89th Academy Awards OSCAR'2016–И Лео получи Оскар, но животът продължава :)

• 69 048
  • 642
  •   1
Отговори
# 495
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За мен Юпер беше за статуетката ,но не ги раздавам аз Mr. Green
Това всички го знаем, но знаем и че академиците няма да се пречупят и да започнат да оценяват и по-нестандартните и провокативни актьори. То общо взето започва да си става комплимент да не получиш Оскар предвид морето от наградена посредственост, особено при жените Mr. Green (Ема Стоун обаче няма шанс да стане най-нелепата носителка на награда, Дженче и Холи трудно ще бъдат надминати някога)

Изненадана съм много приятно от краха на тралала-то в най-важната категория. Струва ми се обаче, за съжаление, че не е от академична далновидност, а пои цветнокожа линия решението. Все пак, каквато ид а е причината, най-стойностният комплексно филм спечели- виждам, че се оплакват някои от тематиката, но нали се оценяват артистични достижения най-вече. Уж Laughing

# 496
  • Вестерос
Много се радвам за Ема Стоун и за Виола Дейвис  Flutter Party Party

Бях сигурна , че Муунлайт ще спечели. Не съм го гледала, но четох за какво иде реч в него и ... нямаше начин да е друг  Rolling Eyes

# 497
  • В Космоса
Не бях за Ема и Кейси, но да им е честито и да доказват занапред, че заслужават! bouquet

Започнала съм го Муунлайт, ще го довърша тази вечер сигурно. Мисля, че ще оправдая победата му над Ла ла.

# 498
Снощи издържах д 3 часа тукашно време и заспах по средата на една от рекламите по БТВ, които се повтаряха точно през 5 минути и продължаваха около 4 минути.  Sick

Много се радвам за Кейси Афлек и за Виола Томас.

За Муунлайт съм пас в коментарите, само споменавам че никак не ми хареса.

# 499
  • Вестерос
Aз се радвам и за Кейси, въпреки, че не съм гледала филма.

# 500
# 501
  • Вестерос
В подкрепа на някакво сдружение май беше за гражданския брак, нещо от сорта казаха

# 502
За какво са сините лентички тук-таме по актрисите?
Политически глупости отново
https://www.yahoo.com/style/stars-wear-blue-ribbons-on-oscars-re … lu-003229488.html
Чак сега се сетиха за свободи разни, и това в най-цензурираното общество евър Laughing.
При Рут поне имаше пряка връзка между лентата и тематиката на промотирания филм.

# 503
За какво са сините лентички тук-таме по актрисите?

В знак на несъгласие/протест със/срещу дивотиите на Тръмп.

"The ribbon, representing the American Civil Liberties Union’s new Stand with A.C.L.U. initiative, began popping up all over the carpet.

Concerned stars began wearing the ribbons before Oscar night. Manchester by the Sea actor Casey Affleck wore one to the Independent Spirit Awards when he delivered a fiery speech aimed at Trump and his “abhorrent” policies."

http://www.vanityfair.com/style/2017/02/aclu-ribbons-oscar-red-carpet

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 12:45 от Анонимен

# 504
  • Пловдив
Благодаря Simple Smile

# 505
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, Джой нали артистичните умения се оценяват в отделни категории...
Не е оценка да вземеш награда за филм на базата на добрата актьорска игра.
А, по-посредствен сюжет от Муунлайт не съм гледала на скоро.
Всеки с вкуса си, нали Hug

# 506
Hushpuppy, не си сама за Moonlight. Аз даже не можах да го доизгледам.

# 507
  • Пловдив
Ами можете да спретнете тук едни анкети кои от номинираните за Оскар филми допадат най-много на бг-мамма в съответните категории Simple Smile Така де, аз и Лалаланд не харесвам, и Мунлайт също Simple Smile

# 508
  • в морето до колене
Аз Moonlight вече чинно ще си го чакам да го гледам на кино в началото на април като излезе на кино.

# 509
Е, Джой нали артистичните умения се оценяват в отделни категории...
Не е оценка да вземеш награда за филм на базата на добрата актьорска игра.
А, по-посредствен сюжет от Муунлайт не съм гледала на скоро.
Всеки с вкуса си, нали Hug
По категории също, но пък тази за филм нали оценява целия пакет- и в него далеч не е само сюжетът. Като не ти харесва сюжетът, трябва да протестираш срещу сценарния Оскар, който също отиде за този филм. Hug

Общи условия

Активация на акаунт