Къде в Бургас? (46)

• 100 310
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Събота и неделя  от 11ч са представленията на кукления театър , може да му бъде интересно.
За детски кът-всеки е подходящ,зависи в кой район сте.

Благодаря за идеята за кукелен театър, мисля че много ще му допадне. Ще сме до парк Изгрев, ще се разходим в района да видим какво ще намерим. А има ли детски кът в мола (не знам дали е един или няколко)?

Мерси за идеята отново!  Simple Smile

# 226
Знаете ли докога продължава кампанията за дрехите в Н&М? Има ли краен срок?

# 227
Благодаря за идеята за кукелен театър, мисля че много ще му допадне. Ще сме до парк Изгрев, ще се разходим в района да видим какво ще намерим. А има ли детски кът в мола (не знам дали е един или няколко)?

Мерси за идеята отново!  Simple Smile
В Изгрев е Бургас Плаза http://www.burgasplaza.bg/
Има детски кът. Simple Smile

# 228
  • Бургас
Парк Изгрев е до мол Галерия. Laughing

# 229
Парк Изгрев не е в Изгрев, а е в Славейков, така ли? Crazy

# 230
  • Бургас
Парк Изгрев не е в Изгрев, а е в Славейков, така ли? Crazy
Невероятно но факт!Парк Изгрев е парка до Славейков.Старите гробища.А този в Изгрев е парк Велека. Joy

# 231
 Joy Joy Joy
Значи Галерия Бургас ще им е в района http://galleriaburgas.bg/

# 232
  • Бургас
Здравейте, уикенда ще идваме с малкия на разходкав Бургас. Освен задължителната разходка до морето и в Морската ви градина, къде другаде мога да го заведа. Къде има детски кът подходящ за 3 годишен мъник и магазин с дрешки на не много високи цени?

Благодаря Ви!  Peace
Рома е ресторант до морската градина. Намира се около Флората. Пресича се улицата в посока към комплекс Лазур.  Готвят добре и има хубав и добре обезопасен детски кът.

# 233
Мацки, къде б Бургас има магазин за препарати за насекоми. Искам да напръскам, защото пролетта идва и с нея и гадините. Още повече , че днес намерих скорпион в банята ...Благодаря ви Simple Smile

# 234
Някой знае ли дали д-р Миринчева -нефролог работи с предварително записване на часове в кабинета си на ул. Кирил и Методий или отиваш и чакаш?

# 235
  • Бургас
Някой знае ли дали д-р Миринчева -нефролог работи с предварително записване на часове в кабинета си на ул. Кирил и Методий или отиваш и чакаш?
Няма часове. Отиваш и си чакаш реда.

Магазини за препарати против насекоми и вредители съм виждала на ул.Адам Мицкевич /като слизаш от бул. Демокрация надолу към Морската градина в посока Хепи. Магазинът се намира на отсрещния на Хепи тротоар по в началото на улицата от към Демокрация/. Друг такъв магазин съм виждала на ул.Левски до магазина на Wella.

# 236
  • Бургас
Мацки, къде б Бургас има магазин за препарати за насекоми. Искам да напръскам, защото пролетта идва и с нея и гадините. Още повече , че днес намерих скорпион в банята ...Благодаря ви Simple Smile

http://www.burgas.bg/bg/info/index/951

# 237
  • Бургас
Здравейте, уикенда ще идваме с малкия на разходкав Бургас. Освен задължителната разходка до морето и в Морската ви градина, къде другаде мога да го заведа. Къде има детски кът подходящ за 3 годишен мъник и магазин с дрешки на не много високи цени?

Благодаря Ви!  Peace
Рома е ресторант до морската градина. Намира се около Флората. Пресича се улицата в посока към комплекс Лазур.  Готвят добре и има хубав и добре обезопасен детски кът.

Да, и пушат вътре като невидели. Пълна пародия е това заведение, как се излъгах веднъж да го посетя:(

Кампания эа дрехите  на Н&М няма. Приемат ги постоянно.

# 238
В Рома има ли  детския кът ?
Нямаше ли само детска площадка отвън  към самото заведение?

Аз пак за сауна да питам ? В Лазур,Център,Братя Миладинови

# 239
Аз пак за сауна да питам ? В Лазур,Център,Братя Миладинови
Сауна има в хотел Аква в Лазур. Майка ми си купуваше някаква карта за там, така че ако ти се ходи редовно, провери за карти. Ако не се лъжа включваше басейн, парна баня и сауна. Може и фитнес да е включвала даже, но тя не ходи на фитнес.

В Младежкия дом също имаше сауна преди, но не им харесваше басейна там.

Общи условия

Активация на акаунт