Къде в Бургас? (46)

• 100 379
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря много  за отговорите bouquet
Съвсем изключих за Престижа, а там винаги е имало богат избор.
Ще гледам този уикенд да отида и ще пиша.

# 136
Някой може ли да даде координатите на свестен и честен майстор за смяна на лагери на пералня?
Че днес идва един тарикат, който ми се стори меко казано не особено читав!
Ще съм благодарен, ако дадете координатите на човек, който е коректен. Не е задължително да работи в сервиз, стига да знае как се сменят тези проклети лагери!

# 137
  • Бургас
Някой носил ли е стари дрехи в тукашния H&M?

Да, няколко пъти. Дават ти талон за 15% отстъпка. Ама все ми изтича времето на талоните, докато сваря да се възползвам:)

# 138
Къде по центъра се продават хартиени формички за мъфини?

# 139
Тинтина, а какъв размер торбичка г/д носиш?
Карина, аз съм купувала такива формички от магазините по 1лв. Под х-л България.

# 140
  • Бургас
И аз съм носила торба с дрехи.Размера е примерно торбата на Била,Лидл....

# 141
  • Бургас
Някой може ли да даде координатите на свестен и честен майстор за смяна на лагери на пералня?
Ще съм благодарен, ако дадете координатите на човек, който е коректен. Не е задължително да работи в сервиз, стига да знае как се сменят тези проклети лагери!

И аз съм в търсене на майстор точно за лагери. Идва един, който открито си каза, че разглобяването е много трудоемко и отнема много време и не му се занимава (да не е бил същия  Wink ), инъче цената за труда е 120 лв. Ако намериш майстор, моля те, пиши тук или на ЛС.

# 142
  • Бургас

И аз съм в търсене на майстор точно за лагери. Идва един, който открито си каза, че разглобяването е много трудоемко и отнема много време и не му се занимава (да не е бил същия  Wink ), инъче цената за труда е 120 лв. Ако намериш майстор, моля те, пиши тук или на ЛС.

Сега разбирам защо ги чакахме 5 месеца(поръчахме лагерите в сервиз и а да дойде техния майстор да ги смени...)накрая мъжът ми ги смени сам.Сега е като нова ,безшумна,няма го тракането .

# 143
  • Бургас

На улица Гладстон има серзвиз, от който съм много доволна. Правиха ремонт на бойлер и пералня у дома. Те са представители на варненския завод за бойлери. Нямам в момента телефон, но така си ги търся в интернет. Няколко човека са идвали у дома и винаги съм била много доволна. Даже веднъж идваха и не взеха пари, защото била нищожна повредата.

# 144
Poliiii, благодаря   Peace

# 145
Аз за пералня съм доволна от Марчо 0887 562 389

# 146
Къде по центъра се продават хартиени формички за мъфини?

И аз съм купувала от магазина по 1 лв на червения блок в уличката срещу Райфайзен банк на Александровска/ бившата Валентина/.

# 147
В почти всяко левче има. На Александровска до гарата има 3 магазина.

# 148
  • вкъщи
Някой ходил ли е тези дни в Карфур, интересува ме дали още има разпродажба на козметика и червила дали има останали?

# 149
Да не го затварят Карфур? Не съм ходила там повече от година.

Общи условия

Активация на акаунт