bg/article/357 - това е блиц от 2005 год.
В момента нямам възможност да търся, затова се допитах до форума.

# 484

Този гащеризон ще се окаже от две части. Пола-панталон и бюстие. На церемонията Гага беше с друг тип горна част - страплес.

# 485
  • Вестерос
Различни са

# 486
hahaha hahaha
Е, нЕма такива болести... Mr. Green

Ама пък представяш ли си колко хубаво щеше да е, ако имаше... Wink
И при сексуален контакт да се предава. С Лео. Мммм.

# 487
Ули, дай видео, това направо не го вярвам.
А, добре, че се разрових да го гледам пак. Не било толкова зле, колкото съм го запомнила Simple Smile Но си спомням, че като го гледах за пръв път някаква такава асоциация направих.
https://www.youtube.com/watch?v=XugWHslvoeU
На мен ми се струва, че по-скоро хората й препречиха пътя и после я избутаха. Той се забави да затвори вратата, чакаше я или не можеше заради хората, а русата жена направо я отмести, за да се добере до вратата и тя беше принудена да заобиколи. Sick

# 488
Можеше просто да я държи за ръката. Както, всъщност, е редно и правят джентълмените.

# 489
Да, ама тия мигащи светкавици не са най- приятното нещо, може и тя да е искала да си ги спести.

# 490
  • София
Е как да я хване за ръката като те в мига в, който излязоха него го нападнаха, самата Хана в началото беше зад него, а после мина в страни, а когато тръгна към колата бяха сто души там и нямаше как да влезе. И ясно се виждаше, че Еди я търси с очи.

# 491
А той защо не се спря, не я изчака, не се обърна да я потърси и да я хване за ръка? Много неща може да направи, ама не ги направи, а хукна да се скрие в колата, че даже не се и огледа за жена си къде е.

# 492
  • София
Бижу защото може би им се случва папараци да ги преследват поне няколко пъти на седмица и защото закъсняваха и т.н и т.н.  Според мен не беше тъпа постъпката на Еди.

# 493
  • София
Джордж Клуни никога не би постъпил така Crossing Arms.

# 494
  • София
Джордж Клуни никога не би постъпил така Crossing Arms.
Е Клуни е друга бира, Еди е още малък ще се научи...
Ако беше някой от нашите випове сигурно щеш да потегли без нея или да и шибне вратата под носа...

Общи условия

Активация на акаунт