Къде в Бургас? (46)

• 100 299
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Аз пак за сауна да питам ? В Лазур,Център,Братя Миладинови
Сауна има в хотел Аква в Лазур. Майка ми си купуваше някаква карта за там, така че ако ти се ходи редовно, провери за карти. Ако не се лъжа включваше басейн, парна баня и сауна. Може и фитнес да е включвала даже, но тя не ходи на фитнес.

В Младежкия дом също имаше сауна преди, но не им харесваше басейна там.

Нямаше ли сауна и във фитнеса на Триа  newsm78

AniG84, аз бих завела малчугана на детския кът в Борисовата градинка, но май времето през уикенда няма да предразполага към развлечения на открито.

# 241
В Рома има ли  детския кът ?
Нямаше ли само детска площадка отвън  към самото заведение?
Да, само площадка имат. Подобна площадка има и срещу 5Д киното - заведението на Кишишев

# 242

Кампания эа дрехите  на Н&М няма. Приемат ги постоянно.

Благодаря  bouquet. Това ме устройва много добре  Laughing

# 243
  • Бургас
Тъй като често се пита за пердета да споделя, че въобще не останах доволна от складовете на Зодиак до завод Победа. Поръчах две пердета - едно тънко и една завеса. Платът на завесата беше надърпан на доста места, а шевовете бяха много набръчкани /сигурно шевната им машина не е много читава/. Другите пердета мисля да ги поръчам в Домко. Дано там се справят по-добре.

# 244
Здравейте Grinning
Искам да Ви попитам имате ли някъкви отзиви за слънчевите очила на Ботева "Оптичен център"?Имат ли защити и полиаризация?
Искам да си купя слънчеви очила,може и стара колекция на поносими цени.

Благодаря предварително bouquet

# 245
miss jul, направи им рекламация. Грешката е тяхна, така че да си я поправят.

За пердета съм много доволна от Андо на Борисовата. Магазинът не е голям, но има избор, защото има и каталози, а жена му ги шие.

# 246
От къде мога да купя от водните стикери за цели нокти?

# 247
Имам и още един въпрос, понеже на сайта на съда пише, че Свидетелството за съдимост може да се плати на място с карта дали наистина е вярно?

# 248
Имам и още един въпрос, понеже на сайта на съда пише, че Свидетелството за съдимост може да се плати на място с карта дали наистина е вярно?
Плаща се, аз съм вадила така. Лични документи също се плащат чрез ПОС-терминал, също и бележки от следствието.

# 249
  • Пловдив
Вярно е, има постерминал.

# 250
Оникс, Горгона - благодаря Ви много!

# 251
Препоръчайте ми добър тапицер, който работи на сносни цени?

# 252
  • Бургас
miss jul, направи им рекламация. Грешката е тяхна, така че да си я поправят.
Няма как да стане, защото купих последните няколко метра от плата. Няма с какво да го заменят. Надърпаното е на едно място и личи ако го гледаш от близо. Не е много приятно, но покрай многото ангажименти с обзавеждането и преместването, хич не ми се занимава да връщам пердето и да се чудя с какво друго да го заменям.

Имам един диван за почистване на дамаската. Може ли да ми препоръчате фирма, която да наема да го почисти професионално? Може и някой с прахосмукачка Рейнбоу, на който да платя за почистването.
И още един въпрос - къде да си изпера килима. Ползвах услугите на Белина еко, но последния път не останах доволна как изпраха килима.

# 253
  • Бургас
Момичета, може ли да ми препоръчате някой за поставяне и поддръжка на 3 д мигли?

# 254
  • Бургас
Имам един диван за почистване на дамаската. Може ли да ми препоръчате фирма, която да наема да го почисти професионално? Може и някой с прахосмукачка Рейнбоу, на който да платя за почистването.
И още един въпрос - къде да си изпера килима. Ползвах услугите на Белина еко, но последния път не останах доволна как изпраха килима.

Тук сме прали килими - много съм доволна. Имат и машина за сушене. Преди съм ги викала да перат и холовата гарнитура, но не знам дали още се занимават с това.

http://www.pranenakilimibs.com/

Общи условия

Активация на акаунт