Звездни компромати - 276 част

• 85 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Напълно, цели енциклопедии по етикет има. Може да се намира и някоя онлайн да направиш справка какво правят джентълмените Laughing

# 556
Хе-хе, нови гълъбчета http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3471719/Bradley-Coo … -Irina-Shayk.html

Майка му на Брадли, ако е разкарала Ирина, Наомито ще смее ли? Mr. Green

# 557
Какъв келеш е Един на 34 години? Просто си е с лоши маниери, недосетлив или каквото там.
Въпреки това ми е чаровен. Както и Дженката Лоурънс.

# 558
Напълно, цели енциклопедии по етикет има. Може да се намира и някоя онлайн да направиш справка какво правят джентълмените Laughing

Добре, Джой. Щом ти казваш, сигурно е така. Сигурно това  да зарежеш жена си, бременната си жена, да се бута сама в тълпата, да не й помогнеш с багажа, да не й отвориш вратата... е джентълменско. Може. В твоя свят, не и в моя.

# 559
Тази Габриела ли ходи с Емо Каменов в чужбината Laughing
Скрит текст:
Може би аз ги бъркам?
Имаше ли още епизоди с други участници или беше предаване само за тях?

# 560
  • Вестерос
Съгласна съм с Дар напълно, а за Дженката да не чувам лошо , че  Twisted Evil

Ужасен ъгъл, мощни изглеждат и двете

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 17:56 от Tiffany Aching

# 561
Скрит текст:
Може би аз ги бъркам?

Да, същата. Мисля, че пуснаха няколко епизода и го спряха предаването поради нисък рейтинг. И правилно!

# 562
# 563
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Добре, Джой. Щом ти казваш, сигурно е така. Сигурно това  да зарежеш жена си, бременната си жена, да се бута сама в тълпата, да не й помогнеш с багажа, да не й отвориш вратата... е джентълменско. Може. В твоя свят, не и в моя.
О, не предраматизирай, за държането за ръка като белег на джентълмена говорех Laughing. Една от основните характеристики на джентълмена е въздържането от показване на интимни емоции на публично място.

# 564
  • София
Емоции се въздържат да показват джентълмените, но пък определено обгрижват дамите, които придружават. Хеле пък съпругата си Peace

# 565
Скрит текст:
Може би аз ги бъркам?

Да, същата. Мисля, че пуснаха няколко епизода и го спряха предаването поради нисък рейтинг. И правилно!

Някъде бях чела, че чакали повикване от Продуцентите, които пък следели изгодни травъл оферти и тогава планували снимки.
Миналият сезон беше с циганското семейство, те сякаш бяха по-непринудени.

# 566

О, не предраматизирай, за държането за ръка като белег на джентълмена говорех Laughing. Една от основните характеристики на джентълмена е въздържането от показване на интимни емоции на публично място.
В стремежа си да се заядеш, се закопаваш в собствените си смехории.  Joy

# 567
# 568
Ама какви са тия глупости, джентълмен или не? Много грозно изглежда отстрани цялата ситуация, другото са подробности.

# 569
Момичета, дайте линк към видеото в което Еди зарязва жена си bouquet

Общи условия

Активация на акаунт