Звездни компромати - 276 част

• 85 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Нина Добрев с рокля на Elie Saab на Оскар партито

https://www.facebook.com/eliesaabworld/photos/a.301765349998.472 … ype=3&theater

# 391

Пристрастна съм вярно, но много хубаво това нашето бе  Heart Eyes

Е...ако реша да съм критична- коланчето нещо не ми се връзва цвета, но тук цветята са нежни и прекрасни , за разлика от тези на Кейт Бланшет. Прекрасен цвят, много и отива, грим, прическа- всичко с мярка  Peace

# 392
  • София
Много хубава Нина Добрев, аз много харесвам роклите на Ели Сааб, винаги са ми много женствени  Heart Eyes

# 393
  • Варна
Преди не я харесвах, но колкото повече "трупа" години,
толкова повече ми харесва.

# 394
  • В полите на Пирин планина
Нина и на мен много ми харесва в тази рокля, а и по принцип Grinning.

Кейт Бланшет също ми харесва - някак подобна на нейната рокля не би подхождала на всеки, но тя изглежда изтънчено и с финтифлюшките ...

Модата на свръхголемите деколтета не ме привлича изобщо - не ми се вписват за такива официални събития, а да не кажа, че някои изглеждат направо пошло.

# 395
# 396
Много хубава Нина Добрев, аз много харесвам роклите на Ели Сааб, винаги са ми много женствени  Heart Eyes
Красавица е нашето момиче! Ай те що не се вземат с Гришо така по български?! Flutter

# 397
Красавица е нашето момиче! Ай те що не се вземат с Гришо така по български?! Flutter

Вярно бе, ще бъдат перфектна двойка  Heart Eyes
Ама има време де, той не се задържа дълго май  Wink

# 398
Блейк Лайвли беше ли на Оскарите? Винаги е много стилна, търсих, но не можах да я намеря.... или съм я пропуснала .
(От толкова много рокли и на мен ми се прииска да се наредя, най-много да се разходя из вкъщи с роклята от бала  Laughing)

# 399
  • Once there was a Hushpuppy...
Блейк Лайвли беше ли на Оскарите? Винаги е много стилна, търсих, но не можах да я намеря.... или съм я пропуснала .
(От толкова много рокли и на мен ми се прииска да се наредя, най-много да се разходя из вкъщи с роклята от бала  Laughing)

Joy

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 18:29 от Hushpuppy

# 400
  • На топло
Сетих се за тази червена рокля на Блейк, седеше и божествено. По-рядко се вижда след раждането
http://www.justjared.com/photo-gallery/2232822/blake-lively-emmy … 2009-25/fullsize/
http://www.justjared.com/photo-gallery/2232592/blake-lively-emmy … 2009-02/fullsize/

# 401
  • Once there was a Hushpuppy...
Стегнат бюст има и деколтето седи много естествено, хубава е.

# 402
# 403
  • София
И на мен ми е странна тази тенденция на големи деколтета, в случая при Блейк е добре, защото има хубав бюст, ама на по- голяма част от дамите на Оскарите, приличаха на уши на кокер шпаньол
Скрит текст:

# 404
И на мен ми е странна тази тенденция на големи деколтета, в случая при Блейк е добре, защото има хубав бюст, ама на по- голяма част от дамите на Оскарите, приличаха на уши на кокер шпаньол

Абсолютно подкрепям  Peace Блейк е просто прекрасна, на нея и отива, и на годините, и на формата...но на 99 % от останалите ...страхотно определение  koikoii

Скрит текст:
Любимият ми виц по темата: Баба и внуче на плажа, внучето скучае и пита баба си: Бабо, може ли да си поиграя с ц..те ти? Може, може, ама не се отдалечавай    Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт