Къде в Бургас? (46)

• 100 312
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Фермерски базар си има в мола в Изгрев.

# 211
  • Бургас
И аз видях на един био магазин плакат, че от 20 март ще има Фермерски пазар на "Славейковото пазарче". Не знам дали е бил в МОЛ-а за през зимата или вече ще има и на двете места. newsm78

# 212
  • Бургас
Ох, отсъствах малко и не можах да се включа за дрехите - може всичко, торбите трябва да са големи, от типа на тези на супермаркетите. Не може повече от 2 торби на ден да носиш. И си гледай ваучерите, че на моите все им изтича срокът.

Барелина, аз също съм доволна от д-р Мутафчиев за операция на моя близка. Но се изненадвам, че оперира в Оксиком. Мислех, че само в МБАЛ оперира. Много е спокоен и обяснява, ако се притесняваш, най--добре говори с него лично. Но не го препоръчвам за деца, защото не иска да се занимава с деца. Директно ми отказа.

# 213
Д-р Мутавчиев оперира мъжа ми в клиниката в Изгрев. Доволни сме от него  Peace

# 214
Вече ми е много по-спокойно.  Simple Smile
И аз поразпитах тук там и намерих доста доволни пациенти, които са се оперирали при него.
Говорила съм с него няколко пъти и съм останала с отлични впечатления.
Дано всичко мине нормално, че мама е зле. Praynig

# 215
Барелина, стискам палци всичко да бъде наред  Praynig

# 216
Благодаря ти Hug

Сега видях, че сте писали за фермерския пазар. Голямо желание имам да го посетя, за да видя какво продават на него. Има ли определен час или си е целодневен? Какви стоки има на него?

# 217
Барелина, успех, всичко ще бъде наред! Hug
Моята майка и при двете операции какви циркове ми направи-то не бяха паник атаки, не беше хленчене и вайкане. Преди първата даже ми даваше съвети какво да направя, ако не излезе от операционната #Crazy
Е, излезе след 15 минути, страшно изненадана от факта, че нищо не усетила Simple Smile
И аз бях много притеснена преди операцията на първото око, а при втората операция спокойно си пиех кафето навън и си чатех във фейса.
Изобщо не е сложно!

# 218
Преди фермерският беше от 13:00 до 17:00 часа, но не знам сега дали ще е със същото работно време.

# 219
 Hug Все едно моята описваш. И тя се готви да умира Laughing

Добре звучат часовете. Дали има подправки и зеленчуци на този базар или е по-скоро за мед, билки и такива неща?

# 220
  • Бургас
Абе очи са това, нормално е да се страхува човек.
Аз пак подновявам питането си за лазерната епилация. Има ли ходили някъде и да са доволни?

# 221
  • Бургас
Tintina, аз съм ходила - в Инканто (преди Пикасо). В началото бях доволна, после смениха лазера и след две процедури с новия се отказах, не видях ефект. Космите се разредиха, но не изчезнаха, а ги посещавах почти 2 години през 3-4 месеца... Купих си фото-епилатор на Филипс и от него съм в пъти по-доволна.

# 222
Информация къде има хубава  сауна ?
За Лазур,Братя миладинови или център се интересувам .

# 223
Здравейте, уикенда ще идваме с малкия на разходкав Бургас. Освен задължителната разходка до морето и в Морската ви градина, къде другаде мога да го заведа. Къде има детски кът подходящ за 3 годишен мъник и магазин с дрешки на не много високи цени?

Благодаря Ви!  Peace

# 224
Събота и неделя  от 11ч са представленията на кукления театър , може да му бъде интересно.
За детски кът-всеки е подходящ,зависи в кой район сте.

Общи условия

Активация на акаунт