Къде в Бургас? (46)

• 100 364
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Здравейте! Може ли да ме посъветвате къде правят паспортни снимки (трябва ми за виза) и легализация на документи. Няма значение в коя част на града е.
Благодаря ви!  bouquet

В началото на годината мои близки подготвяха документи за виза за Канада, мисля, че не им ги искаха легализирани, а само превени на английски (до колкото си спомням разликата в цената е голяма). Правиха ги в едно бюро за преводи на ул.Оборище, там им казаха най-кратък срок. Ще питам за цени и контакти и ще пиша пак. А за фото - аз предпочитам Гея.

madlena, аз бих ти препоръчала Щуромания в Славейков или Зайо Байо в Меден рудник. В първия правят кариоке, а във втория има дискотека. В ДЦ в Галерия на големите организират разни игри и състезания, гледала съм, интересно е.

# 196

Въпроса ми не е съвсем за тук ама: Някакви мнения за ДЦ Мармалад в Лазур, нов е. Не съм ходила още на място, трябва ми за РД на 7 год, много ли е бебешки?
Много ще ви хареса.  Peace Бяхме на РД на 8г. момиче и имаше супер анимация за възрастта им. Дано ви се падне същата аниматорка, ако се спрете на този център. В другите става скучно на моменти, да.

# 197
  • Бургас
Някакви мнения за ДЦ Мармалад в Лазур

Сина ми беше януари на РД на съученичка, която навърши 10 години - супер са си изкарали децата. Аз не присъствах, но всички излизаха доволни на тръгване. Той също сподели, че е било интересно и много му харесало.

# 198
  • Бургас
Мерси на всички за отговорите за ДЦ, днес ще се дотътря на място да го видя и да резервирам евентуално  Hug

# 199
Здравейте! Може ли да ме посъветвате къде правят паспортни снимки (трябва ми за виза) и легализация на документи. Няма значение в коя част на града е.
Благодаря ви!  bouquet
за превод и легализация в зависимост от езика: около турското консулство има 2-3 офиса където правят за турски; за английски, немски, руски и др. аз съм ползвала и съм доволна бюро за легализация на ул. Александровска , в долния край, до входа на българската кухня Simple Smile

# 200
За Д Ц мармалад-мога само хубави неща да кажа- много добра анимация ,няколко пъти сме били на празненства там .
Имат сайт и профил в ФБ,графика за р.дни е зает доста напред-публикуват ,може да видите .

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 12:33 от cveti.stoeva

# 201
Mда, дано ни е късмет

Препоръки за гастроентролог  в Бургас по Зк ?

Препоръчаха ни Нондева срещу Механото до кафе Сенса,но тя не работи по Зк,а може да се наложат разни изследвания .

Цвети, един глас и от мен за д-р Андронов.
Много добър специалист е, но трябва да се въоръжеш със здрави нерви, докато пише на компютъра. Отнема средно около 40 минути, само вкарването на данните Laughing
Иначе съм много доволна, че въпреки възрастта си изписва нови, съвременни лекарства, които са доста изчистени откъм химия.
Е, едното не успях да го намеря в целия град, но успешно го заместих с друго подобно.
Добър диагностик е, помогна ми.

# 202
Някой носил ли е стари дрехи в тукашния H&M?

Да, няколко пъти. Дават ти талон за 15% отстъпка. Ама все ми изтича времето на талоните, докато сваря да се възползвам:)
Старите дрехи трябва да са от същата марка ли?

# 203
  • Бургас
Цитат
Старите дрехи трябва да са от същата марка ли?

Не.

# 204
Препоръчайте ми в кое фото в Бургас да си направим сватбен албум, че така си останаха снимките на дискове, покрай сватбата ни дойдоха в повече разходите и си казахме по късно ще го направим, и така вече година. Фотографа ни не беше от Бургас, затова нямаме представа в кое фото да отидем. И ако някой се е женил скоро колко излиза един такъв албум около 100 лева ще ни стигнат ли?

# 205
  • Бургас
OliviaP , сещам се за Кодак на Богориди (до сладкарница MADO) и фотото с/у Тоха. Но аз лично на най-ниски цени съм вадила снимки от snimkitevi.com . Доволна съм от качеството и мисля че над 50лв имат безплатна доставка!  Peace

# 206
Препоръчайте ми в кое фото в Бургас да си направим сватбен албум, че така си останаха снимките на дискове, покрай сватбата ни дойдоха в повече разходите и си казахме по късно ще го направим, и така вече година. Фотографа ни не беше от Бургас, затова нямаме представа в кое фото да отидем. И ако някой се е женил скоро колко излиза един такъв албум около 100 лева ще ни стигнат ли?

Препоръчвам ти Фуджи фото. Намира се на тройката. Вадила съм снимки на много места, но от там съм най-доволна и последните 2 години само там вадя. Често пускат и промоции с ваучер в грабо.

# 207
Mда, дано ни е късмет

Искам да попитам за добър УНГ /без Аврамов и Ламбов/ , чували ли сте нещо за д-р Бояджиев?

Аз съм доволна от д-р Маличева. Също работи по ЗК.

# 208
Благодаря  newsm51

# 209
Фермерският пазар се завръща на "Славейковото пазарче" тази неделя
" и ще отбележи Първа пролет чрез засаждане на семена,
 Hugтова прочетох във фейзбук
да им пожелаем успех.

Общи условия

Активация на акаунт