Къде в Бургас? (46)

• 98 981
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Знам, че е дискутиран този въпрос, но да попитам за магазини за уреди втора употреба с що годе някакъв избор и да дават някаква гаранция.

# 91
  • Пловдив
Знам, че е дискутиран този въпрос, но да попитам за магазини за уреди втора употреба с що годе някакъв избор и да дават някаква гаранция.

На Оборище, около пресечката за Наказателния паркинг има такъв магазин.Мисля, че има 6 месеца гаранция, но да не те подведа.

# 92
  • Бургас
Горгона е права, в този магазин дават 6 месеца гаранция, а и предлагат много хубави уреди.

Къде мога да намеря продукти за коса на CHI или по-точно знаете ли фризьор в центъра, който да работи с тази марка? (аз се сещам само за Гено до Технополис, но ми е твърде далеч)

# 93
  • Пловдив
vessita, на ул."Шар планина", малко преди клиниката на Д-р Михайлов има един малък салон, който работеше с CHI, мога да погледна на прибиране, ако още е брандиран- ще пиша довечера.Иначе аз поръчвам от Златна рибка, имат повече асортимент и има и намаления понякога, доставката е безплатна над 59 лв.

# 94
Ние сме купували уред 2ра употреба от Меден Рудник, също имаше шестмесечна гаранция.

# 95
Уреди втора употреба има и на Гладстон/Охридски срещу Княз Борис.
Ние наскоро взехме крокпот от един магазин с транпортни дефекти и определено съм доволна от цените и качеството. Намира се в блока срещу сладкарница Артес в Славейков (до Технополис). Но зависи какво търсите.

# 96
  • Бургас
Ние сме купували уред 2ра употреба от Меден Рудник, също имаше шестмесечна гаранция.
Четох за някакъв магазин за уреди втора употреба до бл. 532 на последната спирка на 211. Същия ли е?

# 97
Горгона е права, в този магазин дават 6 месеца гаранция, а и предлагат много хубави уреди.

Къде мога да намеря продукти за коса на CHI или по-точно знаете ли фризьор в центъра, който да работи с тази марка? (аз се сещам само за Гено до Технополис, но ми е твърде далеч)

Аз пазаря от arlen.bg , дори в момента точно на CHI имат 20 % намаление. Доставката е 2.90 и ти ги носят до вкъщи. Винаги изпращат и безплатни мостри.

# 98
някъде може ли да ми сменят цип на яке

Цип на яке сме сменяли при шивач. Първо провери дали самия шивач има цип, защото понякога имат. Последния път си мислех, че ципа е за смяна, а се оказа, че проблемът е само в машинката и жените от кинкалерията на уличката под училище Кирил и Методий ми я смениха. Пак там отсреща като влезнеш в едно дворче има шивач.

# 99
miss july, съжалявам, но не знам къде точно е последната спирка на 211, знам само че е последната отбивка вдясно преди излизане от М.Рудник. Пада се в приземния етаж на една къща.

# 100
  • Бургас
klavdia_19, благодаря за сайта, поръчах от там  Hug

# 101
Здравейте, вчера ходих до Мол Бургас Плаза и видях, че магазинът на Окайди е изпразнен.
Някой има ли представа какво става? Затварят ли го, местят ли го, ремонт ли?!
Нямаше никаква бележка на витрината  newsm78

# 102
Някой знае ли къде оформят мъжки бради с машинка и бръснач.А също и къде оформят вежди с конец в Бургас или наоколо.Благодаря !

# 103
  • пустинен пъпеш
Момичета,препоръчайте ми добър обущар за подшиване на обувка

# 104
  • Бургас
Момичета,препоръчайте ми добър обущар за подшиване на обувка
В Славейков до бл. 10 до Виенския салон. Обущарите са две момчета. Смених сума ти обущари, но от тях съм най-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт